.
Затворена тема
Резултати от 1 до 7 от общо 7

Question KAK DA KAJA CHE ISKAM PRESA

Здравейте, проблема ми е че имам по специфична прическа и се нуждае от изправяне иии искам да си купя преса , но съм сигурна че мама ще каже: Абе ти в ред ли си само ще си изгориш косата. Знам , че е така но наистина искамм. Може ли да ми кажете как да я разобедя?? Ще ви бъда много благодарна! ^.^

Мега фен Аватара на granger
    Град
    Beyond reality
    Същото ,което и на нас. Не вярвам за една преса да е пък чак такова чудо.
    maDamn

На колко си?
    Момиче ^^

И какво й е толкова специфичното на прическата ти, та не може да се оправи без ежедневно изгаряне? Хем си наясно какво ще си причиниш на косата. Ако ще я изправяш от време на време - ок, тогава става. Но да я изправяш всеки ден е абсолютно безсмислено, както и да хвърляш пари за преса. Лично мнение. + това можеш да помислиш за различни начини, по които да си правиш косата, без да се налага да я гориш. Но ако си твърдо решена за преса, обясни на майка си как стоят нещата, пък дано ти стане работата.

На мен ми се струваш малка за преса, ако ще я използваш през ден... От време на време може, ама.. Ддз.. Обясни на майка си, говори й като възрастен човек, не се тръшкай като лапе в магазин за играчки ;д Ако имаш възможност, събери пари и й кажи, че си готова да платиш половината цена. И внимавай какво си купуваш.. Ще ти трябва и термозащитен продукт. Също така, няма да е лошо да й правиш маски, за да не си унищожиш косата на 14...
    Момиче ^^

Мега фен Аватара на Cucko0
    Град
    там, където свършва небето
    Кирилицата е задължителна !
    Hostis Honori Invidia

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си