Цитирай Първоначално написано от mechtaq_za_teb
Може ли да ни кажеш с какво си я наранил по-точно конкретно? Мисля, че това е от голямо значение.
+1.. абе човек.. защо я нараняваш извиняваш й се после пак я нараняваш,пак й се извиняваш и т.н. .. това много наранява да знаеш.. момиче съм и знам... 1 път като си я наранил и като си й се извинил не го повтаряй... ако се обичате не се отказвай....не знам, защо каза на колко години сте, като няма чак такова значение... направи пак нещо да я трогнеш.. макар, че си мисля, че малко те разиграва, но може и да не е така... какво значи ''ще ми липсваш с отг. и ти на мен'' и накрая ''надявам се да ме няма за по-дълго'' .. ето това не мога да го разбера.. виж.. това, което сега прави напълно си го заслужил (извинявай,че ти го казвам) .. разбери я.. момичетата точно като сме ядосани и да ви викаме и да ви отблъскваме, точно тогава имаме нужда да ни гушнете и т.н. и да ни успокоите..забрави за скайп и фб. ! .. накарай я да излезете и да се разберете очи в очи... само не знам, защо след като те обича толкова, когато сте ходили не е излъгала родителите си поне един път, че ще излиза с някоя фр. и да излезе с тебе(не е хубаво да лъжеш родителите си, ама аз за моето гадже бих го направила) .. или не е нужно да ги лъже.. да каже, че ще излиза с фр. и ти да излезеш с тях..просто я накарай да излезете и да поговорите.. извини й се за всичко.. и ти трябва да знаеш какво най-много харесва... направи й някакъв подарък..не толкова скъп или не знам, а просто нещо, което ще я трогне и ще й хареса.. айде успех.. дано съм ти помогнала