.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 24 от общо 24
    Супер фен Аватара на wiiwa

В цикъл на море

Този месец цикълът ми не е идвал .. имаше малко пролитие .. то не беше точно кръв, ами едно такова тъмно червено и след време спря, та да смятам ли, че цикълът ми е минал? Утре заминавам на море, как да преодвравя цикълът ми да дойде тогава ?

Гледах други такива теми, не намерих отговор на въпроса ми ..

Мега фен Аватара на SmilezZz
    Град
    Русе
    Може да е минал,може и да не е . Знам ли. За всеки случай си вземи тампони. Иначе друг начин не виждам ,ако случайно ти дойде ,докато си на море.
    Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
    но само ти избираш кой да остане ♥

Мега фен Аватара на gummybear
    Майко колко такива теми има ..

ние пък отде да знаем

theo <333

Супер фен Аватара на wiiwa
    Цитирай Първоначално написано от SmilezZz
    Може да е минал,може и да не е . Знам ли. За всеки случай си вземи тампони. Иначе друг начин не виждам ,ако случайно ти дойде ,докато си на море.
    помислих си за това, но ми е адски неудобно, девствена съм и с тампон не мога да се мръдна ..

Мега фен Аватара на ValLoveYa
    Град
    Far, far away*
    ^Зависи от това дали го поставяш правилно
    Humans need fantasy to be human.

Ако сложиш тампона правилно ИЗОБЩО няма да го усещаш.
    Прочети как точно се слага (има указания в повечето кутии).

П.с. Хубаво е да го сменяш след всяко влизане във водата.
    И между другото има поне 50 такива теми и щеше да ти отнеме 5 минути да потърсиш някоя.

Guest
    тампони-не-слаагай. С-превръзка-и-по-тъмен-бански-може-и-да-се-къпеш-аз-така-права-никой-няма-да-знае-:P

Мега фен Аватара на koshtramba
    ^ Да, разбрахме за тебе, че си най-гнусната!
    Пази моториста !!!

Моля те, не карай кола, ако ти е трудно и не забравяй, че огледалата не са аксесоар. Ние сме на пътя и не сме невидими. Благодаря ти.

Guest
    майкати-е-гнусна!

Супер фен Аватара на Korrnyy
    С превръзка на плаж??? Хахаха слагай тампон.
    Трагедията е пълна...

Голям фен Аватара на the_best_f
    Град
    на борда на "Черната перла"
    Kifla или както там се пишеш - и какво толкова ще стане, ако пишеш правилно?

По темата - ние няма как да знаем как стоят нещата. Ако ти дойде на морето, или не влизай във водата, или си сложи тампон. Не ти препоръчвам хапчета и тем подобни.

Сигурно не й работи space-а, хахахаах, сочете я с пръст!
    Пази моториста !!!

Моля те, не карай кола, ако ти е трудно и не забравяй, че огледалата не са аксесоар. Ние сме на пътя и не сме невидими. Благодаря ти.

Голям фен Аватара на the_best_f
    Град
    на борда на "Черната перла"
    Грозно е да обижда и да пише "майкати". Не морализаторствам.
    Извинявам се за спама.

Фен Аватара на freegirl17
    Град
    SomeWhere ^^
    Докато бях на море и на мен трябваше да ми дойде. Аз пиех по 5 вит. Ц сутрин и не ми дойде, но когато спрях ми дойде след няколко часа(беше адската болка ). Но ти щом имаш течение пробвай нещо друго : слагаш си някакви по-изрязани гащи с превръзка и отгоре банския
    а в морето влизаш до колената.Една приятелка беше така и никой не разбра че е в цикъл

Успех!

Guest
    Цитирай Първоначално написано от the_best_f
    Извинявам се за спама.
    одавна-всички-знаят-обиди-ли-ме-някой -какво-права--ще-я-обиждам-колкото--искам -така-че--не-се-занимавайте-с-мен!

^ебати спамерката

Иначе по темата решения много: тампони, превръзки, стоейки само на плажа... зависи кой ще избереш. С тампони мисля, че е най-добре - въпроса е да ги слагаш правилно.

