.
Отговор в тема
Страница 3 от 4 ПървиПърви 1234 ПоследнаПърви
Резултати от 51 до 75 от общо 76
    не е важно дали има плочки... аз лично гледам характера!

Ако ме грабне, грабне. Ако ще и 10 плочки да има, то като не ме привлича ...
    Цветослав Радков

Повече от фен
    Град
    :Disneyland :D
    Ами, на мен не ми пука особено. Само че мразя напомпани момчета. Не ми пука дали са с шкембенце, дали имат плочки, дали са слаби, дали са дебели. Ако се харесваме - харесваме се - и това е. Все пак, 'красотата идва от душата', нали?
    I'm a GIRL ^^ I'm PROUD

Американски форум - питаш и ти отговарят
    Руски форум - питаш и те питат
    Български форум - питаш и всички ти казват колко си тъп!

Ако ми хареса момчето няма значение дали има плочки или е с коремче
    Look bitch I cut yo' face,this ain't no motherfuckin' movie

Това не е най-важното.................. Ако има - има, ако няма -няма!

Мега фен Аватара на Chacho
    Пак ще кажа. Въпроса не е дали гледате характера пред плочките. Въпроса е дали момче с готин характер и коремче бихте му се зарадвали повече, ако беше с плочки. Дали плосък корем е по-добре от дълбок релеф и т.н. Хубаво е, че искате да се покажете колко оценявате човека пред външността, но тук става на въпрос само и единствено за външния вид.
    Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.

Цитирай Първоначално написано от Chacho
    Пак ще кажа. Въпроса не е дали гледате характера пред плочките. Въпроса е дали момче с готин характер и коремче бихте му се зарадвали повече, ако беше с плочки. Дали плосък корем е по-добре от дълбок релеф и т.н. Хубаво е, че искате да се покажете колко оценявате човека пред външността, но тук става на въпрос само и единствено за външния вид.
    Щом ще гледаме само външността, предпочитам го с плочки. Направо си умирам за момчета с плочки.

Цитирай Първоначално написано от callia
    Ами, на мен не ми пука особено. Само че мразя напомпани момчета. Не ми пука дали са с шкембенце, дали имат плочки, дали са слаби, дали са дебели. Ако се харесваме - харесваме се - и това е. Все пак, 'красотата идва от душата', нали?
    Наистина се радвам че има момичета като теб.Не го казвам понеже съм дебел - защото не съм-. Прегледах коментарите и виждам че почти всички са незряли и незнаят какво е връзка,а тя именно означава двама души които се обичат,споделят си и не се притесняват дали момчето е дебело или момичето е с малки гърди.
    No one can make you feel inferior without your permission.

Категорчно не
    .................

Мега фен Аватара на mechtaq_za_teb
    Град
    ~in the eternal summer~
    Държа момчето, което харесвам да е човек на място, да ме привлича такъв, какъвто е. Все ми е тая дали е с плочки или не.
    А бе отдавна, беше тъжна вечер.
    Поредната... Да знаех само аз,
    че в утрото не ще те видя вече,
    че ще бъдеш мъничка звезда...

Не... пък и нали ако го харесваш истински ще го харесваш такъв какъвто е :P

Фен Аватара на Cvetii95
    Град
    София
    Не, не държа да има плочки , гледам други неща това не е най - важното

Цитирай Първоначално написано от sapphire5
    Цитирай Първоначално написано от annonimnna
    Не държа да е с плочки, ама и няма да откажа един хубав, стегнат, здрав... корем
    \/
    На същото мнение съм и аз.. хаха, супер тема
    I came to win, to fly...Get ready for it, get ready for it. I came to win !!

http://24.media.tumblr.com/tumblr_lq...6o2_r1_250.gif

Супер фен Аватара на ADMIRALKA14
    Град
    На границата между реалността и непостижимото!
    Аз съм скромничка доволна съм и на стегнат корем, но няма да откажа няколко реда плочки..
    "As every cat owner knows, nobody owns a cat" - Ellen Perry Berkeley

Цитирай Първоначално написано от Chacho
    Ако някой ми беше казал, че жена ми и любовницата ще се засекат в тийнпроблем, щях да загина от смях. Сега малко се понааках ;(

Супер фен Аватара на Linns
    Град
    Милано
    Не държа да има плочки, но един стегнат, здрав корем.. няма да откажа!
    А ако има и плочки - екстра !

Голям фен
    Аз си имам друго мнение .. Момчетата с плочки просто не ми харесват добре яки са но просто няма да тръгна с някое такова по любов .. Момчето до мен трябва да е с нормално тегло дори и леко коремче да има няма проблем .. Тия с плочките в повечето случаи се правят на КОЙ съм азз ??! Което е хипер тъпо ..
    Или всичко или нищо .

Цитирай Първоначално написано от vakanciqta
    Аз си имам друго мнение .. Момчетата с плочки просто не ми харесват добре яки са но просто няма да тръгна с някое такова по любов .. Момчето до мен трябва да е с нормално тегло дори и леко коремче да има няма проблем .. Тия с плочките в повечето случаи се правят на КОЙ съм азз ??! Което е хипер тъпо ..
    Права си. И всички хубави момичета са тъпи курви, които само се ебат чичковци.
    Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.

Голям фен
    Права си. И всички хубави момичета са тъпи к**ви, които само се ебат чичковци.[/quote]

+ 1 !!
    Краставите магарета ядът хубавите ябълки какво да ти кажа ..
    Или всичко или нищо .

Права си. И всички хубави момичета са тъпи к**ви, които само се ебат чичковци.
    + 1 !!
    Краставите магарета ядът хубавите ябълки какво да ти кажа ..[/quote]

Кажи ми колко момчета с плочки познаваш?

Голям фен
    Около 10 може и повече да са .
    Или всичко или нищо .

Аз имам слабост към по-кльощави. Прекалените мускули даже са ми малко отвратителни, ама всеки с вкуса си. Една хармонично развита физика, без прекалености - от тичане, колело, някакъв спорт, а не точно фитнес, винаги ми е по-красива.
    Иначе плочките биха били готин бонус, но в никакъв случай основното, заради което бих обърнала внимание на който и да е мъж. Както и едно коремче няма да ме отблъсне, ако вече съм хлътнала здраво заради други качества.

Голям фен Аватара на magita
    с плочки за предпочитане, ама не ми пречи ако няма
    No driving, no sleeping
    Live it up like it's the weekend
    When the DJ play the right song
    Gon' drink, gon' party all night long...
    Party all day, party all night
    Say you wanna party
    Let's party alright

Град
    Плевен
    Цитирай Първоначално написано от lovefantasy
    Е хубаво е да има плочки, ама и да няма не е голяма работа.
    \/
    ♪ ♥ ♫ Само кислород искам, за да мога да дишам.Само път свободен искам, за да мога да тичам.Само една надежда - отново да се смея.. и в този шибан свят някакси да оцелея...

Супер фен Аватара на Linns
    Град
    Милано
    Мда, и момичетата дето се грижат за себе си се правят на "коя съм аз".. Ебаси логиката !

Цитирай Първоначално написано от SimonaD
    На мен пък са ми много смешни момичета, които като видят някъв дрисльо с плочки, дето е 50кг. с напикани гащи, и почват "мале тоя има адското тяло"
    Предпочитам добре сложени момчета, които да изглеждат здрави и силни.. и нямам предвид някви гардероби, дето като с гърба си да ми правят сянка като ходя Вече всеки втори е някъв фитнес маниак, наблъскан с химии.. Такива момчета мен ме отблъскват. Грозно ми е..
    + 1

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си