- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- 1 година се занимавам с глупости !
я не се занимавай с глупости . продължавай напред и не му мисли .
К'во знаеш бе да му е*а майката ! НИЩО ! за тебе всички са 12 годишни пикли ! бахти садната от живота дето си ! нищо незнаеш,няма и да разбереш,мазохистка !Първоначално написано от Luidgie
много филми си гледала
WindScar <3333
obesendomat (superman) <3
Първоначално написано от tidbsm
Развесели ме!! Това, че ТИ си пикла, неозначава, че всички са. Ходи се научи на някаква интелигентност и обноски. Вече не е на мода да си прост, ако незнаеш.
"Слънце грее, птички пеят
Пръски мозък се сивеят
В полето сред житата някому стърчат краката
Спи детенце, спи си сладко
взрив побърка твоя татко... "
Хаха,не думай ... отивай си лягай,че ме дразниш :PПървоначално написано от Luidgie
При положение, че се е държал пред другите все едно няма нищо между вас и си е имал приятелка не ти ли е станало ясно, че иска само да спи с теб? Айде за подигравките мога да го приема им и такива индивиди, които като си харесат дадено момиче започват да се държат ужасно с нея въпреки, че това е детинско поведение. Но при такова държание той ти е показал съвсем ясно какво иска! Ако и ти си искала секс добре ама щом влагаш и чувства не знам защо си продължила тази връзка... ако може да се нарече такава. Освен това си спала с негов приятел... дали да го пробваш или не това си е чисто курвенско поведение! И да занимавала си се с глупости... време е да спреш пълен игнор и оставяш всичко да отшуми...
In a mad world , only the mad are sane...
NoMore , ти не разбра ли,че тя просто явно харесва да се държат с нея като с боклук..![]()
другия вариант ,който е съм склонна да мисля, че е истина, че просто гледа много филми и че таз тема не е много вярна..
WindScar <3333
Първоначално написано от tidbsm
Сори ама аз съм достатъчно голяма, че да нямам нужда от следобеден сън, малка дрисло.
Пръски мозък се сивеят
Първоначално написано от xPafx
м да явно харесвам хората да се държат с мене като с боклук и си направи заключението от това,че съм спала с него и той не не ме е отразявал ? ако е така - да ... ама просто имам чувства към него дори да знам,че няма да се промени
не е само заради секса.. заради цялото положение.. ти нямаш грам самоуважение..
той не постъпва хубаво, ама и на тебе бая акълец ти липсва... ама щом ти харесва, чукай си главата в стената, нека си те използва.. все повече и повече ще заприличваш на парцал.. ако вече не си..
WindScar <3333
Наистина к*рвенско държание ... Оня я унижава,а тя си ляга с него след първите мили думи ... След т'ва се пуска и на най-добрия му приятел ... Да си бяхте направили една тройка като толкова не ти стига един х*й![]()
Абе момиченце ... Я вземи свали розовите очила и погледни реалността!!!Ако тоя пич на първия ден ти беше казал,че те обича щеше ли да му повярваш?!Е*ати к'ва си заблудена ... Нямам думи просто!!!![]()
Ти не уважаваш себе си и тялото си,а искаш друг да го прави ...![]()
http://vbox7.com/play:f64c99f309
Шофирай разумно - стигни жив!!!
(сори за спама . ) Luidgie - абе човек , изчетох сумати теми и навсякъде си налагаш мнението ... идеята на форума е да си изкажем мнението и да даваме съвети ... ей много си вярвате някой хора да му се невиди .Първоначално написано от Luidgie
Налагам го там където сметна за добре. Там където нуждаещият се има реален проблем го съветвам, там където е безсмислено и пошло използвам, не налагане, а упрекване и ироня. Как пък успя да прочетеш всичките ми мнения нз. Явно си някакъв феномен. Всепак съм полъскана, че се хабиш за мен, но това слабо ме интересува.
Пръски мозък се сивеят
не съм прочела всичките ти мнения . не забравяй , че и ти си бил/а на 12-13-14 и си имала същите проблеми ,като хората във форума на тази възраст. как би се почувствал ако , теб те иронизираха ?.. смяташ за добре да налагаш мнението си , при положение , че не познаваш хората във форума ? ГЕНИАЛНО ! (като в случая... момичето ти каза,че не я разбираш правилно , можеше да спреш да пишеш . ) , съшо така не разбирам какви са тия тъпи и селски обиди от сорта "малка дрисло" ,твоя си работа .Първоначално написано от Luidgie
СОРИ ЗА СПАМА, СПИРАМ ДА ПИША .
Ако на тази възраст бях толкова просто боклучаво създание, бих била щаслива, някой да е груб и да казва истината. А не да ме успокояват и подкрепят пошлото и гнусно поведение на дете. Със същият успех, можеш да кажеш на всички да ме дават мнения, защото непознават човека, който има проблем. Мисли преди да пишеш, няма да навреди.
Пръски мозък се сивеят
Ще пропусна частта,в която ще изтъквам какво и защо е искал от теб,защото вече си разбрала,надявам се.
Само не ми е ясно,защо след като си разбрала що за стока е след първаата ви целувка,си продължила напред...с него?Трябваше ли да се стигне до тук,че да го осъзнаеш?
Нека тази тема е последното нещо,правейки,което е свързано с неговата личност.Спри да се унижаваш,до сега сигурно ти е стигнало.ИГНОРИРАЙ ГО!И занапред помисли добре преди да допуснеш някого да леглото си.
Боже колко си зле наистина, надявах се че не си паднала толкова че наистина да спиш с приятеля му само за да му натриеш носа, но уви. Тъпа малка к.урва, че и си вярваш. Чувства имала, ПХАХАХАХАХАХА![]()
![]()
Остави го, не се унижавай по този начин. Няма смисъл да плачеш за някой, който не плаче за теб. Бори се когато си заслужава и забрави,когато не си струва ! И смело на пред ,защото след дъжда се появява дъгата. Сигурна съм ,че и за теб ще се появи по-добър !!!![]()
LoVe Is LiKe ThE WiNd, YoU CaN't SeE It, BuT YoU CaN Feel It
Еби му майката на тоя боклук.
nigga stole my bike