.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 44 от общо 44
    я не се занимавай с глупости . продължавай напред и не му мисли .

Цитирай Първоначално написано от Luidgie
    Цитирай Първоначално написано от tidbsm
    Ae кво ме занимаваш с глупости е ! Мисли си квото си искаш , проста съм била ... простата или простия си ти в случая,да седиш и да обясняваш на някой колко е тъп,прост,без да знаеш какво е изпитвал! БАХТИ ЧОВЕКА ! нмз , че ме изнервяш вече !
    Полека с червеничкото да не те нападне мякой бик. Тва, което казваш е жалък опит за защита. Никога незнаеш, какво знае, човека срещу теб. Уверявам те, че знам много повече от теб, пикло.
    К'во знаеш бе да му е*а майката ! НИЩО ! за тебе всички са 12 годишни пикли ! бахти садната от живота дето си ! нищо незнаеш,няма и да разбереш,мазохистка !

много филми си гледала
    WindScar <3333
    obesendomat (superman) <3

Супер фен Аватара на Luidgie
    Град
    На този глупав свят, заспал.
    Ae кво ме занимаваш с глупости е ! Мисли си квото си искаш , проста съм била ... простата или простия си ти в случая,да седиш и да обясняваш на някой колко е тъп,прост,без да знаеш какво е изпитвал! БАХТИ ЧОВЕКА ! нмз , че ме изнервяш вече !
    Полека с червеничкото да не те нападне мякой бик. Тва, което казваш е жалък опит за защита. Никога незнаеш, какво знае, човека срещу теб. Уверявам те, че знам много повече от теб, пикло.
    К'во знаеш бе да му е*а майката ! НИЩО ! за тебе всички са 12 годишни пикли ! бахти садната от живота дето си ! нищо незнаеш,няма и да разбереш,мазохистка !
    Развесели ме!! Това, че ТИ си пикла, неозначава, че всички са. Ходи се научи на някаква интелигентност и обноски. Вече не е на мода да си прост, ако незнаеш.
    "Слънце грее, птички пеят
    Пръски мозък се сивеят
    В полето сред житата някому стърчат краката
    Спи детенце, спи си сладко
    взрив побърка твоя татко... "

Развесели ме!! Това, че ТИ си пикла, неозначава, че всички са. Ходи се научи на някаква интелигентност и обноски. Вече не е на мода да си прост, ако незнаеш.
    Хаха,не думай ... отивай си лягай,че ме дразниш :P

Повече от фен Аватара на NoMore
    При положение, че се е държал пред другите все едно няма нищо между вас и си е имал приятелка не ти ли е станало ясно, че иска само да спи с теб? Айде за подигравките мога да го приема им и такива индивиди, които като си харесат дадено момиче започват да се държат ужасно с нея въпреки, че това е детинско поведение. Но при такова държание той ти е показал съвсем ясно какво иска! Ако и ти си искала секс добре ама щом влагаш и чувства не знам защо си продължила тази връзка... ако може да се нарече такава. Освен това си спала с негов приятел... дали да го пробваш или не това си е чисто курвенско поведение! И да занимавала си се с глупости... време е да спреш пълен игнор и оставяш всичко да отшуми...
    In a mad world , only the mad are sane...

NoMore , ти не разбра ли,че тя просто явно харесва да се държат с нея като с боклук..
    другия вариант ,който е съм склонна да мисля, че е истина, че просто гледа много филми и че таз тема не е много вярна..
    WindScar <3333

Град

Хаха,не думай ... отивай си лягай,че ме дразниш :P
    Сори ама аз съм достатъчно голяма, че да нямам нужда от следобеден сън, малка дрисло.
    Пръски мозък се сивеят

Цитирай Първоначално написано от xPafx
    NoMore , ти не разбра ли,че тя просто явно харесва да се държат с нея като с боклук..
    другия вариант ,който е съм склонна да мисля, че е истина, че просто гледа много филми и че таз тема не е много вярна..

