Цитирай Първоначално написано от ArrowsOfDeath
Според мен тренирането в един ден на основна група като гърди и след това трицепс е изключително голямо и ненужно натоварване. Същата работа гръб и бицепс. Не знам при вас как е, но след като направя тренировката за гърди, трицепсът ми е изгорял направо, заедно с рамото. Никакъв шанс след това отделно да го натоварвам. Даже от доста време не правя отделни тренировки за бицепс и трицепс, защото забелязвам, че си прогресират заедно с гърба и гърдите.
Мнението ми се основава на мои наблюдения върху това как ми влияе този начин на трениране и не претендирам да важи за всеки.
За мен това е изключително добра комбинация,тъй като трицепсът и гърдите имат достатъчно време да се възстановят до следващата тренировка.Дори аз тренирам гърди + трицепс + средно и предно рамо в един ден и нямам проблеми,но естесвено редуцирам сериите.ArrowsOfDeath зависи с каква интензивност работиш и как се храниш.Мойте наблюдения сред клиентите ми е,че при внимателно подбиране на тежести,серии и хранене няма абсолютно никакви проблеми,дори и при тренировки от сорта на гърди + гръб в един ден.