.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 26

Hybrid View

Форумна Сектантка! Мега фен Аватара на dream1707

Да се пробвам ли ?

Такам... Та, вече бях пускала тема, че с приятеля ми се разделихме, но много ми липсва.. Като се съберем не върви, като се разделим си липсваме много ... Така де.. сега сме разделени, но сме в добри отношения, имаме общи приятели и от време на време излизаме заедно.. пишем си по скайп и тнт ... Разделени сме от един месец.
    Та... той има един познат, който преди да се запозная с него много харесвах... ама бях много, много хлътнала. И снощи той (познатия) ми писа в фб.. там разпитва ме, дали сме щели да се събираме и тнт .. И аз му казах, че няма, защото реално ние няма да се съберем. И той започна да ми обяснява, че преди да тръгна с бившия си ме бил харесвал, щял да ме кани на кафе, но му било кофти, че като ме погледнел и съм си извъртала главата на страни (аз това го правех от срам) ... И после видял нали, че биша вече с момчето с което ходех... и нали са приятели, казал си няма шанс ии решил нищо да не прави. А той е убийствено сладък .. Аз вече съм необвързана, обаче държа на бившия си и не искам на него да му е неприятно ... Мислех си да изляза с това момче, може нещата да потръгнат, но ми е кофти за бившия, като знам, че ще му е неприятно... А и ние бяхме бая време заедно, страх ме е, че ако примерно нещо стане с другия.. и ще започна по някое време да мисля за миналото ии нз.. ще си прецакам работите, защото вече ми се е случвало така.
    Пиша малко заплетено ... надявам се да разбирате какво имам предвид ;д
    Та, дайте съвет... да пробвам с това момче или да изчакам... Твърде рано ли е ?

Защо не кажеш на бифшия си за това? Кажи му, че харесваш въпросното момче и искаш да видиш дали ще се получат нещата.

Може да започнеш с темата "Искам да говоря с теб, но не знам дали ще ме разбереш.."

Някой ден сърцето ми ще се превърне в камък. Откъснат от света ще тлея в своя замък и няма да крещя да вия до забрава, когато разбера че някой ме предава. Ще бъда властелин на самотата своя и може би дори ще избера покоя пред хаоса на любовта. Някой ден, но не сега..

С Риск да прозвучи малко грубо ще кажа " Земи СЕ ЗАПРИ МАЛКО " .. Най-вероятно на бившия ти ще му е кофти, а на теб най-вероятно няма да ти стане нищо ако поизчакаш малко .. мисля, че по-добрия вариант в този случей е да поизчакаш .. докато обмислиш всичко .. за да не се връщаш после към миналото както си написала ти по-горе .. А след като въпростното момче е чакало толкова време докато ти си ходила с бившия си .. още 1 или 2 седмици на дали ще го сбъркат

Е дано да съм ти била полезна )

Е той човека не ме е чакал, просто каза, че ме харесва... Не е казано, че ще се получи нещо 100%.

Пък на бившия си, просто не знам как да му го съобщя... Особено като се има предвид, че съм абсолютно сигурна, че ще му стане гадно.. а аз не искам да му е гадно ;д

^ Да, но тя иска да са си в добри отношения, а това да тръгне с негов приятел си е кофти. Иначе и аз съм на мнението, че няма смисъл да му казва въобще. То, ако става на въпрос бифшия ти, с който и да тръгнеш ще му е кофти.

Някой ден сърцето ми ще се превърне в камък. Откъснат от света ще тлея в своя замък и няма да крещя да вия до забрава, когато разбера че някой ме предава. Ще бъда властелин на самотата своя и може би дори ще избера покоя пред хаоса на любовта. Някой ден, но не сега..

Ще му е кофти, защото още ме обича

Повече от фен Аватара на elizabethg
    Бъди с този,с когото искаш!Не мисли на кого ще му е кофти,а мисли за себе си!Ти решаваш!

Изясни си какво искаш.
    "Ами, ако все още искам бившия;
    Ами, ако му стане гадно;
    Ами, ако ме обявят за курва;
    Ами, ако с онзи не се получи; "
    Айде, стига!
    Много насериозно се вземаш...все още те обичал. Глупости. Ако толкова те обичаше, сега щяхте да сте заедно. Такъв е животът. Няма рано, няма късно- когато стане, тогава. Продължи напред, защото може с години да циклиш на "бившия" ('баааааааааати противната дума).

