- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- 4удно ми е
До човек си е, ако на мъжа и жената не им е гадно да го правят в такъв период - не е гадно, но когато жената е в цикъл е по-суха и секса е по-некачествен.Първоначално написано от slan4y
Общо взето - не си е работа![]()
Престъпникът с пари е възприеман от съвременния свят като честен човек.
Що пък да е по суха?
Ако е възбудена, не е суха независимо в цикъл ли е или не. А това, че мъжа не може да я възбуди е друга тема.
От къде идва "влажността" когато е в цикъл жената?
От там където идва и като не е в цикъл. Когато жената е възбудена тя се подмокря и дори и да е в цикъл.
Ще ти дам един пример от живота ми и белким ме разбереш.
Бях в цикъл с тампон и си лежахме на леглото голи и от едното гушкане взехме, че се разгорещихме, аз се възбудих бая и се усетих адски мокра отдолу. Прокарах пръст да проверя да не би тампона да е изпуснал кръв, но не беше кръв а безцветна слузеста течност, която нормално си се появява когато жената се възбуди и се чувства готова за секс.
Да, а самият цикъл на жената е така нареченото прочистване !
Възможно е да си била мокра отдолу, но винаги има разлика от това дали си в цикъл или не за усещането от секса.
Да спориме е абсолютно излишно !![]()
Има според теб, но не и според мен. Разликата е само в това, че съм по чувствителна и трябва да внимавам да не оклепам нещо. Питах и приятелят ми дали чувства някаква разлика и отговора му беше не.
На колко години си ти и на колко години е приятелят ти?
Какъв е сексуалният ти опит?
Много неграмотен, но ти ме биеш по това, съкровище![]()
Тая тема стана забавна, особено след като се появи компетентен мъж, относно цикъла при жените, че и явно по-добре от самите жени знае какво се случва с телата им![]()
И тук на Дунав и на Волга, край Вардар и при Кавказ, с кръвта си българска сме горди, светлик тъй древен грее в нас!
Дали знам по -добре, не не знам, но със сигурност знам по-добре от тези момиченца, защото не са жени, а все още се наричат "деца"Първоначално написано от Shturrrche88
![]()
Ъм, извинявай, как разбра, че те бия?! Опитват се да ти обяснят, че овлажняването на жената при възбудено състояние и менструалната кръв, изтичаща от влагалището й нямат абсолютно нищо общо и жената НЕ е по-суха по време на мензис. Но ти явно наистина знаеш по-добре.Първоначално написано от prostobog
![]()
А, за тях не мога да отговарям...ма и аз искам да съм дете ;(Първоначално написано от prostobog
И пак не може със сигурност да знаеш по-добре от тях самите какво точно се случва с телата им.
И тук на Дунав и на Волга, край Вардар и при Кавказ, с кръвта си българска сме горди, светлик тъй древен грее в нас!
Колега, я не ме занимавай с глупостти![]()
Информирайте се малко
Като ти казвам, че са по-сухи, значи са по-сухи...
Айде стига, край на темата !
Какво има да се информирам бе човек. Нали и аз съм жена и знам кога съм влажна и кога не съм и че това няма нищо общо с цикъла ми.Първоначално написано от prostobog
И не съм на 15, на доста повечко съм, водя полов живот от много години и съм перфектно запозната с анатомията си...
Казах край на темата, образовайте се първо !Първоначално написано от Shturrrche88
Що не ходиш да си глътнеш анаболите, да се успокоиш малко, че явно имаш проблем с нервичките...поблъскай един час в залата, набий си една злобарка и кротясай...Първоначално написано от prostobog
Аман от дървени философи и лекари без дипломи...
prostobog новорегистрало се необразовано такова, поне като приказваш нещо се увери, че е така и, че си прав иначе говориш пълни глупости и само се излагаш публично.
Къв си ти и с коя право ме питаш толкова лични въпроси?
Иди почети малко на тема женска полова система и мензис и тогава ела да ми спориш!
Докажи го!Първоначално написано от prostobog
За това ползвай презрватив!Първоначално написано от Julliee
Добре, дай да те чукам когато не си в цикъл и когато си и ще усетиш разликатаПървоначално написано от theeye770
Не е нужно. Чукала съм се когато съм била и неразположена, разликата няма, освен кръвта след половия акт. Даже има и повече влага, защото точно в този период повечето момичета са по-възбудени. Имах предвид да докажеш с ДУМИ, защото уж се славиш за много компетентен, а ти дори и това не можеш да направиш.Първоначално написано от prostobog
![]()
Явно е, че се спори много трудно с днешната младеж...
Е, поне знаем че не сте прави![]()