- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Пак за брекетите...
Някой знае ли каква им е цената в момента? Скоро разбрах,че им вдигнали цената...а дали е възможно да си взема на изплащане?
За цената им в момента не знам. Преди години когато имах нашите ги плащаха на вноски през целия период, в който ги носех - тоест година и половина. Предполагам, че практиката се е запазила...
Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true.
Зависи от вида им. На една приятелка са от прозрачните и струват 1200, само на едната челюст.
Моите са прозрачни, на двете челюсти и общо струват 1500 евро. Нашите ги плащат на 3 вноски - при поставянето на брекетите на едната челюст платихме половината сума, при поставянето на другата - половината от останалите пари (т.е. 1/4 от цялата сума) и в края на лечението се заплаща и останалата 1/4. Обикновените брекети, тези металните, излизат с до 500 евро по-евтини. Но мисля, че има значение и градът, където започваш лечение, и ортодонтът, когото си избрал.
София, обикновени метални берекети, двете челюсти - 3000 лв, 900лв в началото и по 90 лв на всяко посещение веджнъж месечно. Разпределено е за две години, но ако лечението свърши по-рано се плащат наведнъж.
може ли да постнете снимки на прозрачните брекети...; никога до сега не съм виждала и искам да си сложа, но поради финансови съображение за сега няма. ако е удобно де...сори за странния въпрос.
- I never had to say goodbye
You most have known i wouldn't stay
While you where talking about our life
You killed the beuty of today
You never see me again
So no ones gonna cry for you
Тези не са ли бели?![]()
Преди 1 -2 години гледах в нета прозрачни брекети, но тогава още ги нямаше във България...