.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 48 от общо 48
    Виж, не съм чел мненията на другите, само твоя въпрос, но не ти препоръчвам връзка от разстояние. Действително не мисля, че ще ти донесе нещо добро, запазете приятелство, но...

Виж, не съм чел мненията на другите, само твоя въпрос, но не ти препоръчвам връзка от разстояние. Действително не мисля, че ще ти донесе нещо добро, запазете приятелство, но...

Ми не, нищо няма да стане тя ще си те ебава ти ще си мислиш,че много те обича Сори,че не ти казах к'вото искаше да чуеш,бро

Повече от фен Аватара на blaaablaaablaaa
    А бе, пробвайте, нищо няма да загубите.
    Да, хората казват, че любовта е скъпо удоволствие.
    Да, пристрастяването към нея често води до горчива болка.
    Да, аз имам вредния навик да обичам!
    Съдете ме, ако можете. )))

Град
    София
    Хей... а също бях така с моя приятел,но има решение Ходиш в най-близкият до теб офис на М-тел и си купуваш прима карта ''Моят час'' .... ще си прочетеш...какво се предлага в нея (няма тук да ти обяснявам,можеш и сам) и така ще си говорите колкото искате по телефона и ще знаете кой къде е по всяко време... :P Питай,ако имаш въпроси!!!
    Стой така, рисувам дъха ти с целувка.

И кво.. ще има скайп мечета и целувки, разни поздрави във фейсбук, ще се пишете обвързани, по цял ден ще си пешете и ще си казвате ще се обичате.. ще се видите веднъж в годината..
    Оле, идеала ми за връзка <3
    Искаш ли да си мое гадже?

WindScar <3333
    obesendomat (superman) <3

Това си само за по скайпа . . . от каде си сиг. че тя не се целува с момче от нейния град . . .?? Така само се мъчиш . .. трянва да се опиташ да я забравиш . . . нищо няма да се получи
    . . . Наистина е трудно да приемеш истината .. когато лъжите са това , което си искал да чуеш .

Офф! Сега няма да почвам да ви обяснявам. Вчера я питах да ли иска да сме приятели или ....... Тя ми кажа, че повече иска да сме ....., но имало много време докато сме се видели. Не ме лъже дори ми казва какви ли не неща за нея.
    Искам предожения, които не я забравям, а които мога да използвам за продължаване на връзката.

Мега фен Аватара на Chacho
    Цитирай Първоначално написано от borislav4491
    Офф! Сега няма да почвам да ви обяснявам. Вчера я питах да ли иска да сме приятели или ....... Тя ми кажа, че повече иска да сме ....., но имало много време докато сме се видели. Не ме лъже дори ми казва какви ли не неща за нея.
    Искам предожения, които не я забравям, а които мога да използвам за продължаване на връзката.
    Ако не изчезне дистанцията и то навреме, няма да се получат нещата. Или си го спести, или намери решение на проблема. Но по интернет ще имате псевдовръзка.
    Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.

Цитирай Първоначално написано от Chacho
    Ако не изчезне дистанцията и то навреме, няма да се получат нещата. Или си го спести, или намери решение на проблема. Но по интернет ще имате псевдовръзка.
    На ли аз за това пиша във форума. Искам предложения как мога да разреша проблема!?!
    А какво ще рече " псевдовръзка"?

Мисля ,че няма смисъл ...не се надявай на такава връзка от разстояние ,след като почти нямаш възможност да се срещаш с нея. Но все пак няма нищо лошо да продължаваш на поддържаш връзка с нея по интернет.
    LoVe Is LiKe ThE WiNd, YoU CaN't SeE It, BuT YoU CaN Feel It

Мега фен Аватара на fenkaaa

Re: Ще помоля за отгорови на 2 въпросчета :)

Здравйте teen-i
    1. Има едно момиче, което го харесвам. И двамата си го знаем, но проблема ми е, че тя не е от моя град. Не знам какво прави и с кого излиза. Сигорен съм, че има много по красиви от мене.
    Мога да отида до нейния град, но само за 2 дена можеби 2-3 пъти в годината. Не знам как да я задържа по интернет. Сега само вечер си пишем и говорим.
    Ако може малко предложения, ще съм много благодарен.
    Намери си някоя от твоя граД.

