.
Отговор в тема
Страница 2 от 4 ПървиПърви 1234 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 91
    Супер фен Аватара на LeprikonA
    дори да си го "връща" както твърдиш - прекалява и си мисля, че е доста наясно, че в един момент ще ти омръзне от келеш истории и ще и биеш шута. и най-вероятно на това се надява.
    "Ако можех да изляза оттук, щях да си позволя да бъда луда,защото всички са луди, а най-лошите луди са онези, които не знаят, че са такива,защото само изпълняват нарежданията на другите."

Мега фен Аватара на fenkaaa
    Голям роман бе брат немойм го прочетем

Banned Мега фен
    пффф ще ти се разсърди, че я питаш ? .. я не се занимавай с лапешки истории.. не че съм много по-голяма от нея.. аа като бях на 14 не съм се държала така ... и как така.. техните знаят, че си има приятел поне така ти е казала, а в същото време не й дават да излиза с теб ? .. или знаят или не.. ако не знаят как няма да я пускат.. мн бъркано ми става.. и ако те обичаше връщане, връщане ама чак пък толкова да те наранява.. извинявай ама.. .. казвам ти.. пробвай един път да поговориш с нея НА ЖИВО и ако откаже - не си заслужава да се занимаваш ! ..

Мега фен Аватара на xXxAngerfisTxXx
    Град
    Adidas City a.k.a. Бургас ве лек...
    Това и ще направя

Повече от фен Аватара на elizabethg
    Наранил я бил... Дрън, дрън.Ми оная като се държи като кифла?? Писала му стихотворение, снимчица му пратила а-У, па после рекла "искам да си останем само приятели"! Що за шибано безумие? Тая май и тя не знае к'во иска ми се струва.БАСИ ЦИРКА! Стига си и ходил зад гъза, остави я!Спри да и пишеш смс-и, пък да видим дали тя ще те потърси.

Повече от фен Аватара на blaaablaaablaaa
    Продължавай да си пишеш с нея, поддържай да поддържаш "первезния" стил. Показвай и, че още я пазиш в сърцето си, опитай се да я накараш да направи и тя една крачка. Но не я притискай прекалено, за да не я отблъснеш.
    Да, хората казват, че любовта е скъпо удоволствие.
    Да, пристрастяването към нея често води до горчива болка.
    Да, аз имам вредния навик да обичам!
    Съдете ме, ако можете. )))

Град
    Пловдив
    Ихаааа,дай Боже всеки му такова гадже като тебе ...Да те правя на нищо и накрая все още да ме обичаш,извинявай ,че съм рязка,но и аз съм била на 14 и мене наще не са ме пускали,но толкова ме кефеше момчето , с което излизах ,че бягах от вкъщи ,за да се виждаме..
    Другото което е, чувствителна била.ммм изв. ама по това ,което ми казваш по-скоро лапето си играика И то няма как да е иначе,ти се държиш супер внимателно с нея. Я се вземи в ръце ,дистанцирай се и гледай кво става ...Не ще бяга от вкъщи ми няма да имаш свободно време от нея.. Разбери едно,на каквато и възраст да е една жена...Всяка една от нас умее толкова умело да манипулира ..стига да и позволиш..Просто и покажи ,че и ти имаш достойнсто!!!

Град
    Цитирай Първоначално написано от blaaablaaablaaa
    Продължавай да си пишеш с нея, поддържай да поддържаш "первезния" стил. Показвай и, че още я пазиш в сърцето си, опитай се да я накараш да направи и тя една крачка. Но не я притискай прекалено, за да не я отблъснеш.
    перверзния стил е почти постоянен...

