Тъй.Аз съм в подобна ситуация.Само дето той не ми е изневерявал.И сме от година и половина заедно.Аз много му се качвах на главата, държах се тъпо,виках му за адските просотии, един ден му казах : Хайде да се разделим ! Не мога повече! Бях свикнала да чувам: Не миличко!Няма да се разделяме и О!Небеса! - беше чудо когато той просто изморено ми каза: Добре.
В този миг връзката ни се обърна с главата на долу.Аз като теб - плаках , молих, се той ми даде шанс за определен срок от време да оправя нещата.До ден днешен ги оправям и ще продължа , защото го обичам и искам да съм с него и понякога ние жените, с кифленското си държание, отблъскваме, отколкото привличаме мъжете.
Мъжете имат нерви.Неприятно , но факт.В един момент те се опъват и се късат.Приеми го.Щом ти си оплескала нещата - ти ще ги оправяш!Защо ти е изневерил? - Грешка от негова страна - мислиш си ти, но не е така. Проблема е далеч по-дълбок.Човека е искал да избяга от скандалите , който му спретваш.=> Това пак си си го направила ти. Друго грешно в логиката ти- Унижавала си се, като си му се молила да оправите нещата - молила си се- ок- но не си се унижавала...
Моля, спрете да си мислите, че когато се молите на любимия човек се унижавате!Любовта не познава това чувство.Ако се дебнете някой от вас да не се прецака, щото ще се помоли на другия ще го докарате до кривата круша.
Решението е просто и на пръв поглед лесно изпълнимо- Обичайте се.Трудно е след всичко, което сте минали, но имате двегодишна връзка и това не е за пренебрегване.Сега с моя приятел , когото аз много разочаровах, но сега бих направила всичко, за да си върна предишното му отношение към мен, сме в една фаза, в която аз го търся повече, аз се доказвам повече- и какво- Унижавам ли се? Той не ми е казвал да спра да го търся, да спра да му давам любов- не съм му досадна, иска да прекарва всяка минута с мен.Когато даваш получаваш.И когато осъзнаете това простичко нещо- че просто трябва да си давате взаимно любов и да прощавате грешките на другия, без да го наказвате за неизвестен период от време , ще бъдете безкрайно щастливи.