- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Косата ми...
Абе от седмица някъде косата ми в корените е ужасна.... отвратителна направо, седи сякаш е леко влажна, слепва се и е много странна, като мазна .. Но не е мазна. До сега никога не съм имала такъв проблем и нз на какво се дължи... Не е проблема в шампоана ми, отдавна си го ползвам и съм намала проблеми, а и пробвах и да го сменя, пак същата работа... Като мръсна стои. Мислех си, че е от това, че не я суша със сешоар, а я оставям да съхне сама... но и от това не е. Викам си да не е от пресата... ама аз не я бях изправяла от много отдавна.
Не знам от какво е .. и не знам как да го махна и вече започвам да се дразня... това е само в корените ;хх
може от топлото време да е , знам ли и при мен е същата работа.
Ако си ходила на басейн , може и от това да е .
Използваш ли някакви мазни продукти, правиш ли си домашни маски?
♫ Beautiful.. ♫
Ако ти дам душата си, дали ще ме забравиш ти.
Ако ти дам сърцето си дали ще ми повярваш ти,
че те обичам както никой друг,
искам те, искам да си тук!
Не спира да боли, живота ми това си ти,
сърцето ти е лед, да дишам мога само с теб.
сърцето ти е лед да дишам мога само с теб.
От топлото обикновено ми се омазнява косата... а сега стои една такава гадна слепена още след като я изсуша.
На басейн ходих няколко пъти и то отдавна, но нямах проблеми ..
Ползвам балсам, но слагам само в краищата... и наскоро си правих една домашна маска, така и не сещам какво точно бях сложила в нея ;д но имаше бадемово масло, но все пак след това косата ми не беше така гадна, както е сега ... ;х пък и аз си слагах маската по цялата коса и малко в корените.. пък само в корените е така...
И все пак бадемовото масло омазнява корените, а не крайщата.
Може да е от него, не виждам друга причина. Може би си направила грешно маската т.е сложила си повече омазняващи продукти, отколкото изсушаващи.
♫ Beautiful.. ♫
Ако ти дам душата си, дали ще ме забравиш ти.
Ако ти дам сърцето си дали ще ми повярваш ти,
че те обичам както никой друг,
искам те, искам да си тук!
сърцето ти е лед, да дишам мога само с теб.
сърцето ти е лед да дишам мога само с теб.
Ох не знам от какво точно е... вероятно от бадемовото масло... Но как да го махна, някаква друга маска или нещо такова, някой да знае ?
Спри засега с маските, защото в тая жега явно не ти понасят добре.
Ще е хубаво да си измиеш косата със сапун - вярно малко по-суха ще ти стане, ама поне ще успееш да премахнеш мърсотията останала по скалпа.![]()
Според мен е от бадемвото масло.
Спри да си мажеш в корените каквото и да е и няма да е зле да си купиш един дълбоко почистващ шампоан, който да отмие всичко натрупало се.
Дано има ефект ..![]()
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
Не вярвам да е от бадемовото масло. Все пак доколкото схващам откакво си направила маската си мила косата поне веднъж - два пъти. А колкото и да е мазно бадемовото масло се отмива със шампоан. Според мен е от жегата - и моята коса седи не точно като мазна, а като мокра все едно. Какъв цвят е косата ти? Ползваш ли някакви бои? Значи аз се къносах, но аз по принцип се къносвам де, и ми седи супер косата сега. Мога да ти препоръчам да си направиш все едно маска, но от къна за изрусяване. Понеже къната е предимно билки, няма как косата да ти стане руса, а и какъвто и цвят да е - тази къна няма да го промени. Ако идеята с къна не ти харесва, мога да те посъветвам по-често да й правиш маски, по възмонжост домашни. Бадемовото масло е идеално за целта!![]()
Абе и мойта е така от седмица и нещо,а пък не ползвам маски или някакви масла...не знам защо така се получи
зависи от шампоана ..Първоначално написано от fiama
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
Може и от сезона да е.Аз например, сега лятото, се къпя почти всеки ден и явно косата ми свикна .Започна да се омазнява по-бързо.При теб все пак може да е от бадемовото масло , така че пробвай да я измиеш със сапун или някакъв дълбоко почствващ шампоан.
Иначе на мен косата ми става такава след като съм я намокрила в басейн и после изсъхне сама.Не знам явно нещо от водата в самия басейн.![]()