Град
    Цитирай Първоначално написано от pisenceto90
    Ихаааа,дай Боже всеки му такова гадже като тебе ...Да те правя на нищо и накрая все още да ме обичаш,извинявай ,че съм рязка,но и аз съм била на 14 и мене наще не са ме пускали,но толкова ме кефеше момчето , с което излизах ,че бягах от вкъщи ,за да се виждаме..
    Другото което е, чувствителна била.ммм изв. ама по това ,което ми казваш по-скоро лапето си играика И то няма как да е иначе,ти се държиш супер внимателно с нея. Я се вземи в ръце ,дистанцирай се и гледай кво става ...Не ще бяга от вкъщи ми няма да имаш свободно време от нея.. Разбери едно,на каквато и възраст да е една жена...Всяка една от нас умее толкова умело да манипулира ..стига да и позволиш..Просто и покажи ,че и ти имаш достойнсто!!!
    и аз мисля че така ще е добре, ама вземе да ме забрави или да каже че съм я оставил... :X абе ще пробвам ще и кажа че няма да ме има както тя каза не знам за колко време и да не ми пише смс-и щото няма нужда... да види дали е хубаво ама няма да кажа на другия ден тук съм ми няколко дена ще ме няма за нея

Голям фен Аватара на scandalousLady
    Град
    Covington, Georgia.
    Дистанцирай се,дано се оправите Успех
    to feel your pain, you feel mine
    go inside eachothers minds
    just to see what we'd find .. ♥

soulless

Град
    Пловдив
    Цитирай Първоначално написано от xXxAngerfisTxXx
    Цитирай Първоначално написано от pisenceto90
    и аз мисля че така ще е добре, ама вземе да ме забрави или да каже че съм я оставил... :X абе ще пробвам ще и кажа че няма да ме има както тя каза не знам за колко време и да не ми пише смс-и щото няма нужда... да види дали е хубаво ама няма да кажа на другия ден тук съм ми няколко дена ще ме няма за нея
    Като те забрави,тя губи не Ти...Ти така говориш сякаш е последната ,и кат каже ,че си я оставил,Кво...тя кат те оставя ти да няма се режеш сега .. влюбил си сее ..ми то хубаво ама- Заради пу*ка да ставаш на пу*ка. Сам решаваш ти ако си си навил на пръста ,че тя е идеална ние тук ако ще и романи със съвети да изпишем,ти пак ще я оправдаваш...Важното в случея ти е ,заслужава ли си да ренебрегваш собственото си достойнство ,заради няква фуста ,къде си играика с внимателното ти отношение !!!

Супер фен Аватара на vesito13
    Град
    Nowhere :)))
    Добре де, момичето го изкарахте много криво, но на мен ми е много интересно защо никой не обърна внимание на това, че родителите и не я пускат да излиза с него... Родители са и все пак, и тя иска или не трябва да се съобразява с тях. А пък авторът на темата веднага почва "Ооо ти вече не искаш да ме виждаш, така ли?" Бля, бля, бля. Ами извинявай, ама мрънкаш като някоя жена, вместо да се опиташ да я разбереш. Ама нали е по-лесно другият да ти е виновен...

Мега фен Аватара на bloodyF
    Град
    Heaven
    ържах се като дете ЗНАМ сам го разбрах... направих грешки ЗНАМ кой ли не прави... заслужавам да ме напусне ЗНАМ но малко ли направих за нея ???

извинявай, ама си тооооолкова наивен че повече не знам дали може
    първо какво си направил? отговора е НИЩО. ти си я молил да излезете щото ходите, тя ти е отказала дори да те види за минута на вратата и...
    ама после си излиза с приятелките, без да ти се обади...
    по-скоро хич не и пука дали ходите или не (бях в същата позиция, той ме ''боготвореше'', а на мен просто ми беше все едно, щото тръпката я нямаше и накрая се разделихме..)
    вземи излезни от тоя фейсбук и скайп или квот ползваш там и отиди навънка, разсей се малко, излез с приятели, ходете на плаж и спри да и пишеш и да и звъниш. ако и пука поне малко за тебе ще ти се обади и ще покаже някакви признаци на ревност...ако бях на твое място директно я зарязвах , ама щом е толкова ''прекрасна и уникална, нищо че е пикла на 14'' окей...
    Нека спрем войната по пътищата заедно. /В памет на Милена Б./

От всичко прочетено до тук не видях само КЪДЕ си сгрешил ТИ?Ти си луд по това момиче, но си мисля че или родителите й нещо много са против теб и тя е малка и ги слуша.... или ти си прекалено наивен, а тя се е възползвала от това да те разиграва....спри се...
    И както казват другите юзери, излез навън...там е животът!

