Цитирай Първоначално написано от borislav4491
Цитирай Първоначално написано от Chacho
Ако не изчезне дистанцията и то навреме, няма да се получат нещата. Или си го спести, или намери решение на проблема. Но по интернет ще имате псевдовръзка.
На ли аз за това пиша във форума. Искам предложения как мога да разреша проблема!?!
А какво ще рече " псевдовръзка"?
Имам в предвид да изчезне дистанцията, тоя проблем да решиш. Какво чакаш, магическата рецепта за поддържане на връзка на 100+ километра по скайп? Едно на ръка, че и на нея й се целува и ебе, а това ще се случва на само на Великден, второ - че няма кой да я утешава, трето - всяко нормално момиче ще се запита, защо да не тръгне с момче до нея, а да поддържа скайп връзка с мечки и сърчица.

Понеже по скайп се сближават по-лесно хората (по-откровени са, по-отворени) и веднъж като се получи онлайн, не искат да изпуснат възможността. По-добре докато е рано си кажи "край" и се разсей с друго момиче. Достатъчно е да има по-голяма чашка сутиен и да се смее и ще видиш как за 10 дена с нея вече ще мислиш, че е уникално рядък характер, дар от бога и т.н. Според мен просто ще си спестите мъката и терзанията.