- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- проблем с петите
крем Здраве
Отиди на педикюр.
Усмихвай се.. Това кара хората да се чудят какво мислиш..
Частицата "НЕ" се пише отделно от глаголите! Пример: не знам, не мога..
Изключения: недочувам, недовиждам..
Мисля, че бях гледала в каталозите на Avon една пила за пети, която е като ренде. Предполагам, че е за тази работа.
напротив на педикюр не само ти оформят ноктите и лакират, услугите са различни в различните студиа,на спа педикюра примерно ти правят масажи и вани със различни соли
BoyfriEND, girlfriEND, friEND. Everything has an end except my famILY!
http://2styrkela.com/uploads/product_images/59_000.jpg
Ето с такова пила за пети си му се казвааз имам само,че моето е светло син цвят
всеки път в банята си изжулвам петичките с това после със скраб за тяло и са меки и гладки постоянно
Слагаш огромни линкове.
kalpazanka
Аз какво правя-влизам в банята,насапунисвам си крачетата,после с пемза за пети започвам да търкам хубаво.След като изляза си мажа крачетата с вазелин,обувам едни памучни чорапи и петите ми на другия ден са като на бебе.Аз го правя вечер,за да може да спа с чорапките,но когато и да е не пречи.Опитайте.
Първоначално написано от barbiegirl17
да, тази пила е много добра!!
www.facebook.com/Ssummerholic <--- Харесайте страничката :}}
Аз гледах една реклама по телевизията на Scholl. Това нещо върши ли работа?
При педикюра не се оправят само ноктите, ами и ходилата. Режат се мазоли и се изглажда с пила, затова отиди на педикюр!
Усмихвай се.. Това кара хората да се чудят какво мислиш..
Частицата "НЕ" се пише отделно от глаголите! Пример: не знам, не мога..
Изключения: недочувам, недовиждам..
Инвестираш парички в пемза и кремче.
Чудиш се дали си бременна? Кажи:
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
Шофирай разумно- стигни жив!