.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 10 от общо 10

Коя сфера ?

Искам да получа повече мнения Тъй като съм 12 клас тази година и ми предстоят изпити.Не мога да се ориентирам, пред дилема съм между архитектура или право.Бях почнала уроци по рисуване за архитектурата, но напоследък се двумя.математиката ми върви, историята също и съм си художник. В коя специалност има повече прогрес ? Благодаря предварително за вашите отговори.

Мега фен Аватара на SmilezZz
    Град
    Русе
    Занимавай се с това,което ще те направи щастлив. В коя специалност има повече прогрес ? Според мен правото. Но все пак не знам,така че не искам да те обърквам. Пък и ти сама трябва да избереш кое ти харесва най-много и с кое от двете искаш да се занимаваш в бъдеще.
    Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
    но само ти избираш кой да остане ♥

Супер фен Аватара на brutaLxxbunny
    Защо правото?А и да не забравяме,че от 100 учащи право,не повече от 40 и намират работа.Много,ама много учене се иска.
    Архитектурата е много добра перспектива.Стига да ти идва отвътре,защото не всеки може да бъде архитект.
    Според мен,и двете са достатъчно доходоносни,стига да си достатъчно грамотен.

Повече от фен Аватара на Evterpa
    Град
    somewhere beyond the visible
    Пазарът на труда върви към пренасищане с прависти.

Повече от фен Аватара на NoMore
    И двете нямат прогрес в България, в България нищо няма прогрес. Единственото, което чат пат има е икономиката. Иначе съм за архитектурата. За да учиш право трябва да имаш връзки, за можеш да се реализираш по-нататък иначе ще станеш просто учител!
    In a mad world , only the mad are sane...

Мега фен Аватара на chemist9009
    Град
    Столичная
    Аз съм ЗА архитектура в УАСГ или някъде в чужбина!!

Супер фен Аватара на Shturrrche88
    Град
    Давай надолу по Рожен, плетох рими, вдигах вежда, май е време вече да си ходя във Надежда...
    Цитирай Първоначално написано от chemist9009
    Аз съм ЗА архитектура в УАСГ или някъде в чужбина!!
    +1
    Архитектурата е по-интересна от правото, освен това имаш повече поле за израстване и развитие.

И тук на Дунав и на Волга, край Вардар и при Кавказ, с кръвта си българска сме горди, светлик тъй древен грее в нас!

След първата година в гимназията чарът на областта, в която специализираш, се изчерпва и нататък те крепи единствено любовта и 'мерака', спрямо дадената сфера. Из вариациите, които са ти предоставени, избери оная, която ти е присърце, та да не се отегчиш на бърза ръка. Препоръчвам ти тактиката, която аз лично предпочетох преди време и съм удовлетворена сама от себе си, тъй като влечението по предмета съществува до ден днешен, та не ми тежи обучението. Успех~

Повече от фен Аватара на TVDQueen
    Град
    Varna
    Избери това което ти е на сърце.Иначе после с мъки ще го учиш.Относно реализацията, на скоро бях чула, че в момента в България има много безработни юристи и адвокати.Но това е в момента, нищо не се знае.Може би малко повече клоня към архитектурата, според мен, е по-търсена.

Sasuke Uchiha!
    ---------------------------------------------
    We'll keep our red flag high!'Cause Manchester United will never die!
    --------------------------------------------
    Женско съм!

За мен най-добрата професия може да се сведе до една кратка формула:

Това, което ти е най-интересно + това, в което си най-добър.

Иначе в крайна сметка ще завършиш с работа, която мразиш, но която трудно можеш да напуснеш.

"If everything is under control, you're just not going fast enough."
    Mario Andretti

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си