Според мен не трябва да зависиш от една бивша връзка, се пак за това е бивша. Ако сте се разделили по взаимно съгласие не виждам, защо да му става гадно на бившия ти. И все пак той не може нищо да ти каже, защото ти е вече в групата приятели. И не не е нужно да му казваш, по простата причина, че вече сте скъсали.

Но от друга страна!
    Ти щеше да опищиш целия свят, ако бившия ти беше тръгнал с твоя приятелка (говорим за приятелка в истинския смисъл, а не просто позната).
    Аз така и не разбрах това момче, по което си била хлътнала, какво е на бившия ти- приятел или познат? Не знам как е при момчетата, ама при момичетата има някакво неписано правило, гласящо никога да не тръгваш с бившия на настояща приятелка.

Град
    Лом - София

Re: Да се пробвам ли ?

Цитирай Първоначално написано от dream1707
    Такам... Та, вече бях пускала тема, че с приятеля ми се разделихме, но много ми липсва.. Като се съберем не върви, като се разделим си липсваме много ... Така де.. сега сме разделени, но сме в добри отношения, имаме общи приятели и от време на време излизаме заедно.. пишем си по скайп и тнт ... Разделени сме от един месец.
    Та... той има един познат, който преди да се запозная с него много харесвах... ама бях много, много хлътнала. И снощи той (познатия) ми писа в фб.. там разпитва ме, дали сме щели да се събираме и тнт .. И аз му казах, че няма, защото реално ние няма да се съберем. И той започна да ми обяснява, че преди да тръгна с бившия си ме бил харесвал, щял да ме кани на кафе, но му било кофти, че като ме погледнел и съм си извъртала главата на страни (аз това го правех от срам) ... И после видял нали, че биша вече с момчето с което ходех... и нали са приятели, казал си няма шанс ии решил нищо да не прави. А той е убийствено сладък .. Аз вече съм необвързана, обаче държа на бившия си и не искам на него да му е неприятно ... Мислех си да изляза с това момче, може нещата да потръгнат, но ми е кофти за бившия, като знам, че ще му е неприятно... А и ние бяхме бая време заедно, страх ме е, че ако примерно нещо стане с другия.. и ще започна по някое време да мисля за миналото ии нз.. ще си прецакам работите, защото вече ми се е случвало така.
    Пиша малко заплетено ... надявам се да разбирате какво имам предвид ;д
    Та, дайте съвет... да пробвам с това момче или да изчакам... Твърде рано ли е ?
    Пробвай кукло щом няма чувства да не ти пука.Търси си щастието ;]
    http://a5.sphotos.ak.fbcdn.net/hphot..._2343626_n.jpg

http://a2.sphotos.ak.fbcdn.net/hphot..._3703561_n.jpg

Харесва, Люби, ОБИЧА, Мрази, Не прощава :P

Мега фен Аватара на Josefinne
    Град
    FoReVeR LoST
    Ами, била съм в тази ситуация преди години. Едно мога да ти кажа - бившия ти няма да ви го прости. На него може , до някъде, но на теб - не. такива са мъжете.
    Та, нещата с онзи сладур може да се получат, но така да се каже - не може да имаш и двамата. Ако решиш да се пробвате, бъди готова с почти непоклатима сигурност, че отношенията с бившия ти ще се развалят. Не говоря дори за караници, но просто ще усещаш едно леко пренебрежение в погледа му. В най-добрия случай. Аз лично чух доста ужасни неща по свой адрес от бившия си в тази ситуация.
    I have the thin line between
    destruction and creation
    drawn through me.

For that
    I am cursed to never feel the peace in rest
    and to find
    new begginings in my restless soul.

I will never get the approval of the people
    that are close to me,
    but I hope to get it from a greater power.

For that
    I accept myself the way I am today
    and hope to find
    the strenght to do the same tomorrow.

Мега фен Аватара на SonataArctica
    Много бързо заменяш бившия си... Ще се почуства като парцалена кукла . Кажи на момчето да изчака месец-два най-малко и може да пробвате...

Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от elizabethg
    Бъди с този,с когото искаш!Не мисли на кого ще му е кофти,а мисли за себе си!Ти решаваш!
    Точно
    Не можеш да изтриеш човек от мислите си, когато сърцето не го пуска !!! <3

Мега фен Аватара на Biskfitka
    Аз тръгнах преди няколко месеца с приятел на бившия (с който още се обичахме ,но не си признавахме,но той не е в БГ и затова..)...единственото ,което се получи е,че се сдобрих донякъде с бившия,изяснихме си чувствата и нараних приятеля му...Според мен недей...
    Шофирай разумно - стигни жив!

