Имали ли сте някога такива идеали? И да търсите точно такова момиче или момче, зависи според случая?
Е, аз имах, но не съм я търсил. Просто в един момент съдбата ни срещна. Много се радвам за което, но сега същата тази съдба се опитва да ни раздели или поне така изглежда.
Влюбени сме един в друг, но за да продължим напред аз трябва да направя един много важен избор и най-важното да го направя заради себе си, а не заради нея, защото то е ясно, че съм готов на всичко. Да, но тя не иска това и дори ми дава възможност да опитам с други момичета и за известно време да се отдалечим един от друг, за да помисля наистина какво е най-важно за мен.
Добре, но аз искам нея, защото едва ли ще намеря друга като нея.
Тя е на 18, аз на 19.
Добра е, красива, умна, не пие, не пуши, не слуша чалга,(и още доста неща, но да не се задълбочавам) обича ме и знам че държи на мен и никога не би ми изневерила и затова съм сигурен, че може да сме щастливи и в по-дългосрочен план. Пасваме си много добре и имам планове за бъдещето като някои дори са осъществени. Вие ако познавате такова подобно момиче ми кажете, но аз поне не познавам друга като нея .