сори за дългия пост
Бях в едно училище с едно момче,3 години по-голямо от мен,и супер много ме дразнеше.Постоянно изскачаше и ме стряскаше от някъде,заяждаше се и бях започнала да го възприемам като "тъпия батко дето се заяжда с мене". Минаха 1-2 години ( вече 3 ) и понеже се преместих от въпросното училище се засичахме много рядко,въпреки че бяхме от един квартал.Пораснах,порасна и той ( доколкото може да се порасне за 2 години де ). Един ден ми иска пълномощно в скайп.Супер много се учудих,защото от сумати и време не се бяхме виждали и изобщо нищо,грам нищо ... Започна отново с тъпите си заяжданки и му теглих една майна.На същия ден се засичаме в квартала и идва при мене прегръща ме,говори ми колко съм красива и едни ей такива работи дето не се връзват с поведението му до този момент ... Минаха няколко дни и ме извика да излезем,съгласих се,макар и само от любопитство ... излязохме,духаше вятър,той ме прегърна и ме целуна ( беше ме първа целувка) ... от тогава нататък всичко се съсипа ... попита ме искам ли да съм с него , отговорих да ... бяхме целия ден заедно и чувствах,че започвам да се привързвам към него.Минаха 1,2,3 дни,а от него вест никаква ... на 3тия ден го виждам и очаквам да дойде и да ме прегърне и отново да се почувствам токова щастлива колкото в онзи ден ... ама той няма братче :Х подмина ме по най-тъпия и долен начин с думите " пиши ми довечера,искам да говоря с тебе " . Прибирам се аз вечерта,пиша му и това което всъщност искаше да ми каже всъщност беше "Не ходим,само приятелство,просто ми омръзна,писна ми ... Не се сърди " Както и да е ... тъпо ми стана ама нямаше к'во да се правя на интересна заради единия тъп и незначителен ден ... впоследствие обаче разбрах,че имам някакви по такива чувствам към него , обаче той си имаше приятелка ... въпреки това се прибирах веднъж,той вървеше сам и в мига,в който щяхме да се разминем ми хвана ръката , усмихна се , намигна ми и продължи .. В този момент почувствах нещо по-голямо и поисках истински да съм с него ... след няколко дни станах така,че дойде в къщи,целувхаме се,гушкахме се и всичко беше супер ... след това продължихме да си пишем , да се виждаме навън ,но пред приятелите му се държеше все едно не е било нищо макар,че беше разказал на всички ... стана така,че ме отвори и .. го обикнах супер силно ... проблема е,че явно той мене не . Идваше вкъщи само,за да ме е*е ... после понеже разбра,че съм спала с неговия най-добър приятел (исках да го пробвам по този начин) станах курва и още незнам си ква ... изприказвахе се много приказки , казах му ,че го обичам , той каза,че иска да с мен , но действия никакви нямаше ... писна ми оставих го ... станах едни скандали между него и мама (заради едно мой дрехи ) и след една седмица ми пише по скайп ,че съм курва,че щели да съберат целия квартал и да ми "скъсат анала " ... не разбирам как може да каже нещо такова на момиче,което е плакало пред него и му е казвало,че го обича ?!