- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Салицилов спирт
Здравейте, днес си взех салицилов спирт.. защото опитвам да се '' преборя'' от доста време с едни пъпки. Въпроса ми е колко пъти да го нанасям на лицето си.. сутрин и вечер ? И проблем ли ще е ако го нанасям на цялото си лице или само върху самата пъпка.. Благодаря ви предварително![]()
Рядко го използвам и то само на местата ,където имам проблеми.Все пак той ги ...изгаря така да се каже, за това го нанасям само върху пъпките!
maDamn
Сутрин и вечер.Вечер на цялото лице,сутрин само на проблемните места.
аз си почиствам всеки ден лицето със салицилов спирт по един път. когато е много зле и по два пъти - сутрин и вечер. един съвет от мен внимавай само да не прекалиш и да изгориш пъпките, защото аз седях като индийка една седмица![]()
Само, когато всички около мен са различни, тогава ще бъда на мястото си!
Зависи от кожата ти. Внимавай със спирта, особено ако е 2 %.
Радвай се на този миг. Този миг е твоят живот.
Какво си ползвала до момента за лечение?
На колко години си? Менструацията редовна ли е? Проблемно окосмяване имаш ли?
Опиши пъпчиците.
Чудиш се дали си бременна? Кажи:
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
Шофирай разумно- стигни жив!
на мен пъпки ми излизат главно по време на цикъл, тогава и слагам и сутрин и вечер по проблемната зонамного помага!
Ползвай го само сутрин или вечер,но н еповече от 1 път на ден,защото изсушава кожата.