Могат ли тия говеда в патрулката да ми кажат нещо ако примерно пуша или пия с приятели пред тях.. понеже не съм чул за такъв закон (за малолетни става въпрос) ??? има ли някакви глоби..?? или пък ако съм с придружител (пълнолетен) мога ли да пуша и да пия?
Dream..
Think...
Do...
Live...
Be...
Закона изрично забранява употребата на алкохол, цигари и наркотици от непълнолетни. (за наркотиците важи за всички възрасти).Първоначално написано от maksimal
Така че, могат-да. Могат и да глобят родителите ти, независимо дали си с придружител или не си!
И тук на Дунав и на Волга, край Вардар и при Кавказ, с кръвта си българска сме горди, светлик тъй древен грее в нас!
Е ти кво очаквашеПървоначално написано от maksimal
![]()
Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.
малолетник + алкохол + полиция = ваще ще са много щастливи
"Ако можех да изляза оттук, щях да си позволя да бъда луда,защото всички са луди, а най-лошите луди са онези, които не знаят, че са такива,защото само изпълняват нарежданията на другите."
Ще го разцелуват от щастиеПървоначално написано от LeprikonA
..
Лошо нещо са куките , еййй ...
Това ,което не ни убива , ни ебава майката .
пфф зема да им пусна на N.W.A - Fuck The Police..
Dream..
Think...
Do...
Live...
Be...
Тея са бахти репресивния орган на държавната власт.
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=EW2RH_1Lt6Y[/youtube]
Могат, разбира се. Освен това внимавай и с вечерния час.
Радвай се на този миг. Този миг е твоят живот.
Хаха то и на мен ми се иска така ама уй![]()
I`m a dancer and that`s who I am.
-Ама аз не бях толкова пиян
-Пич,ти хвърли хамстера ми през балкона и извика "Пикачу,напрееед!"
Ти сериозно ли не си чувал??? И да, могат. Друг е въпросът, че сигурно няма да те глобят, но има шанс да конфискуват притежанията или просто да ви навикат малко. И за придружител можа да става само твой родител или настойник. Пешо, дето е направил 18 преди седмица не може да ти е никакъв придружител.Първоначално написано от maksimal
If ya don’t give a shit ya getcha’ hellyeah
Throwin’ fists in the pit ya getcha’ hellyeah
Think you’re fuckin’ with this well hell no.
Balls, volume, strength getcha come on
не пии пич!
Кой ще спечели кеч мач Леми или бог?
-Леми.
-Не!
-Бог?
-Не,това е подвеждащ въпрос.Леми е бог!!!
Зависи от човека/Зависи от часа/ зависи от бутилката от която пиеш/ Зависи от това колко си наквасен ...
С пълнолетен придружител ако не ти е баща/майка/брат .. слабей да не ти наоравят забележка (ПОНЕ) 1 авер на 18 без месец има няма и с 2ма пълнолетни придружителя (аз и 1 авер) щяха да го вкарат в районното
И хем не пушихме и не пихме :}
Тия говеда в патрулката малко или много те пазят ;]
"Не е важно другите да те мислят за идиот, важното е ти да се мислиш за идиот."