Значи ходим от 3 месеца , а аз по принцип живея в Холандия , а тя е от България. Познаваме се от 1-2 години и имаме приятелски семейства. Нейните и моите родители не искат да се виждаме поради причината , че ако случайно ние се скараме те как щели да се погледнат в очите. Тя живее на 100км от моя град , но аз гледам да съм при нея всяка свободна минута от ваканциите и да не и развалям плановете , тоест аз да ходя при нея. След 10тина дни си заминавам обратно за Холандия , но не искам да е загубя , защото много я обичам. Цяло лято си прекарахме страхотно , но като наближава времето да си ходя към Холандия и тя почна да се държи странно. Като и отивам на гости и като стане време да си тръгвам ми става супер гадно и тя го вижда. И напоследък започна да ми говори разни глупости като : Забрави ме , заслужаваш някоя по добра , аз не заслужавам да страдаш заради мен, обичам те и заради това трябва да те зарежа , да ме намразиш и да не страдаш като си отидеш в Холандия.
Разбирате ли , поради факта ,че ще ми е мъчно за нея тя иска да се разделим , защото ме обича и не иска да ме боли , а не разбира ,че като прави така много повече ме боли...
Моля дайте ми съвет без ненужни коментари.