- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- сдухана ли съм?
Извинявай,за това,но ти си пълна тъпанарка!13 годишна пикла,па за гадже ще мисли,та ти си още на 13,вместо да се чудиш,как да станеш к*рва,седни и научи нещо по български език,но ако искаш още от сега да се правиш на голямата ку*ка-твоя работа!
![]()
Ти си знаеш!Сори,че се изразих така,но това си е истината!
![]()
"Две неща са безкрайни-Вселената и човешката глупост,но за първото не съм сигурен"-Алберт Айнщайн
Не всеки в детската градина е имал гадже,аз съм нямалаПървоначално написано от FuCKkK13
![]()
"Две неща са безкрайни-Вселената и човешката глупост,но за първото не съм сигурен"-Алберт Айнщайн
и аз на 13 имах същите притеснения. като му дойде времето ще си имаш гадже. на мен 1то ми беше на 14 и 6-7 месеца . след първия , определено си наваксах. така , че спокойно![]()
Спокойно има време.
Плюс това да си имаш гадже в 3-4 клас не е нормално пхаха![]()
благодаря ви мили хора-Обицам вииииииии!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!! Ами не разбрахте ли, це темата не може да е истинска по простата прицина, це е бахти тъпатааз не съм толкова тъпа, це да я напиша на сериозно ама и вие сте едни....написах я, за да ви занимавам с глупости, както някои правят...... :P :P :P ако щете вярвайте-ТЕМАТА Е ФЕЙК :P
<3 Simple Plan
I remember every sunset,
I remember every word you said
We were never gotta say goodbye
Sing La-la-ta-ta <3
Обицам тееееПървоначално написано от muhtesemfan
![]()
![]()
![]()
![]()
<3 Simple Plan
I remember every sunset,
Sing La-la-ta-ta <3
Първоначално написано от Luidgie
а твоя автар цепи мрака, милицка душице
![]()
<3 Simple Plan
I remember every sunset,
Sing La-la-ta-ta <3
yea and you rulleПървоначално написано от FuckIt
![]()
<3 Simple Plan
I remember every sunset,
Sing La-la-ta-ta <3
Леле .. Спри да спамиш ,миличкаСамо с теб се занимават всички .. хората просто си дават мнението за теб : ) Ти май винаги търсиш с кой да се дразниш
![]()
theo <333
Аз като бях на 12 всички имаха гаджета само аз нямах.На мен изобщо не ми дремеше кво мислят останалите.А сега-имам си приятел-връзката ни е сериозна.Останалите са си с гадже за 1 ден.Просто не мога да разбера защо се занимавате с това!Та ти си на 13
![]()
![]()
![]()
ъ? и се пише с кого да се дразниш-а моят праввопис не струвал.И не съм ти мили4ка-така да знаешПървоначално написано от gummybear
![]()
<3 Simple Plan
I remember every sunset,
Sing La-la-ta-ta <3
хахаха та ти си миличка за всичкиПървоначално написано от IlovEmyPuffYToY
![]()
уау ам да не съм като тебе да мисля над мнението си 2 часа .. нямах време да се занимавам с тебА ти спри да пълниш форума с безсмислените си теми : )
theo <333
Все още си на 13 години , живота е пред теб , гаджетата също . Не мога да разбера за къде бързаш? Някой ще те върне ли ако си без гадже. И също така , след като си имала толкова много предложения, както твърдиш , защо подяволите не си беше хванала някой от многото , пък и щеше да си спестиш писането на една безсмислена тема тук. И след като не си гледаш кефа от свободата и си превърнала този "проблем" във фикс идея , то тогава може би наистина си сдухана !![]()
LoVe Is LiKe ThE WiNd, YoU CaN't SeE It, BuT YoU CaN Feel It
Явно мнението ми е било излишно .............................
LoVe Is LiKe ThE WiNd, YoU CaN't SeE It, BuT YoU CaN Feel It
Само си хабите нервите пред клавиатурата ,за да давате съвети на 13 годишна дето едва ли разбира написаното от вас...... ще порасне,ще си намери гадже,ще се ожени,ще си роди деца .......... и накрая HAPPY END
НЕ СИ ХАБИ НЕРВИТЕ това момиче не разбира нищо от написаното от теб по-горе......Първоначално написано от missapple
+Първоначално написано от xxxbrokenhearthxxx
![]()
awerw♥
Супер сдухана си нз просто как си на 13 и още нямаш гадже.![]()
nigga stole my bike
Човек, ти добре ли си??
На 13 си и още нямаш гадже.. леле.. нямам думи..
неннее.. режи вении.. друг начин няма ;х ..![]()
+1Първоначално написано от FuCKkK13
![]()
[i] Und der Haifisch, der hat Tr
добре че не написа че вече си на 13 и все още не си се ебала![]()
Бих се бил, бих убил, бух умрял, бих живял за теб..
OMG та ти си супер сдухана!Как можеш на 13 да нямаш гадже!Трябва да си хванеш още от 1ви клас иначе няма как да станеш курвичката на квартала!!!!![]()
Направо съм изумена как на 13 нямаш гадже!Една моя приятелка на 13 вече беше на магистралата ти кво още чакаш???Айй чакат те вече чувам как сички те викат!
олееее как може да си на 13 и да си нямаш гадже бе?? НЕ тва не е възможно. ти нещо се ебаваш с насехх ... ехххх... бързо, че закъсняваш. Я гледай твоите приятелки вече имат....... не може те да имат, а ти не... x;
awerw♥
Първоначално написано от IlovEmyPuffYToY
Благодариш?И е фейк?Хм...
А както ти и казаха-правописът ти е потресаващ.Независимо фейк или не.