- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Бъди себе си, който и да си, вярвай в себе си!
Първоначално написано от blaaablaaablaaa
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Поглъщам евтиния сандвич с питателност на куп лайна.И знам пропаднал съм отдавна, пропаднал съм, но к'во от т'ва!Нима светът не е пропаднал,нима не е ръждив дъжда?А който иска да се радва - аз нямам зъби, но ръмжa...
Мхм. Съгласна.Първоначално написано от PinkPan7her
Човек трябва да се стреми към перфектност. Не стереотипна перфектност в очите на хората, а просто собствения си максимум. Това не значи, че е по-малко човек, ако не успява да постигне идеалното си аз. Но трябва да има амбицията и желанието да върви на там. И това далеч не включва само външен вид.
Впрочем това "себе си" вече е някакво клише и никой не вниква какво точно означава. Това "себе си" никой тук го няма. То се гради с годините. Човек се развива и го допълва постоянно. Има хора, които са по-осъзнати и имат по-реален поглед над нещата от други, но това не ги прави 100%ови себе си.
Lasiodora striatipes
Grammostola rosea
Cyclosternum fasciatum
Brachypelma emilia
Acanthoscurria geniculata![]()
Радослав![]()
Първоначално написано от scandalousLady
![]()
Някой ден сърцето ми ще се превърне в камък. Откъснат от света ще тлея в своя замък и няма да крещя да вия до забрава, когато разбера че някой ме предава. Ще бъда властелин на самотата своя и може би дори ще избера покоя пред хаоса на любовта. Някой ден, но не сега..