.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 13 от общо 13

Как да спра менструацията....

По принцип трябва да ми дойде днеска или утре (така пресметнах по календарчето). Обаче съм се разбрала за утре да ида на басейн... Моля ви помогнете ми с някой съвет, как да Го забавя за 1-2 дни ........ BTW: вкъщи нямам нито витамин C нито лимони....

сложи си тампон или си купи едно лимонче и го изяж ако можеш да изтърпиш, че е кисело... друг вариант е 10 витамин С... и си готова

а има ли значение, дали съм девствена, за да сложа тампон

Повече от фен
    само не ми казвайте че лимона забавя цикъла малее ебати прецаквацията . а за тампона не мисля 4е е много добра идея . ще ти е некомфортно
    Видовете изкуство , което творим , са си просто занаятчийство . Най - великото изкуство е нашият живот - М.К.Ричардс !
    Нещо скрите в нас ни правеше слаби , докато не открихме , че това нещо сме самите ние - Робърт Фрост !

Ами не можеш да спреш цикъла,но можеш да го забавиш.Вземи няколко хапчета витамин Ц или пък изяж две,три резенчета лимон.А пък това за тампона не ти го препоръчвам,защото ципата пак се къса и боли.Направих същата грешка.
    I`m a dancer and that`s who I am.

-Ама аз не бях толкова пиян
    -Пич,ти хвърли хамстера ми през балкона и извика "Пикачу,напрееед!"

Тос па тръгнал да се тревожи за менструацията.

купи си тампони за девстеници те са по-малки и по къси и няма да ти навредят аз бях на море и използвах оби ....

Супер фен Аватара на ThisIsMe
    Има специални хапчета за забавяне на менструацията.

Град
    Over world.. :-]
    Ходихме с приятелката ми на басейн - изгълта 5-10 витамин Ц и беше пушка на другия ден

Витамин Ц не помага... има специални хапчета за спиране на менструалното течение в аптеките, но трябва да почнеш да ги пиеш 2-3 дена преди да ти дойде, иначе няма да има ефект.

Guest
    Секс без кондом - 9 месеца гарантирани!

Супер фен Аватара на 4o4ina
    Да се беше поразровила преди да пишеш!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си