- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- въпрос към момичетата
Първоначално написано от Naive
Да не е с шкембенце- дообре![]()
![]()
NoT VeRy SmArT bUt ReAdY fOr PaRtY
Държа да има акъл и да не пуска малоумни теми по форумите.
Радвай се на този миг. Този миг е твоят живот.
Това за мен е без значение ( е не търпя и шкембе тип всеки ден смокам бира ), важно е цялостната визия, а не отделна част от тялото му.
+1Първоначално написано от GossipGirl89
Задаваш дебилни въпроси ,ако ходиш да тренираш само за да се харесваш на момичетата значи си мега зле. Плочките са за да ти изглежда тялото завършено ,а не раменете ти да са по тесни от ханша.
Не всеки с плочки е безмозъчен фитнес манияк.Първоначално написано от NomNomNom
Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.
Харесвам стегнати коремчета попринцип,ако има плочки е плюс.Сегашния ми приятел пък хич няма,и пак си го обичам :P Външния вид не е всичко (особено плочките),но..абе яки са
![]()
Believe in yourself.
Мен не ме бърка дори и шкембенце да има.Интересува ме
!
Първоначално написано от annonimnna
Нещата не стават като по филмите. Няма щастлив край, няма вечна любов, няма нищо на готово. Всичко трябва да си го направиш САМ !
Външният вид за мен няма значения.Стига да се чувствам сякаш държа всичко,което искам близо до сърцето си,когато съм с дадено момче,всичко останало някакси изгубва смисъл...
абе , нормален да е !...![]()
![]()
...нито шкембето му да върви пет минути пред него , нито да е някакъв , дето корема му е като бетон!..
![]()
![]()
![]()
![]()
+1Първоначално написано от sexa_na_kompleksa
Изобщо не държа да има плочки,даже предпочитам да няма вече всичките станаха някви фитнес маниаци писнало ми е да общувам с момчета чиято единствена тема за разговор е "какво е станало в фитнеса" има си и изключения разбира се нооо...
Намирам плочките за тооооооолкова секси,че чак ми прилошава,но при избора ми за сериозна връзка,не играят никаква роля...
Просто стегнато коремче си е ок.
I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
I look up to hear myself saying,
Baby, too much I strive, I just ride
Не е задължително .Въпреки, че стегнатия корем изглежда добре не мисля, че това е най-важното.![]()
Не че ме вълнува, но въпроса е дали харесвате повече плочките от стегнатия корем, а не дали ще ги прежалите за перфектен характер.
Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.
Първоначално написано от annonimnna
Напомни ми, когато денят е смотан и хората се опитват
да ме прецакат, че са ми необходими 42 мускула за да се
намръщя и само 4 за да изправя средния си пръст
и да им кажа да го дуxат!!!
МОМИЧЕ СЪМ!
http://www.google.bg/imgres?q=jensen...1t:429,r:3,s:0
eто това е за предпочитане,, пък може да няма плочки,,, НО задължително да няма някакво гадно шкембесори за линка
![]()
НЕ държа да е с плочки .. какъвто такъв .. ако няма плочки дай да го върним я ?![]()
ще го върнем та :д шегъвам се .+Първоначално написано от dilqnkata
![]()
awerw♥
На мен пък са ми много смешни момичета, които като видят някъв дрисльо с плочки, дето е 50кг. с напикани гащи, и почват "мале тоя има адското тяло"![]()
Предпочитам добре сложени момчета, които да изглеждат здрави и силни.. и нямам предвид някви гардероби, дето като с гърба си да ми правят сянка като ходяВече всеки втори е някъв фитнес маниак, наблъскан с химии.. Такива момчета мен ме отблъскват. Грозно ми е..
![]()