Цитирай Първоначално написано от xxKiFlAxx
    Цитирай Първоначално написано от the_best_f
    Извинявам се за спама.
    одавна-всички-знаят-обиди-ли-ме-някой -какво-права--ще-я-обиждам-колкото--искам -така-че--не-се-занимавайте-с-мен!
    Научи се да пишееееш!
    Пази моториста !!!

Мега фен Аватара на FuckingFreak
    Не знам за вас, но аз съм девствена, пробвах да си сложа тампон, направих всичко както си беше описано в кутията и не стана нищо. Тоест, стана де, но ходех като патка, не можех да седна нормално (ваденето беше още по-трагично от слагането), не знам аз ли съм тясна, но определено доста си ме боля... Другият вариант е превръзка и влизаш до колената ..

А относно Кифлата - до като има кой да ѝ прави забележки на това как пише и как не, тя ще продължава да пуска безсмислени отговори, защото явно вниманието ѝ липсва
    ...но във тебе като рана
    ще пари мисълта, че две неща
    не можеш никога да си възвърнеш:
    Живота да избавиш от смъртта
    и времето назад да върнеш!

"Защо те нямаше толкова дълго време?"- попитал Питър Пан.
    "Ти никога не ми даде причина да се върна. Винаги бях там, когато имаше нужда от мен, но никога не показа колко важна съм за теб. Сега е различно. Ние сме различни. Но аз все още се усмихвам."- отвърнала Тинкърбел.
    "Защо?"
    "Просто защото.. сега е твой ред да ти липсвам."

как става тоя номер да се къпеш с превръзка?Нали именно тя трябва да попива това което изтича,а като влезнеш в водата тя ще се напои и изобщо не го прави в никакъв случай.Ако толкова държиш да се печеш и да си по бански мисля че идеята с гащите не е никак лоша.За тампон-и аз съм девствена и съм пробвала не е чак толкова зле просто спазвай много стриктно указанията използвай mini тампони и ги изпробвай преди да отидеш на плаж за да си сигурна че няма да ти е некомфортно през цялото време.Дано съм помогнала.

xxKiFlAxx от една страна ми е забавно да ти чета постовете, но от труга ми е жал, че умнственият ти капацитет е толкова малък и си така неграмотна.

FuckingFreak щом си го усещала, значи не си го поставила правилно и достатъчно навътре. Аз бях така първите няколко пъти, дори сега понякога ми се случва да го усещам и просто го намествам малко по-навътре. Опитай пак, за да не си развалиш почивката.
    И отново казвам ако имаш възможност сменяй го след всяко влизане във водата.

Guest
    тъпитее..млъквайте-ще-пиша-както-си-искам-мнннн-сте-под-мен-да-се-занимавам с-вас- смешки
    айде

Супер фен Аватара на rusoto_baby_f
    Цитирай Първоначално написано от freegirl17
    Докато бях на море и на мен трябваше да ми дойде. Аз пиех по 5 вит. Ц сутрин и не ми дойде, но когато спрях ми дойде след няколко часа(беше адската болка ). Но ти щом имаш течение пробвай нещо друго : слагаш си някакви по-изрязани гащи с превръзка и отгоре банския
    а в морето влизаш до колената.Една приятелка беше така и никой не разбра че е в цикъл

Успех!
    Няма смисъл да се тровиш с хапчета..И аз съм в същото положение..Ще си слагам тампони и т`ва е ..

Мега фен Аватара на bubkaa93
    Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от xxKiFlAxx
    тампони-не-слаагай. С-превръзка-и-по-тъмен-бански-може-и-да-се-къпеш-аз-така-права-никой-няма-да-знае-:P
    Към авторката никога не влизай в морето,като си с превръзка виждала съм такива момичета ужасно е.Ако ти дойде и си на море слагаш едни тампон,ако не ти е удобно с него си сложи превръзка.Най-важното,ако ти е дошло не влизай в морето.
    Нещата не стават като по филмите. Няма щастлив край, няма вечна любов, няма нищо на готово. Всичко трябва да си го направиш САМ !

Град
    бургас
    аз пък от една приятелка знам че ако влезеш във морето,тоест когато си във водата няма да ти тече защото се образувало нещо като вакуум.Тя е ходила на плуване и знае със сигурност,ама следкато излезеш от водата ..или превръзка или тампон
    :P

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си