- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Списъци с класовете?!
Извинявам се ,ако има такава тема .. търсих ,но не открих .. някой знае ли кога ще излизат списъците с класовете?![]()
Моля ,без обиди ..![]()
theo <333
Че те са излязли още през Юни... Би трябвало в училището в което си записана... Поне при нас е така..
Ами нас ни събират на 14 и тогава...иначе ако нямате нещо предварително на 15 ги изкарват или в сайта на училището.
Зависи къде учиш.В някои училища излизат веднага след записването,в други се разбира чак на 15.Погледни си в сайта на училището най-добре.
Навсякъде е различно. При някои още Юли,при други - началото на септември. При други пък изобщо няма.
Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
но само ти избираш кой да остане ♥
При нас имаше списъци по класове веднага щом излязоха резултатите къде сме приети седяха 1 седмица и ги махнаха ...![]()
И аз се гласях да пускам такава тема, обаче даже са ме изпреварили.На записването ми казаха да гледам в сайта на училището.Е, гледам аз, обаче наскоро разбрах че въпросният сайт е ''cashed'' от чичо google.![]()
Sasuke Uchiha!![]()
---------------------------------------------
We'll keep our red flag high!'Cause Manchester United will never die!![]()
--------------------------------------------
Женско съм!
Във всяко училище е различно! Най-добре виж в сайта , ако нищо не са ти казали при записването...! Иначе сега преди началото на учебната година трябва да има родителска среща и тогава вече трябва да са излезли списъците.![]()
Don't make decisions when you're angry.
Don't make promises when you're happy.
Абе, на самия 15ти ще видиш и ще си намериш класа , не се тюхкай още от сега .![]()
![]()
Не се знае какво губиш когато печелиш и какво печелиш когато губиш.