Мега фен Аватара на sapphire5
    Град
    някъде там...
    Цитирай Първоначално написано от blaaablaaablaaa
    Една приятелка има гадже в друг град и... Въпреки че се виждат от време на време (веднъж на 1-2 месеца) и държат постоянна връзка, си имат доста проблеми. Трудно е с връзка по интернет, трябва и да се виждате често. Не знам... Опитайте, ако не стане, поне няма да съжалявате.
    съгласна съм.
    awerw

Мега фен Аватара на Chacho
    Цитирай Първоначално написано от Chacho
    На ли аз за това пиша във форума. Искам предложения как мога да разреша проблема!?!
    А какво ще рече " псевдовръзка"?
    Имам в предвид да изчезне дистанцията, тоя проблем да решиш. Какво чакаш, магическата рецепта за поддържане на връзка на 100+ километра по скайп? Едно на ръка, че и на нея й се целува и ебе, а това ще се случва на само на Великден, второ - че няма кой да я утешава, трето - всяко нормално момиче ще се запита, защо да не тръгне с момче до нея, а да поддържа скайп връзка с мечки и сърчица.

Понеже по скайп се сближават по-лесно хората (по-откровени са, по-отворени) и веднъж като се получи онлайн, не искат да изпуснат възможността. По-добре докато е рано си кажи "край" и се разсей с друго момиче. Достатъчно е да има по-голяма чашка сутиен и да се смее и ще видиш как за 10 дена с нея вече ще мислиш, че е уникално рядък характер, дар от бога и т.н. Според мен просто ще си спестите мъката и терзанията.
    Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.

Супер фен Аватара на fen7asy
    Цитирай Първоначално написано от scandalousLady
    Не ти препоръчвам връзка от разстояние
    Цитирай Първоначално написано от BladeDancer
    Да приемем че всички сме смешни и да не се караме

Град
    Over world.. :-]
    Ако все още нещата са в началото по-добре да се прекратят, така избягвате да се наранявате взаимно! 80% от връзките от разтояние са провал за мен !

Айде тогава да не пускам сега нова тема.
    Търся си гадже!!

Айде давайте съвети. Как да продължа връзка от растояние?

не слушай хорските мнения и не питай такива въпроси в този сайт и подобни , хората ,които са ти отговорили може би имат повече опит от тебе , но са го установили сами и по различен начин . Ако трябва да съдя по изказванията ти , може би си на 16-17 години . Време ти е да опитваш всичко , не си тръгнал да се жениш и деца няма да правиш , най-вероятно ,така че ако не се получи , не мисля че ще загубиш толкова много . Вижда се , че въпросното момиче ти харесва и то доста .Ако се представиш добре и си сигурен в себе си , мисля че няма се опасяваш от това с кой е и какво прави , а за разстоянието - дори да живееш във Благоевград , а тя в Варна пак има възможност да се виждате , всичко е въпрос на желание , не забравяй че преди 20 години е нямало интернет... така че моя съвет е угаждай си на душата , като ти е присърце си е дръж и тва , пък и кво - най-много да се разделите ,ако не се получи . + тва на другите ще кажа ,че понякога връзката от разстояние има много плюсове...

Цитирай Първоначално написано от Scarface91
    не слушай хорските мнения и не питай такива въпроси в този сайт и подобни , хората ,които са ти отговорили може би имат повече опит от тебе , но са го установили сами и по различен начин . Ако трябва да съдя по изказванията ти , може би си на 16-17 години . Време ти е да опитваш всичко , не си тръгнал да се жениш и деца няма да правиш , най-вероятно ,така че ако не се получи , не мисля че ще загубиш толкова много . Вижда се , че въпросното момиче ти харесва и то доста .Ако се представиш добре и си сигурен в себе си , мисля че няма се опасяваш от това с кой е и какво прави , а за разстоянието - дори да живееш във Благоевград , а тя в Варна пак има възможност да се виждате , всичко е въпрос на желание , не забравяй че преди 20 години е нямало интернет... така че моя съвет е угаждай си на душата , като ти е присърце си е дръж и тва , пък и кво - най-много да се разделите ,ако не се получи . + тва на другите ще кажа ,че понякога връзката от разстояние има много плюсове...
    Харесва ми твоето расъждение. !! Може ли ни да информираш с тези плюсове

за всеки са различни , за мен бяха , че имах достатъчно време да обръщам внимание на приятели,познати и близки , имаш доста повече време . Когато излизаш с приятели и се срещаш с нови хора няма сръдни , от страна на гаджето , че не си е взел , а всеки мъж знае ,че понякога компанията не е за приятелки , и така нататак . Когато се виждате тръпката е сравнително по-голяма , по-голяма страст . Но наистина 1 път месечено е малко трябва по-често . има , има си и плюсове . стига да няма ревност !

Супер фен Аватара на cigarettekisses
    Цитирай Първоначално написано от scandalousLady
    Не ти препоръчвам връзка от разстояние

Мега фен Аватара на sasha_90
    Отдръпни се,докато не си се привързал към една невъзможна любов.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си