.
Отговор в тема
Страница 3 от 4 ПървиПърви 1234 ПоследнаПърви
Резултати от 51 до 75 от общо 78
    Супер фен
    Град
    България
    Извинявай,за това,но ти си пълна тъпанарка! 13 годишна пикла,па за гадже ще мисли,та ти си още на 13,вместо да се чудиш,как да станеш к*рва,седни и научи нещо по български език,но ако искаш още от сега да се правиш на голямата ку*ка-твоя работа! Ти си знаеш!Сори,че се изразих така,но това си е истината!
    "Две неща са безкрайни-Вселената и човешката глупост,но за първото не съм сигурен"-Алберт Айнщайн

Супер фен
    Град
    България
    Цитирай Първоначално написано от FuCKkK13
    нямаш гадже на 13 голяма трагедия ... я земи да се научиш да пишеш първо... след това му мисли за гаджета.. какво значи можех да имам гадже от детската градина ? .. в детската градина всеки има по 5 6 гаджета, всеки ден с различно и ако мислиш, че на това му се вика гадже си в мн грешна посока.. на 13 е нормално да нямаш гадже.. ще ти дам пример с мен.. 1вто ми гадже беше когато бях на 13, а мои съученички вече имаха по 2-3-4 бивши... и какво ? по-малко ли съм от тях.. не мисля.. има време за всичко.. я се успокой... ще си намериш гадже рано или късно и повярвай няма да е единственото през живота ти.. така, че по- леко го карай.. и не приемай на всеки искал да тръгне с теб.. просто когато решиш.. не да тръгнеш с първия, който ти е преложил само и само защото до сега нямаш гадже, а другите са минали вече по 2-3 и т.н. .. айде успех.. и си гледай училището за гаджета време колкото искаш..
    Не всеки в детската градина е имал гадже,аз съм нямала
    "Две неща са безкрайни-Вселената и човешката глупост,но за първото не съм сигурен"-Алберт Айнщайн

и аз на 13 имах същите притеснения. като му дойде времето ще си имаш гадже. на мен 1то ми беше на 14 и 6-7 месеца . след първия , определено си наваксах. така , че спокойно

Супер фен Аватара на cigarettekisses
    Спокойно има време.
    Плюс това да си имаш гадже в 3-4 клас не е нормално пхаха

благодаря ви мили хора-Обицам вииииииии!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!! Ами не разбрахте ли, це темата не може да е истинска по простата прицина, це е бахти тъпата аз не съм толкова тъпа, це да я напиша на сериозно ама и вие сте едни....написах я, за да ви занимавам с глупости, както някои правят...... :P :P :P ако щете вярвайте-ТЕМАТА Е ФЕЙК :P
    <3 Simple Plan
    I remember every sunset,
    I remember every word you said
    We were never gotta say goodbye
    Sing La-la-ta-ta <3

Цитирай Първоначално написано от muhtesemfan
    Извинявай,за това,но ти си пълна тъпанарка! 13 годишна пикла,па за гадже ще мисли,та ти си още на 13,вместо да се чудиш,как да станеш к*рва,седни и научи нещо по български език,но ако искаш още от сега да се правиш на голямата ку*ка-твоя работа! Ти си знаеш!Сори,че се изразих така,но това си е истината!
    Обицам тееее
    <3 Simple Plan
    I remember every sunset,
    Sing La-la-ta-ta <3

Цитирай Първоначално написано от Luidgie
    Трябва да изразя погнусата си от начина ти на писане, също и от мега кифленския аватар, от тъпата тема и от тАпото ти съществуване. След като гаджетата са тапи - ходи си купи няколко от магазина, може и да не са коркови, има всякакви, че са и цветни!
    а твоя автар цепи мрака, милицка душице
    <3 Simple Plan
    I remember every sunset,
    Sing La-la-ta-ta <3

Цитирай Първоначално написано от FuckIt
    you suck
    yea and you rulle
    <3 Simple Plan
    I remember every sunset,
    Sing La-la-ta-ta <3

Мега фен Аватара на gummybear
    Леле .. Спри да спамиш ,миличка Само с теб се занимават всички .. хората просто си дават мнението за теб : ) Ти май винаги търсиш с кой да се дразниш

theo <333

Голям фен Аватара на gugenceto2
    Аз като бях на 12 всички имаха гаджета само аз нямах.На мен изобщо не ми дремеше кво мислят останалите.А сега-имам си приятел-връзката ни е сериозна.Останалите са си с гадже за 1 ден. Просто не мога да разбера защо се занимавате с това!Та ти си на 13

Цитирай Първоначално написано от gummybear
    Леле .. Спри да спамиш ,миличка Само с теб се занимават всички .. хората просто си дават мнението за теб : ) Ти май винаги търсиш с кой да се дразниш
    ъ? и се пише с кого да се дразниш-а моят праввопис не струвал.И не съм ти мили4ка-така да знаеш
    <3 Simple Plan
    I remember every sunset,
    Sing La-la-ta-ta <3

