- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- сдухана ли съм?
здравейте, аз съм момиче на 13 години и все още нямам гаддже....тоест моjех да имам, още от детската тъй като момчетата мн ми предлагаха, обаче аз им отказвах-та въпроса ми е-сдухана ли съм защото го правя? Имам познавам хора,които си имат гадйета от детската даже и от 1 до 4 клас а аз-не....чужала съм много комплименти от момчета и момичета по мои адрес и дали те значат нещо-че съм хубава, умна и т.н. не знам...Молq помогнете дали има надежда за мен
![]()
![]()
![]()
<3 Simple Plan
I remember every sunset,
I remember every word you said
We were never gotta say goodbye
Sing La-la-ta-ta <3
Я вместо да се чудиш глупости, седни и научи български ....![]()
не , не може да тръгваш с всеки , който ти предлага![]()
Трябва да го усетишИма претенциозни хора и много подбират половинката до себе си.
![]()
http://vbox7.com/play:e82751beaf
Ти ли удари детето![]()
Първоначално написано от Sh@d0w
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Това ми напомня на детската градина, как един Гошо ме целуна по бузата по време на едни "танци" пред родителите и аз не му проговорих повече от срам.![]()
Lasiodora striatipes
Grammostola rosea
Cyclosternum fasciatum
Brachypelma emilia
Acanthoscurria geniculata![]()
Радослав![]()
Не, не си сдухана. : )
Радвай се на този миг. Този миг е твоят живот.
нямаш гадже на 13 голяма трагедия![]()
... я земи да се научиш да пишеш първо... след това му мисли за гаджета.. какво значи можех да имам гадже от детската градина ? .. в детската градина всеки има по 5 6 гаджета, всеки ден с различно и ако мислиш, че на това му се вика гадже си в мн грешна посока.. на 13 е нормално да нямаш гадже.. ще ти дам пример с мен.. 1вто ми гадже беше когато бях на 13, а мои съученички вече имаха по 2-3-4 бивши... и какво ? по-малко ли съм от тях.. не мисля.. има време за всичко.. я се успокой... ще си намериш гадже рано или късно и повярвай няма да е единственото през живота ти.. така, че по- леко го карай.. и не приемай на всеки искал да тръгне с теб.. просто когато решиш.. не да тръгнеш с първия, който ти е преложил само и само защото до сега нямаш гадже, а другите са минали вече по 2-3 и т.н. .. айде успех.. и си гледай училището за гаджета време колкото искаш..
![]()
1. научи се да пишеш
2. ти си неква пикла, дето не само, че не блести с ум, а и има грешни представи за всичко
3. гаджета в детската градина -![]()
4. ALL HOPE IS GONE!
"Ако можех да изляза оттук, щях да си позволя да бъда луда,защото всички са луди, а най-лошите луди са онези, които не знаят, че са такива,защото само изпълняват нарежданията на другите."
Първоначално написано от Naive
Roses are brown,
Violets are brown,
SOMEONE SHIT IN MY GARDEN
Пич, не си сдухана, просто не си имала добра причина да приемеш някое от многобройните предложения. Радвай се, че има такива и... Все пак си на 13, има време.
Да, хората казват, че любовта е скъпо удоволствие.
Да, пристрастяването към нея често води до горчива болка.
Да, аз имам вредния навик да обичам!
Съдете ме, ако можете. )))
^ подкрепям
to feel your pain, you feel mine
go inside eachothers minds
just to see what we'd find .. ♥
soulless![]()
тука каза всичкоПървоначално написано от IlovEmyPuffYToY
Горкият Гошо ..Първоначално написано от SisiStrange
![]()
Жал ми е за него.
Сдухана си![]()
Сдухана си заради това, че пускаш такива тъпи теми тука... Вместо да седиш и да се самосъжаляваш, че още нямаш гадже, стани, погледни се в огледалото,ако не се харесваш се пооправи малко, излез и си намери СВЯСТНО момченце![]()
daПървоначално написано от Sh@d0w
<3 Simple Plan
I remember every sunset,
Sing La-la-ta-ta <3
temata e feik-ne mi puka 4e nqmam gadje![]()
![]()
iznenadaaaa!!!!! pravopisa sega mi e na latinica--haresva li vi sega a pretenciozni hora
![]()
![]()
<3 Simple Plan
I remember every sunset,
Sing La-la-ta-ta <3
+Първоначално написано от Sh@d0w
![]()
awerw♥
ha ha da, nali.....kak 4ete6 misli be maimunke mrasnaaa![]()
![]()
ne seriozno pi6a gluposti po forumite, za da vidite na men kakvo mi e, kato 4eta takiva temi
haide sega, hora 4ao p.s. az sam nai-golqmata zadrastenq4ka-osaznavam go-da, sduhana sam, pi6a s gre6ki 6tot sam tapa, a vie ste bezupre4ni
![]()
![]()
nadqvam se taka da vi e stanalo po-hubavo, 4e ima nqkoi po-zle ot vas haide obi4amm viiii peace
![]()
![]()
![]()
![]()
<3 Simple Plan
I remember every sunset,
Sing La-la-ta-ta <3
a, da-tova go zabravih-ne s1m i zabavna-mersi, 4e mi napomni![]()
<3 Simple Plan
I remember every sunset,
Sing La-la-ta-ta <3