- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- въпрос към момичетата
Такaм....момичета държите ли момче което харесвате да е с плочки или просто стегнат корем???
novasum![]()
nirvana13![]()
Уточни какви плочки по-точно фаянсови или?
Държат на стегнат корем, някои не отказват плочки, други държат да има. Аз държа да отбележа, че има 100 такива теми, а момчетата, ако държат да се наричат такива, ще си тренират за сила, а не за плочки.
Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.
Никак даже...предпочитам да има коремче![]()
И тук на Дунав и на Волга, край Вардар и при Кавказ, с кръвта си българска сме горди, светлик тъй древен грее в нас!
не
WindScar <3333
obesendomat (superman) <3
дам с добра фугаПървоначално написано от Sh@d0w
novasum![]()
nirvana13![]()
Държа да изглежда нормално. Не е нужно да е някакъв супер стегнат и анаболен ИЗВЕРГДаже ако трябва да съм честна леееко отпуснатото коремче ме кефи
![]()
Поставянето на предпазен колан отнема 7 секунди от твоят живот - изживей го целия!
Шофирайте внимателно! Нека кажем НЕ НА ВОЙНАТА ПО ПЪТИЩАТА!
Ох, пишете, че мразите, че ше дойдат сега в "Спорт и здраве". Тъкмо се бяха поразсеяли темите за плочките.
Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.
\Първоначално написано от annonimnna
/
awerw♥
изобщо..даже приятелят ми има коремче![]()
НЕ НА СЕКСА В РАННА ВЪЗРАСТ!!!!!!!!
ИЗЖИВЕЙ ДЕТСТВОТО СИ ПО НОРМАЛЕН НАЧИН!
{ако смяташ, че не е нормално децата да правят секс, сложи това на профила си}
стават все по-злеПървоначално написано от elysunny
"Ако можех да изляза оттук, щях да си позволя да бъда луда,защото всички са луди, а най-лошите луди са онези, които не знаят, че са такива,защото само изпълняват нарежданията на другите."
Наистина не осъзнавам как има момичета ,които се кефят на момчета с кореми. Най-смешни са ми пък тези с шкембенцата ,които ходят на фитнес и са направили големи ръце ,а в същото време не могат да си закопчаят панталона.Турбо селянията братче.
Aequitas veritas
Ъхх.. Най-добре е със стегнат корем, не са задължителни плочките... Едно коремче малко не пречи! Предпочитам това пред някъв 2 на 2 метра. Като ме прегърне да ме сплеска.. И без това съм 1.60.. Само еди такъв ми трябва за да изглеждам 1.40 направо ;д
Момиче ^^
+1,ДА на хубавата фигура !! ^^Първоначално написано от bateman
нормално телосложение.....![]()
Не, с моя кюфтак сме минали покрай плочки и двамата.
Ма за излъчването му всичко могат пасти да ядът .
Много е чаровен.
Ако беше с плочки нямаше да го харесвам, не си падам по хора, които държат чак толкова на външен вид, защото , по принцип, за сметка на това са изпуснали част знанията, които получаваш извън фитнеса.
Девет кули дзидини,
девет враке железни.
Никой немой да отоври
да прерила, ей ей...
Зад високи дзидини
девет темни одаи
едно сърце те люби
заплетено, ей, ей...
ак си влюбена във външността - сигурно е много важно, но ако първо си го опознала - няма значениеза мен е второто (макар, че той си е повече от добре
)
"Ако можех да изляза оттук, щях да си позволя да бъда луда,защото всички са луди, а най-лошите луди са онези, които не знаят, че са такива,защото само изпълняват нарежданията на другите."
Харесвам плочките,стегнатото коремче си е яка работа,но сега съм с човек който няма плочки ,а ме кара да се чувствам толкова яко...Така че ,майната им на плочките !!!![]()
Кво значение има ?
![]()
![]()