м да явно харесвам хората да се държат с мене като с боклук и си направи заключението от това,че съм спала с него и той не не ме е отразявал ? ако е така - да ... ама просто имам чувства към него дори да знам,че няма да се промени

не е само заради секса.. заради цялото положение.. ти нямаш грам самоуважение..
    той не постъпва хубаво, ама и на тебе бая акълец ти липсва... ама щом ти харесва, чукай си главата в стената, нека си те използва.. все повече и повече ще заприличваш на парцал.. ако вече не си..
    WindScar <3333

Мега фен Аватара на 3oPuTy
    Град
    в сърцето на едно момче ... (sun)
    Наистина к*рвенско държание ... Оня я унижава,а тя си ляга с него след първите мили думи ... След т'ва се пуска и на най-добрия му приятел ... Да си бяхте направили една тройка като толкова не ти стига един х*й
    Абе момиченце ... Я вземи свали розовите очила и погледни реалността!!!Ако тоя пич на първия ден ти беше казал,че те обича щеше ли да му повярваш?!Е*ати к'ва си заблудена ... Нямам думи просто!!!
    Ти не уважаваш себе си и тялото си,а искаш друг да го прави ...
    http://vbox7.com/play:f64c99f309
    Шофирай разумно - стигни жив!!!

(сори за спама . ) Luidgie - абе човек , изчетох сумати теми и навсякъде си налагаш мнението ... идеята на форума е да си изкажем мнението и да даваме съвети ... ей много си вярвате някой хора да му се невиди .

Град
    Налагам го там където сметна за добре. Там където нуждаещият се има реален проблем го съветвам, там където е безсмислено и пошло използвам, не налагане, а упрекване и ироня. Как пък успя да прочетеш всичките ми мнения нз. Явно си някакъв феномен. Всепак съм полъскана, че се хабиш за мен, но това слабо ме интересува.
    Пръски мозък се сивеят

Налагам го там където сметна за добре. Там където нуждаещият се има реален проблем го съветвам, там където е безсмислено и пошло използвам, не налагане, а упрекване и ироня. Как пък успя да прочетеш всичките ми мнения нз. Явно си някакъв феномен. Всепак съм полъскана, че се хабиш за мен, но това слабо ме интересува.
    не съм прочела всичките ти мнения . не забравяй , че и ти си бил/а на 12-13-14 и си имала същите проблеми ,като хората във форума на тази възраст. как би се почувствал ако , теб те иронизираха ?.. смяташ за добре да налагаш мнението си , при положение , че не познаваш хората във форума ? ГЕНИАЛНО ! (като в случая... момичето ти каза,че не я разбираш правилно , можеше да спреш да пишеш . ) , съшо така не разбирам какви са тия тъпи и селски обиди от сорта "малка дрисло" ,твоя си работа .
    СОРИ ЗА СПАМА, СПИРАМ ДА ПИША .

Град
    Ако на тази възраст бях толкова просто боклучаво създание, бих била щаслива, някой да е груб и да казва истината. А не да ме успокояват и подкрепят пошлото и гнусно поведение на дете. Със същият успех, можеш да кажеш на всички да ме дават мнения, защото непознават човека, който има проблем. Мисли преди да пишеш, няма да навреди.
    Пръски мозък се сивеят

Мега фен Аватара на sasha_90
    Ще пропусна частта,в която ще изтъквам какво и защо е искал от теб,защото вече си разбрала,надявам се.
    Само не ми е ясно,защо след като си разбрала що за стока е след първаата ви целувка,си продължила напред...с него?Трябваше ли да се стигне до тук,че да го осъзнаеш?
    Нека тази тема е последното нещо,правейки,което е свързано с неговата личност.Спри да се унижаваш,до сега сигурно ти е стигнало.ИГНОРИРАЙ ГО!И занапред помисли добре преди да допуснеш някого да леглото си.

Боже колко си зле наистина, надявах се че не си паднала толкова че наистина да спиш с приятеля му само за да му натриеш носа, но уви. Тъпа малка к.урва, че и си вярваш. Чувства имала, ПХАХАХАХАХАХА

Остави го, не се унижавай по този начин. Няма смисъл да плачеш за някой, който не плаче за теб. Бори се когато си заслужава и забрави,когато не си струва ! И смело на пред ,защото след дъжда се появява дъгата. Сигурна съм ,че и за теб ще се появи по-добър !!!
    LoVe Is LiKe ThE WiNd, YoU CaN't SeE It, BuT YoU CaN Feel It

Мега фен Аватара на horacio
    Град
    Кофаландия
    Еби му майката на тоя боклук.
    nigga stole my bike

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си