Мега фен Аватара на gummybear
    Цитирай Първоначално написано от IlovEmyPuffYToY
    Цитирай Първоначално написано от gummybear
    ъ? и се пише с кого да се дразниш-а моят праввопис не струвал.И не съм ти мили4ка-така да знаеш
    хахаха та ти си миличка за всички
    уау ам да не съм като тебе да мисля над мнението си 2 часа .. нямах време да се занимавам с теб А ти спри да пълниш форума с безсмислените си теми : )

theo <333

Все още си на 13 години , живота е пред теб , гаджетата също . Не мога да разбера за къде бързаш? Някой ще те върне ли ако си без гадже. И също така , след като си имала толкова много предложения, както твърдиш , защо подяволите не си беше хванала някой от многото , пък и щеше да си спестиш писането на една безсмислена тема тук. И след като не си гледаш кефа от свободата и си превърнала този "проблем" във фикс идея , то тогава може би наистина си сдухана !
    LoVe Is LiKe ThE WiNd, YoU CaN't SeE It, BuT YoU CaN Feel It

Явно мнението ми е било излишно .............................
    LoVe Is LiKe ThE WiNd, YoU CaN't SeE It, BuT YoU CaN Feel It

Само си хабите нервите пред клавиатурата ,за да давате съвети на 13 годишна дето едва ли разбира написаното от вас...... ще порасне,ще си намери гадже,ще се ожени,ще си роди деца .......... и накрая HAPPY END

Цитирай Първоначално написано от missapple
    Явно мнението ми е било излишно .............................
    НЕ СИ ХАБИ НЕРВИТЕ това момиче не разбира нищо от написаното от теб по-горе......

Мега фен Аватара на sapphire5
    Град
    някъде там...
    Цитирай Първоначално написано от xxxbrokenhearthxxx
    Лелеее на 13 си и нямаш гаджее? Оле ама то това е невиждано! Бягай веднага се хвани с някой пикльо!
    +
    awerw

Мега фен Аватара на horacio
    Град
    Кофаландия
    Супер сдухана си нз просто как си на 13 и още нямаш гадже.
    nigga stole my bike

Мега фен
    Човек, ти добре ли си??
    На 13 си и още нямаш гадже.. леле.. нямам думи..
    неннее.. режи вении.. друг начин няма ;х ..

Цитирай Първоначално написано от FuCKkK13
    нямаш гадже на 13 голяма трагедия ... я земи да се научиш да пишеш първо... след това му мисли за гаджета.. какво значи можех да имам гадже от детската градина ? .. в детската градина всеки има по 5 6 гаджета, всеки ден с различно и ако мислиш, че на това му се вика гадже си в мн грешна посока.. на 13 е нормално да нямаш гадже.. ще ти дам пример с мен.. 1вто ми гадже беше когато бях на 13, а мои съученички вече имаха по 2-3-4 бивши... и какво ? по-малко ли съм от тях.. не мисля.. има време за всичко.. я се успокой... ще си намериш гадже рано или късно и повярвай няма да е единственото през живота ти.. така, че по- леко го карай.. и не приемай на всеки искал да тръгне с теб.. просто когато решиш.. не да тръгнеш с първия, който ти е преложил само и само защото до сега нямаш гадже, а другите са минали вече по 2-3 и т.н. .. айде успех.. и си гледай училището за гаджета време колкото искаш..
    +1
    [i] Und der Haifisch, der hat Tr

Повече от фен Аватара на brusa
    добре че не написа че вече си на 13 и все още не си се ебала
    Бих се бил, бих убил, бух умрял, бих живял за теб..

Голям фен Аватара на gugenceto2
    OMG та ти си супер сдухана!Как можеш на 13 да нямаш гадже!Трябва да си хванеш още от 1ви клас иначе няма как да станеш курвичката на квартала!!!! Направо съм изумена как на 13 нямаш гадже!Една моя приятелка на 13 вече беше на магистралата ти кво още чакаш???Айй чакат те вече чувам как сички те викат!

Мега фен Аватара на sapphire5
    Град
    някъде там...
    олееее как може да си на 13 и да си нямаш гадже бе?? НЕ тва не е възможно. ти нещо се ебаваш с нас ехх ... ехххх... бързо, че закъсняваш. Я гледай твоите приятелки вече имат....... не може те да имат, а ти не... x;
    awerw

Супер фен Аватара на dontcare
    Град
    South of Heaven
    благодаря ви мили хора-Обицам вииииииии!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!! Ами не разбрахте ли, це темата не може да е истинска по простата прицина, це е бахти тъпата аз не съм толкова тъпа, це да я напиша на сериозно ама и вие сте едни....написах я, за да ви занимавам с глупости, както някои правят...... :P :P :P ако щете вярвайте-ТЕМАТА Е ФЕЙК :P

Благодариш?И е фейк?Хм...

А както ти и казаха-правописът ти е потресаващ.Независимо фейк или не.

Повече от фен Аватара на Co0kieGirl
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от dontcare

Благодариш?И е фейк?Хм...

А както ти и казаха-правописът ти е потресаващ.Независимо фейк или не.
    Фейк или не,все тая.Важното е, це ни обица

"Светът не е ужасен, но е пълен с множество ужасни хора!"

dontcare

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си