Цитирай Първоначално написано от Luidgie
Цитирай Първоначално написано от tidbsm
1.Не съм му пуснала само защото ми е бил първия ... аз ако съм искала да пусна на първия съм имала много възможности да преспя с приятеля му и преди това.
2.Към приятеля му също имах симпатии преди време,та м,оже би и за това се навих за това,пък и приположение,че ми казваше,че иска да е с мен,че "живота му се променил когато съм го погледнала" би трябвало да е имал все пак някакви чувства и за това му вързах ....
3.Не е постъл така с мене,защото му е било гадно ! За да ми говори с насмешка,че съм спала с приятеля му,значи изобщо не пука(или поне се правеше,че не му пука,незнам ...)
Много си тъпа!!! На колко си? На 12? Кво е тва курвенско мислене бе? Това, че може да имаш нещо неозначава, че трябва да го правиш. Изумена съм колко си проста!!! Заради такива прости пикли като тебе, слагат жените под общ знаменател и то гнусен!
Не съм на 12,на 15 съм и не мога да разбера кое му е курвенското не мисленето ми ... това,че съм можела да има нещо не значело,че трябва да го правя ! Точно за тва казах,че аз ако съм искала да направя нещо преди тва щях да го направя ! Направих го първо с него,защото имах по-силни чувства!! Проста съм била ... много големи заключения си правиш без да ме познаваш,нито да знаеш какво съм преживяла и колко рев съм изревала за въпросното момче !