.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 9 от общо 9

Тема: Nokia C6

Senior Member Повече от фен
    Град
    Пазарджик city

Nokia C6

Абе много бързо ми пада батерията... за няма и 7-8 часа без да съм го пипал седи си "фул" и като го пипна да вида някоя снимка и хоп айде 1 чартичка ;xx

супер бугнато ... някакво решение ?

Мега фен Аватара на Anichkaxxwee
    Град
    Бургас
    Откога го имаш телефона ..

Може да е от батерията - Смени я
    Ако обичаш някой, заради красотата му, не е любов, а желание!! Ако обичаш някой, заради интелигентността му, не е любов, а възхищение!! Ако обичаш някой, защото е богат, не е любов, а интерес!! Ако обичаш някой и не знаеш защо... това е любов... трябва да знаеш да обичаш без да губиш нищо в замяна...

Град
    Пазарджик city
    Значи телефона го имам от скоро ....
    купих си го ,,, легнах вечерта заредих го ,,, на другия ден вечерта пак ,,, и на 2-рия ден след купуването тръгнах на път.... на 24-тия час издаде багажа а слушах само малко музика ,,,,

и сега като съм в германия го зареда и пада супер бързо ....

а и на всичкото отгоре слушалките ми имат супер странен звук , изобщо не е като песента ,,, трябва да провера и с други слушалки дали е така ,,,, щот може да е от телефона

Град
    Бургас
    На моя телефон като искам да слушам на слушалки .. Някой песни са само инструментал или въобще не се чува .Много е гадно!
    Ако обичаш някой, заради красотата му, не е любов, а желание!! Ако обичаш някой, заради интелигентността му, не е любов, а възхищение!! Ако обичаш някой, защото е богат, не е любов, а интерес!! Ако обичаш някой и не знаеш защо... това е любов... трябва да знаеш да обичаш без да губиш нищо в замяна...

Град
    Пазарджик city
    Или пък самата песен инструментала е суввем различен от самата песен .. Наистина е много гадно ...

ти с ц6 ли си ??? ако си такъв кфо праиш с батерията.. колко време ти държи кажи тфа онова ?

Град
    Бургас
    Не аз съм с LG KG800 .. С него съм от както се помня. Скоро ще ми купуват нов и първото, което ще видя как се чува на слушалки! .. Направоо се измъчих!

Град
    Пазарджик city
    Okey

Супер фен Аватара на UNITED2
    Град
    Памплона
    Спирай си приложенията.. като натискаш копчето за влизане в менюто НЕ излизаш от приложението,което си пуснал а просто го минимизираш !
    Т.Е приложението си работи и точи батерията... над всяко пуснато приложение има кръгче,виж кои са и ги изключи така няма да ти пада батерията А може и да не е от това де ама най вероятно е от това...
    А за слушалките,ами и на баща ми на Сонито са такива,доста често срещан дефект,но със сигурност проблема не е в телефона а в слушалките

Супер фен
    Голям екран голям разход на енергия тъч скрйна също първо си намали якроста на дисплея затваряй приложенията можеш да провериш кой са пуснати като влезеш в мен. натиснеш опциий и показване на отворени приложения после задържаш в/у приложението и затваряш.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си