- Форум
- По малко от всичко
- Спорт и здраве
- Начинаещ
Здравейте,
59 кг. съм ; 1.65 съм висок на 16 съм и мисля да започвам да спортувам,обаче мисля че мускулите са ми твърде нетренирани за да почвам с фитнес,и си мислех да започна с нещо по-леко за да започна да се стягам като за начало,предложете ми какво да правя?В никакъв случай не искам да свала повече кг.
Надявам се на точни отговори!
Ами като започнеш с малко упражнения и леки килограми,те сами ще станат добре тренирани. Започвай в залата примерно 2 пъти седмично по около час. И резултатите сами ще дойдат неусетно.Първоначално написано от Transform
Никакъв смисъл. Влизай във залата и почвай по кръгова тренировка за начинаещи, едиственото което те притеснява е че в началото мускулната треска ще ти ебе майката, ама ще се оправиш![]()
вдигай железа... ама с амплитуда, а не праилну като някой мухльо![]()
The last time when we shook our hands I saw the fire in your eyes ! Rest In Peace
пий по един аспирин всеки път след първите 2-3 тренировки поне да нямаш мускулна трескауспех
Ще отидеш на фитнес и ще почнеш да ядешПървоначално написано от Transform
![]()
< не е моето тяло,но такова бих искал да стане да речем
Първоначално написано от Ashenvale
Е ти казваш необработени......необработе ни колко да са необработени.....ти да не мислиш , че яките батки ,който гледаш във фитнеса не са тръгнали от там....никой не се ражда два метра ...130 кила и ръка 50+.....почвай да вдигаш желязо и тва е ......по друг начин няма да стане......пък и колкото и да си слаб ще се напънеш малко ...никой не е казал ,че след първата тренировка трябва да мяташ дъмбел 30 кила като плюшена играчка....всичко с времето .......но не само време а и яки тренировки не само да заносваш парите на вашите и само да разкарваш шортите си из ЗАЛАТА.......айде успех в начинанието !!!![]()
![]()
![]()