- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- въпрос към момичетата
не е важно дали има плочки... аз лично гледам характера!![]()
Ако ме грабне, грабне. Ако ще и 10 плочки да има, то като не ме привлича ...![]()
![]()
Цветослав Радков
![]()
Ами, на мен не ми пука особено. Само че мразя напомпани момчета. Не ми пука дали са с шкембенце, дали имат плочки, дали са слаби, дали са дебели. Ако се харесваме - харесваме се - и това е. Все пак, 'красотата идва от душата', нали?![]()
I'm a GIRL ^^ I'm PROUD
Американски форум - питаш и ти отговарят
Руски форум - питаш и те питат
Български форум - питаш и всички ти казват колко си тъп!
Ако ми хареса момчето няма значение дали има плочки или е с коремче![]()
Look bitch I cut yo' face,this ain't no motherfuckin' movie
Това не е най-важното.................. Ако има - има, ако няма -няма!![]()
Пак ще кажа. Въпроса не е дали гледате характера пред плочките. Въпроса е дали момче с готин характер и коремче бихте му се зарадвали повече, ако беше с плочки. Дали плосък корем е по-добре от дълбок релеф и т.н. Хубаво е, че искате да се покажете колко оценявате човека пред външността, но тук става на въпрос само и единствено за външния вид.
Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.
Щом ще гледаме само външността, предпочитам го с плочки. Направо си умирам за момчета с плочки.Първоначално написано от Chacho
![]()
![]()
![]()
Наистина се радвам че има момичета като теб.Не го казвам понеже съм дебел - защото не съм-. Прегледах коментарите и виждам че почти всички са незряли и незнаят какво е връзка,а тя именно означава двама души които се обичат,споделят си и не се притесняват дали момчето е дебело или момичето е с малки гърди.Първоначално написано от callia
No one can make you feel inferior without your permission.
Категорчно не![]()
.................
Държа момчето, което харесвам да е човек на място, да ме привлича такъв, какъвто е. Все ми е тая дали е с плочки или не.
А бе отдавна, беше тъжна вечер.
Поредната... Да знаех само аз,
че в утрото не ще те видя вече,
че ще бъдеш мъничка звезда...
Не... пък и нали ако го харесваш истински ще го харесваш такъв какъвто е :P
Не, не държа да има плочки , гледам други неща това не е най - важното![]()
На същото мнение съм и аз..Първоначално написано от sapphire5
хаха, супер тема
![]()
I came to win, to fly...Get ready for it, get ready for it. I came to win !!
http://24.media.tumblr.com/tumblr_lq...6o2_r1_250.gif
Аз съм скромничка доволна съм и на стегнат корем, но няма да откажа няколко реда плочки..![]()
"As every cat owner knows, nobody owns a cat" - Ellen Perry Berkeley
Първоначално написано от Chacho
Не държа да има плочки, но един стегнат, здрав корем.. няма да откажа!![]()
А ако има и плочки - екстра !
Аз си имам друго мнение .. Момчетата с плочки просто не ми харесват добре яки са но просто няма да тръгна с някое такова по любов .. Момчето до мен трябва да е с нормално тегло дори и леко коремче да има няма проблем .. Тия с плочките в повечето случаи се правят на КОЙ съм азз ??! Което е хипер тъпо ..
Или всичко или нищо .
Права си. И всички хубави момичета са тъпи курви, които само се ебат чичковци.Първоначално написано от vakanciqta
Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.
Права си. И всички хубави момичета са тъпи к**ви, които само се ебат чичковци.[/quote]
+ 1 !!
Краставите магарета ядът хубавите ябълки какво да ти кажа ..
Или всичко или нищо .
+ 1 !!Първоначално написано от vakanciqta
Краставите магарета ядът хубавите ябълки какво да ти кажа ..[/quote]
Кажи ми колко момчета с плочки познаваш?
Около 10 може и повече да са .
Или всичко или нищо .
Аз имам слабост към по-кльощави. Прекалените мускули даже са ми малко отвратителни, ама всеки с вкуса си. Една хармонично развита физика, без прекалености - от тичане, колело, някакъв спорт, а не точно фитнес, винаги ми е по-красива.
Иначе плочките биха били готин бонус, но в никакъв случай основното, заради което бих обърнала внимание на който и да е мъж. Както и едно коремче няма да ме отблъсне, ако вече съм хлътнала здраво заради други качества.![]()
с плочки за предпочитане, ама не ми пречи ако няма
No driving, no sleeping
Live it up like it's the weekend
When the DJ play the right song
Gon' drink, gon' party all night long...
Party all day, party all night
Say you wanna party
Let's party alright
\Първоначално написано от lovefantasy
/
♪ ♥ ♫ Само кислород искам, за да мога да дишам.Само път свободен искам, за да мога да тичам.Само една надежда - отново да се смея.. и в този шибан свят някакси да оцелея...
Мда, и момичетата дето се грижат за себе си се правят на "коя съм аз".. Ебаси логиката !Първоначално написано от vakanciqta