- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- 4удно ми е
Здравейтеняколко мои приятелки са правили секс докато са били в цикъл
и съм 4увала 4е не е хубаво това, но те твърдят обратното. Как мислите ?
![]()
На мен ми е противопоказно да правя това, едно че ше омажем пейзажа , друго че не е въобще хигиенично,което е и по-важното.
maDamn
Не ми харесва особено.
Lasiodora striatipes
Grammostola rosea
Cyclosternum fasciatum
Brachypelma emilia
Acanthoscurria geniculata![]()
Радослав![]()
Хигиена под 0-та? Според мен е супер гадно ... предпочитам да закола една кошута и да се въргалям до нея! НО приятелка ми е казвала че даже и е по-готино когато го е правела в онзи момент от месеца.Всеки луд с номера си![]()
Първоначално написано от BeFree
и на мен ми изглежда отвратително![]()
мм против съм. Даже едната така загуби девственоста си и каза, 4е изоб6то не боляло![]()
ако си в края на цикъла става,но в началото![]()
Нещата не стават като по филмите. Няма щастлив край, няма вечна любов, няма нищо на готово. Всичко трябва да си го направиш САМ !
Не съм го пробвала и нямам и такова намерение. Звучи ми гадно и нехигиенично.
Поставянето на предпазен колан отнема 7 секунди от твоят живот - изживей го целия!
Шофирайте внимателно! Нека кажем НЕ НА ВОЙНАТА ПО ПЪТИЩАТА!
Не съм пробвала и не мисля да пробвам. Първо, че е нехигиенично и второ предпочитам да изчакам 5-6 дена да отмине, от колкото след секс помещението да заприлича на сцена от филм на ужасите.
Искам да дам "Refresh" на ума си ..
Да щракна на "Delete" и да изтрия всички проблеми.
Да използвам "Undo" за всички мои грешки
и да дам "Save" на всички незабравими спомени.
Първоначално написано от Cassidy
+
О-о-о, я стига![]()
Половината, които са писали в тая тема и викат "иуууу", на 100% са пробвали. Не крия че съм го правила, но поне не се правя на невиннаКво толкова, малко кръв, ще се измиете после. Знам че е нехигиенично, но все пак няма да изляза с писъци от стаята, защото ми е дошло докато съм се е....
![]()
Карай де, повече лъзга![]()
Женско съм! Пикая клекнала...
Аз съм го правила по време на мензис само под душа.. и не знам защо, от хормоните ли от какво ли, но точно в този период чувствителността на органите ми се изостря доста и по време на половия акт е приятно.. Кофтито идва след това като ми изтече половината кръв и болките в яйчниците се увеличат двойно..А и не е вярно,че е нехигиенично. Ако и двамата спазват добра хигиена и се ползва презерватив.. И по възможност е в баня, под душа, не ня легло за да се омаже картинката.. Не виждам нищо нехигиенично и гнусно.
![]()
А и по време на секс не тече, после е проблематично![]()
И аз съм го правила, докато съм била в цикъл, не отричам...но е било последния ден и задължително с презерватив...яко е![]()
![]()
И тук на Дунав и на Волга, край Вардар и при Кавказ, с кръвта си българска сме горди, светлик тъй древен грее в нас!
о, боже.. нищо няма да стане ако изчакат 4-5 дена
![]()
тогава най-много съм възбудена ,е разбира се не 1-2 ден ,защото болката е голяма ,но в края на цикъла и с добра хигиена не виждам нищо лошо да се прави секс .
love is gone!
Приемливо е, ако е в края на цикъла. Преди 5-ти ден в никакъв случай. Толкова ли не можете няколко дена да изчакате.![]()
Ти правиш ли секс?Първоначално написано от FuCKkK13
Е т'ва е жена ми ! :P :PПървоначално написано от theeye770
По темата- пробвам съм с момиче, което е неразположено и не е нито гнусно , нито проблемно. Даже има малко повече тръпка и адреналин![]()
![]()
![]()
С презерватив няма проблем. Лично за мене е гадно, не съм пробвала.
Трагедията е пълна...
Правила съм го в цикъл и нито е такава гнусотия каквато разправяте нито е такава плесканица каквато я описвате. Важното е да е с презерватив. Аз лично съм го правила в хотелска стая като бяхме постлали една покривка отгоре на леглото, ако нещо оклепам, но и така не се случи. После си взехме по един душ и всичко беше наред. Нито ме е боляло повече след това нито нищо. Даже си беше много яко, понеже в цикъл съм адски чувствителна и удоволствието от секса е на макс.