Цитирай Първоначално написано от FuCKkK13
    ами това, че няколко пъти я е наранявал и после се е извинявал.. за това мисля, че е виновен, защото това е много гадно - личен опит !.. а това, че го разиграва.. и аз така мисля.. ами аз мисля да я накара да излезнат и ако не иска да се откаже... и друг вариант има.. самото момиче да не знае какво иска...защото като гледам май е така.. обичам те ама искам да сме приятели, ще ми липсваш ама искам да ме няма по-дълго.. искам да те видя ама не може ... автора да каже как я е наранил и да преценим дали заслужава всичко това или просто момичето не заслужава него..
    + Точно така.. Той си има някаква вина, тя не знае какво иска.. според мене не знам колко още авторът мисли да я чака ама май няма много смисъл да продължава да и досажда като не иска - не иска ...

Мега фен Аватара на kalpazanka
    Град
    пространството на Дисе
    Момичето е между чука и наковалнята. Техните й забраняват, ти я притискаш и тя реагира по принципа на най-малкото съпротивление- реже теб. Не че не те обича, не че няма чувства, а ситуацията я принуждава. Има угризения, че ти губи времето, като същевременно трябва да угоди и на родителите си, понеже е малка и е под техния покрив.

Защо не я пускат с теб? Защо не й подхвърлиш да те запознае с родителите си?

Чудиш се дали си бременна? Кажи:
    1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
    Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!

Шофирай разумно- стигни жив!

Мега фен Аватара на SmilezZz
    Град
    Русе
    Тя пак е излизала ама с нейни приятелки... и то за около час... тя наистина не излиза много
    Окей. Но вместо да излиза с тях,не можа ли да излезне с тебе и да си поговорите ,както трябва ? Поне за 5 минути. По този начин те кара да се чувстваш виновен,при условие,че нямаш никаква вина. Нормално е ти да реагираш по този начин,щом 3 седмици не можеш да се видиш с любимия човек. Предложи й пак за излизането. Но ако тя продължава да отказва - според мен няма смисъл да се опитваш напразно.
    Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
    но само ти избираш кой да остане ♥

Град
    Пловдив
    Цитирай Първоначално написано от kalpazanka
    Момичето е между чука и наковалнята. Техните й забраняват, ти я притискаш и тя реагира по принципа на най-малкото съпротивление- реже теб. Не че не те обича, не че няма чувства, а ситуацията я принуждава. Има угризения, че ти губи времето, като същевременно трябва да угоди и на родителите си, понеже е малка и е под техния покрив.

Защо не я пускат с теб? Защо не й подхвърлиш да те запознае с родителите си?

^ Точно.

И не разбрах к'во толкова си направил, че да я нараниш?!?! Казал си нещо, от което само ДЕТЕ ще се разсърди.
    И спри да се самосъжаляваш моля те! Знаел той... К'во знаеш?!
    Като иска да късате, не бъди нахален и я остави да си живее живота.
    Секси е това, което им показвам след като ги спечеля с личността си.

xXxAngerfisTxXx спри да й пишеш и това е! Изчакай да видим след колко време ще те потърси и така ще разбереш колко й пука за тебе... Прочетох и 3те страници и от всичко прочетено, мога да ти кажа че наистина си много наивен, с риск да звуча банална... Момичето те разиграва ОТВСЯКЪДЕ! Потърси си някоя, която да иска да е с тебе, а не да се оправдава с техните... И аз преди време бях в такава ситуация... Нашите не ме пускаха да се видя с него, но той беше от друг град и имаше хиляда причини да не ме пускат и най-вече да ме защитят, защото ги е страх, но само защото не го познаваха и т.н. Но ти си от същия град за Бога!!! Родителите й не би трябвало да й правят проблем с това, най-малкото което правех аз беше да бягам от вкъщи за да се видя с него!! А тя какво?? Толкова ли няма смелост да се противопостави на техните и да си защитава положението или просто не иска да е с теб? Нали е различна? Замисли се...

