.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 28 от общо 28
    Фен Аватара на BohemianRhapsody
    Град
    В мазето
    Цитирай Първоначално написано от blaaablaaablaaa
    Ааа, с горните двама ще поспоря... Авторката е написалата най-добрата тема, която някога съм чел. Безсмислена? Не, по-скоро безименна. Защото е крайно трудно, да не кажа невъзможно, да се даде заглавие на този дар, паднал от небето, само и само един негов лъч светлина да освети това откъснато местенце, само една негова дума да промени смисъла на съществуването на една изгубена душа в изгубен свят, на едно сърце, живяло да почувсва чувство на живот, на... Опа, май се поовлякох... Схванахте смисъла...

Поглъщам евтиния сандвич с питателност на куп лайна.И знам пропаднал съм отдавна, пропаднал съм, но к'во от т'ва!Нима светът не е пропаднал,нима не е ръждив дъжда?А който иска да се радва - аз нямам зъби, но ръмжa...

Мега фен Аватара на SisiStrange
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от PinkPan7her
    Цитирай Първоначално написано от andjiandjiandji
    Цитирай Първоначално написано от Mojito0
    Какви са тия суперлативи?Темата не само, че не е толкова мега-хипер-добра-и-яка, ами и е една от най-малоумните, които съм чела като цяло в този форум.
    Даже и няма да се обяснявам, за да си защитавам тезата.Щом ви кефи темата, ясно е, че няма да ме разберете.
    Живейте си в комплексирания и мързелив свят, където дори не е нужно да си мърдате пръстчето и да полагате усилия за това да изглеждате малко по-добре, за да се чувствате удоволетворени и по-спокойни със себе си.четете си такива глупости и се успокоявайте как недостатъците нямат значение, важното е ние да си ги обичаме, нали всички имаме такива?
    + 1

Темата е глупава и повърхностно написана. Вероятно никой няма да ви зареже, защото нямате сини очи, но едва ли това, че „приличате на нищо” ще бъде толерирано.
    Продължавайте да обитавате розовия си сапунен мехур, в който само вътрешната красота има значение.
    Мхм. Съгласна.

Човек трябва да се стреми към перфектност. Не стереотипна перфектност в очите на хората, а просто собствения си максимум. Това не значи, че е по-малко човек, ако не успява да постигне идеалното си аз. Но трябва да има амбицията и желанието да върви на там. И това далеч не включва само външен вид.

Впрочем това "себе си" вече е някакво клише и никой не вниква какво точно означава. Това "себе си" никой тук го няма. То се гради с годините. Човек се развива и го допълва постоянно. Има хора, които са по-осъзнати и имат по-реален поглед над нещата от други, но това не ги прави 100%ови себе си.
    Lasiodora striatipes
    Grammostola rosea
    Cyclosternum fasciatum
    Brachypelma emilia
    Acanthoscurria geniculata
    Радослав

Цитирай Първоначално написано от scandalousLady
    Евала,братле =D>

Някой ден сърцето ми ще се превърне в камък. Откъснат от света ще тлея в своя замък и няма да крещя да вия до забрава, когато разбера че някой ме предава. Ще бъда властелин на самотата своя и може би дори ще избера покоя пред хаоса на любовта. Някой ден, но не сега..

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си