Супер фен Аватара на DesireToFire
    Цитирай Първоначално написано от Josefinne
    Ами, била съм в тази ситуация преди години. Едно мога да ти кажа - бившия ти няма да ви го прости. На него може , до някъде, но на теб - не. такива са мъжете.
    Глупости, познавам доста хора, които са си супер добри приятели все едно нищо не е ставало а и двамата примерно са ходили с едно и също момиче *с което и първия който е ходил с нея продължава да общува с нея и нямат проблеми*
    If ya don’t give a shit ya getcha’ hellyeah
    Throwin’ fists in the pit ya getcha’ hellyeah
    Think you’re fuckin’ with this well hell no.
    Balls, volume, strength getcha come on

Ако може да попитам - защо скъса с Пламен ?

Мега фен Аватара на mechtaq_za_teb
    Град
    ~in the eternal summer~
    Аз също съм на мнение, че не си длъжна да му съобщаваш кого харесваш и прочие. Не сте заедно, следователно вече твоят живой си е твой и можеш да правиш каквото искаш, да излизаш с когото искаш. Като имаш желание, виж какво ще стане. Но ако още имаш нещо към бившия, по-добре изчакай малко.
    А бе отдавна, беше тъжна вечер.
    Поредната... Да знаех само аз,
    че в утрото не ще те видя вече,
    че ще бъдеш мъничка звезда...

Град
    Пловдив
    Докото не пробваш няма как да разбереш !! Само едно щи кажа ,не живееш за хората ,а за себе си .Дори и да не се получи, нищо, поне ще знаеш,че си опитала и няма непрекъснато да се питаш "Ами какво щеше да стане ако..." Живота е един не го забравяй...Прави това, което те удовлетворява,пък времето ще покаже !!!

Мега фен Аватара на Chacho
    Цитирай Първоначално написано от b0rity
    Ако може да попитам - защо скъса с Пламен ?
    Ахахахаха, busted!
    Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.

Супер фен Аватара на badsector
    Явно от предния (очевидно Пламен) знае, че пускаш, видял е знаците ти и е решил да се пробва. Чушлето трябва да се топва

Супер фен Аватара на ADMIRALKA14
    Град
    На границата между реалността и непостижимото!
    Отиваш при бившия си и му казваш, че така и така сте разделени и ще е по добре дори и само за известно време да вържете нови запознанства да пробвате с други хора и ако миналото започне да се обажда, старите чувства и т.н. Отново ще се съберете. Просто един вид да си дадете малко почивка и да осмислите, как да продължите от тук нататък живота си.
    Надявам се да съм била полезна.
    Поздрави.
    "As every cat owner knows, nobody owns a cat" - Ellen Perry Berkeley

Цитирай Първоначално написано от Chacho
    Ако някой ми беше казал, че жена ми и любовницата ще се засекат в тийнпроблем, щях да загина от смях. Сега малко се понааках ;(

Цитирай Първоначално написано от cranberry696
    Що пък да му казва?
    И к'во ѝ пука на нея какво ще му е?
    Тя си продължава, той си продължава, нищо сложно.
    Един път бивш, завинаги бивш.
    Не му дължи никакви обяснения, вече е влезнал в графа 'приятели' и ще си седи там. Въобще не трябва да му обръща по-специално внимание, грешно е т'ва. Ясно е, че другото момче те харесва, а щом и теб те кефи не виждам причина да не излезеш с него и да видите как ще се получат нещата.
    + + + +

Мега фен Аватара на fenkaaa
    Излез с него,виж как ще протечат нещата и ако има възможост да стане нещо между вас,говори с бившия си.. бъди честна с него Така или иначе вече не ходите,всеки е свободен да прави каквото иска

Повече от фен Аватара на blaaablaaablaaa
    Пробвай се. Ако изчакаш, може той да го изтълкува погрешно и да не чака заедно с теб. Защо да чакаш? Животът продължава. Харесваш го, той те харесва, ако стане, стане, ако не, не.
    Да, хората казват, че любовта е скъпо удоволствие.
    Да, пристрастяването към нея често води до горчива болка.
    Да, аз имам вредния навик да обичам!
    Съдете ме, ако можете. )))

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си