Мега фен Аватара на SmilezZz
    Град
    Русе
    Цитирай Първоначално написано от vesito13
    Добре де, момичето го изкарахте много криво, но на мен ми е много интересно защо никой не обърна внимание на това, че родителите и не я пускат да излиза с него... Родители са и все пак, и тя иска или не трябва да се съобразява с тях. А пък авторът на темата веднага почва "Ооо ти вече не искаш да ме виждаш, така ли?" Бля, бля, бля. Ами извинявай, ама мрънкаш като някоя жена, вместо да се опиташ да я разбереш. Ама нали е по-лесно другият да ти е виновен...
    Извинявай обаче това са цели ТРИ СЕДМИЦИ ? Ако бях на мястото на автора - досега да съм се отказала да го търся,просто щях да го зарежа. Уж ходят,обичат се - дрън дрън. А тя просто не може да излиза от тях поне за 5 минутки пред вратата ? Това вече на нищо не прилича.
    Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
    но само ти избираш кой да остане ♥

Супер фен Аватара на vesito13
    Град
    Nowhere :)))
    Цитирай Първоначално написано от SmilezZz
    Извинявай обаче това са цели ТРИ СЕДМИЦИ ? Ако бях на мястото на автора - досега да съм се отказала да го търся,просто щях да го зарежа. Уж ходят,обичат се - дрън дрън. А тя просто не може да излиза от тях поне за 5 минутки пред вратата ? Това вече на нищо не прилича.
    Всеки си има някакви ценности. За да се види с него, тя трябва да лъже родителите си. А все пак прекалено малко са хората, заради които би си заслужавало да лъжеш родителите си. Родителят винаги ще бъде родител, докато една връзка, особено на тази възраст, не е много ясно колко ще продължи.
    Той не прави нищо за да нещата да се променят. Обичам те, обичам те, ама "обичам те" не решава проблемите. Защо веднъж не опита да види къде е проблема. Щом родителите и, не и позволяват да го вижда, сигурно има някаква причина. Може да се замисли за това... Ако не му изнася, да се разделят и готово.

Мега фен Аватара на mechtaq_za_teb
    Град
    ~in the eternal summer~
    Цитирай Първоначално написано от SmilezZz
    Цитирай Първоначално написано от vesito13
    Подкрепям!

Щом може да излиза с приятелки, значи техните я пускат, следователно тя го лъже и търси оправдание да не се видят.
    А бе отдавна, беше тъжна вечер.
    Поредната... Да знаех само аз,
    че в утрото не ще те видя вече,
    че ще бъдеш мъничка звезда...

според мен тя те разиграва....просто я остави....1.аз съм колкото нея и мога да ти кажа че съм ходила с момче на твоята възраст и бяхме от един град и нашите знаеха и не са ми забранявали да излизам с него...2.тя се сърди за някви супер дребни неща ....стегни се ще намериш друго момиче което ще цени НАИСТИНА това което правиш за нея....животът продължава.....още много момичета ще срещнеш....

Град
    Казах и някои истини, и ми предложи ТЯ да дойда с нея да разходи кучето из парка... и след малко ще излизаме Чудя се кво да и кажа само...

Голям фен Аватара на scandalousLady
    Град
    Covington, Georgia.
    Казах и някои истини, и ми предложи да дойда с нея да разходи кучето из парка... и след малко ще излизаме Чудя се кво да и кажа само...
    После кажи какво е станало Успех
    to feel your pain, you feel mine
    go inside eachothers minds
    just to see what we'd find .. ♥

soulless

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си