- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Как да го спечеля?
Има едно момче,с което излизаме почти всеки ден заедно,в смисъл в една и съща компания сме,много ми харесва.Пишем си във фейсбук,държи се мило с мен.Та така въпроса ми е как да превлека вниманието му.Въртеше ми се из главата да го поканя да излезем двамата,но нямам смелост да му го кажа...
Подмяташ случайно в някой разговор "Искаш ли утре да се видим на по биричка?" и готово. Кое му е сложното?
"Слънце грее, птички пеят
Пръски мозък се сивеят
В полето сред житата някому стърчат краката
Спи детенце, спи си сладко
взрив побърка твоя татко... "
Проблем ми е,че не знам дали и той ме харесва,и ме е страх да не се изложа,а и,ако откаже,ще е кофти,когато излизаме с другите и се виждаме...
Най-очевидното е да го поканиш да излезете само двамата. Питай го докато сте насаме, а не пред други. Колкото и да те е страх и да се притесняваш, ако искаш да стане нещо, го направи. И повярвай, дори да те отреже, пак ще ти олекне, щото си пробвала. Наку'рви се преди срещата и всичко ще е ок, ама не преигравай.
Temet Nosce
벨야카
Задръстена си. Питай го така, както ти казах, а не "Ей копеле мноо си як искам те сега! Аре да излезнем утре и да ти излезне късмета? А?!".... Ако не те харесва, няма да се изложиш, защото ще кажеш, че си искала приятелски да излезнете, защото ти е приятна компанията му. То ако всички си мислеха, че като ги каниш на по бира, ги сваляш. Незнам просто....Първоначално написано от mi6eto942
Пръски мозък се сивеят
има милион такива теми..яко ва е фраснал хормона![]()
Не бях забелязала, че темите са еднакви! That's totaly new information!!!Първоначално написано от martina22961
![]()
Пръски мозък се сивеят
еее не чак... лирическите герои са различни..Първоначално написано от Luidgie
![]()
по темата.. заговори го насаме..намерете си обща тема за разговор...така поне ще му привлечеш вниманието![]()
аа и може да се окаже, че и той има някакъв интерес към теб..![]()
ако ще е така нахакана направо да му каже "Еей пич..виж ся..мн ме кефиш..абее напрауу те харесвам..не съм седнала да ти свалям луната..никак даже.."Първоначално написано от Luidgie
![]()
а и тва "Ей копеле мноо си як искам те сега!".. ем престей си че са на 13-14 години..той кво ще си помисли..еее да..най-вероятно да е навит де..
![]()
Той ще се впечатли от разгонената и особа, ще тръгне с нея, ще я ебне и животът ще свърши...Първоначално написано от martina22961
![]()
Пръски мозък се сивеят
мн вярно казаноПървоначално написано от Luidgie
![]()
![]()
![]()
+Първоначално написано от umri
"Ако можех да изляза оттук, щях да си позволя да бъда луда,защото всички са луди, а най-лошите луди са онези, които не знаят, че са такива,защото само изпълняват нарежданията на другите."
Ако е така, както казваш, просто вмъкни в някой разговор да излезете (например може да кажеш, че нямаш какво да правиш и че няма с кого да излезеш). Да е нещо непринудено, като приятели, пък по време на срещата може да намекнеш нещо. Няма от какво да се притесняваш, давай смело напред.![]()
Да, хората казват, че любовта е скъпо удоволствие.
Да, пристрастяването към нея често води до горчива болка.
Да, аз имам вредния навик да обичам!
Съдете ме, ако можете. )))
Направи се, че нямаш с кого да излезеш... Поглези се малко, че ти е скучно и умираш вече от тъпотия. Поискай да излезете двамата, някъде из квартала ви или незнам и аз...
Първо да е само по приятелски, пък ако той те харесва ще действа пръв (така правят повечето де). Ако ли неее... кажи му какво изпитваш ти и другото само ще станеУспех!
![]()
Кажи му, че сте се уговорили с един-двама приятели да правите нещо и ако иска и той може да дойде. После в последния момент се направи, че другите няма да могат да дойдат, но ако той иска можете поне вие двамата да излезете - така или иначе сте имали уговорка.
"If everything is under control, you're just not going fast enough."
Mario Andretti
Първоначално написано от LeprikonA
Вчера му писах съобщение във Фейсбук и го питах,дали иска да излезем да пием кафе някой ден,но...все още няма отговор,сигурна съм,че го е прочел,защото беше публикувал нови неща...
1.73 съм висока и тежа 53 килограма.