- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Време ??? Колко ???
След снощната случка вече ме иска само за 1 нощ, после сме щели да си останем пак приятели...
Да ти кажа честно взе да ми писва ;]]
тва си е пълна подигравка....![]()
Брат, зае*и ... Търси си оправдание да скъсате. Под вола търси теле. Ти не си я наранил с нищо. Според мен това, че си искал да я видиш и че за момент си се изнервил и си изказал недоволството ти не е причина, поради която тя да те зареже.
Тя е на 14 !!
Три години разлика може да не ти се виждат много, но в тези години са хипер голяма разлика.. Тя тепърва ще се сърди за всичко и ще си мени чувствата на всеки две минути.. Днес те обича, утре не.. Всяко момиче минава през това.. Взел си я твърде насериозно.. А ти си момче, акъла уж ви идва по-късно, но в случая имаш достатъчно мозък да осъзнаеш как си губиш времето по някаква пикла.. Дали ще те зареже днес или утре няма значение, това ще се случи.. А интернет любов в един и същи град е наистина жалка история.. Ехоо, събуди се !
Приятел ... като четях какво си написал ми стана тъжно за теб.... ти явно си добронамерен и я обичаш безусловно момичето .. а тя си играе игрички с теб
замисли се .... стрували си да си разваляш настроението и да се "разболяваш" заради нея ...
Четох донякъде отговорите и после се отказах.. само ще ти кажа, че това момиченце явно още е малка и неосъзната- супер безсмислено действа и чисто и просто се ебава с теб.. Обичала те ама искала да сте само фр, СЛУЧАЙНО я засичаш някъде и и казваш, че я обичаш, тя казва и аз теб, ама не ти дава да я целунеш.. и се СЪРДИ като я караш да излизате.. божееее, чудя ти се защо изобщо се занимаваш с това дете.. не я пускали техните да излиза и не се е виждала с човека, който уж обича само щото мама и тате не и давали да излезе.. пффф.. глупости.. ако искаше щеше да намери начин.. оставай я, не се занимавай с нея, ако тя те потърси и ИСКА ДА СЕ ВИДИТЕ, а не да ти праща пак снимчици по скайп- значи има някакъв смисъл, ако не намери си момиче, достатъчно зряло да знае какво иска и да може подяволите да излезе 1 път в седмицата с гаджето си..
P.S. sorry за резкия ми тон ама съм малко поизнервена..
Я съберете 6 страници в 3 изречения. Няма начин да е ТОЛКОВА важно всичко![]()
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
В 3 изречения, той я обича и тя уж него, обаче не иска да излиза с него и му казва, че са само приятели. В същото време като излезли посления път му дала да бара навсякъде и явно е разгонена и яко и се ебе, щото го искала за 1 вечер и след тва щели да бъдат само фр. Тя е малка и неосъзната пикла, той е наивен и може да си намери някоя много по-стойностна и добра. the end
Не знам, мисля че тя е на 17, а ти на 14.Супер детински характер имаш, или поне така ми изглежда по написаното..Ако ти не искаш да излизаш с някой и се оправдаеш ,че не те пускат, въпросният НЯКОЙ ще ти повярва.И я смяташ за наранена, след като си и казал, че не ти пука.Всеки като се ядоса може да се изпусне, и кво тя ще се засегне, като че ти си първия,който и го казва троснато в лицето.. Изглежда все едно и двамата сте доста чувствителни,ама ти вземи се дръж като едно момче на 17 с момиче на 14![]()
И все пак не оставяй 14 годишно лапе да те гаври така, момчета сме все пак..
Мнение на 13 годишен![]()
Абе, само на мен ли някои неща ми се струва абсурдни !?
Точка едно. Ти я обичаш. Не знаеш къде живее. Противоречие леко !?
Точка две. Не я пускат да излезе. Иска секс !? Противоречие again ?
Точка три. Тя е на 14. Пише ти стихотворения, казва ти че те обича. НЕ МОЖЕ ДА ТЕ ВИДИ !? АБЕ ФФС ( for fuck's sake ) ТЕХНИТЕ ДА НЕ БИ ДА СА Я ЗАКЛЮЧИЛИ В МАЗЕТО И ДА И ПУСКАТ ТОК БЕ !? Аз за моята приятелка, примерно, съм ходил 2 часа, само за да я прегърна и да и кажа две думи, когато не можеше да излиза ( беше болна. И не го казвам да се хваля, а просто е по темата. ) Дали е искала ? Искаше да не се разкарвам... Обаче знаеш ли как се зарадва ? И никога не е казала "Не може" и така нататък... ПРОТИВОРЕЧИЕ !
Я вземи се стегни, и стига си ходил подир гъза на някаква пикла. Сори, че така ти го казвам, обаче след всичко прочетено ( ДА, ВСИЧКО ПРОЧЕТОХ В ТЕМАТА ) съм на 100% убеден, че бъркаш животинския си пуберски нагон с любов. Просто тя е първата, която ти е дала да стигнеш "втора база", примерно. Нали така, прав съм ? Стегни се, ако всичко това е вярно, гледам че си някакъв добродушен пичага, ама... СТЕГНИ СЕ !
Невероятно много се обичате, а ти не знаеш дори къде живее
Тя ти се нахвърля, щом поискаш просто да я видиш...
На 13 ли сте, говорете за проблема, какво си направил че не я пускат с теб...по-суровата реалност е просто да си търси извинение да не те вижда, защото не и стиска да ти го каже...
Най-пухкавия
LOVE Най-Пухкавата (H)
Абе,авторе,стига си се карал с хората.30 човека ти казаха,че нея не и дреме,ти продължаваш да спориш.Колко още доказателства ти трябват?
Diamonds,Mexico,Tequila
Момиче съм,по кое не ми личи?
http://www.facebook.com/pages/Rainy-...205109?sk=wall