.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 12 от общо 12

Тема: Начинаещ

Супер фен Аватара на Transform

Начинаещ

Здравейте,
    59 кг. съм ; 1.65 съм висок на 16 съм и мисля да започвам да спортувам,обаче мисля че мускулите са ми твърде нетренирани за да почвам с фитнес,и си мислех да започна с нещо по-леко за да започна да се стягам като за начало,предложете ми какво да правя?В никакъв случай не искам да свала повече кг.
    Надявам се на точни отговори!

Мега фен Аватара на Ashenvale
    Еми ще започнеш с по малки килограми

Супер фен

Re: Начинаещ

Цитирай Първоначално написано от Transform
    Здравейте,
    59 кг. съм ; 1.65 съм висок на 16 съм и мисля да започвам да спортувам,обаче мисля че мускулите са ми твърде нетренирани за да почвам с фитнес
    Ами като започнеш с малко упражнения и леки килограми,те сами ще станат добре тренирани. Започвай в залата примерно 2 пъти седмично по около час. И резултатите сами ще дойдат неусетно.

а аз си мислех за бягане,лицеви и коремни ...

Мега фен Аватара на ZipFail
    Никакъв смисъл. Влизай във залата и почвай по кръгова тренировка за начинаещи, едиственото което те притеснява е че в началото мускулната треска ще ти ебе майката, ама ще се оправиш

Цитирай Първоначално написано от ZipFail
    Никакъв смисъл. Влизай във залата и почвай по кръгова тренировка за начинаещи, едиственото което те притеснява е че в началото мускулната треска ще ти е** майката, ама ще се оправиш

вдигай железа... ама с амплитуда, а не праилну като някой мухльо
    The last time when we shook our hands I saw the fire in your eyes ! Rest In Peace

пий по един аспирин всеки път след първите 2-3 тренировки поне да нямаш мускулна треска успех

Супер фен Аватара на HolyShit

Re: Начинаещ

Цитирай Първоначално написано от Transform
    Здравейте,
    59 кг. съм ; 1.65 съм висок на 16 съм и мисля да започвам да спортувам,обаче мисля че мускулите са ми твърде нетренирани за да почвам с фитнес,и си мислех да започна с нещо по-леко за да започна да се стягам като за начало,предложете ми какво да правя?В никакъв случай не искам да свала повече кг.
    Надявам се на точни отговори!
    Ще отидеш на фитнес и ще почнеш да ядеш

< не е моето тяло,но такова бих искал да стане да речем

Цитирай Първоначално написано от Ashenvale
    Еми ще започнеш с по малки килограми

Е ти казваш необработени......необработе ни колко да са необработени.....ти да не мислиш , че яките батки ,който гледаш във фитнеса не са тръгнали от там....никой не се ражда два метра ...130 кила и ръка 50+.....почвай да вдигаш желязо и тва е ......по друг начин няма да стане......пък и колкото и да си слаб ще се напънеш малко ...никой не е казал ,че след първата тренировка трябва да мяташ дъмбел 30 кила като плюшена играчка....всичко с времето .......но не само време а и яки тренировки не само да заносваш парите на вашите и само да разкарваш шортите си из ЗАЛАТА.......айде успех в начинанието !!!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си