- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Продължението
Здравейте на всички!Аз съм момичето от темата с дезодоранта в ануса.Въпреки възмущението и мненията ви, взех решението да му позволя да го направи, понеже много искаше...понеже ни предупредихте, махнахме капачката, но изникна друг проблем...малко след като ми го вкара, дезодоранта пръсна.Веднага го извадихме, но малко след това ануса ми се зачерви.Срам ме е да кажа на нашите или да отида на лекар, за това ви моля да ми кажете какво да правя, за да ми мине понеже болката е силна..
yYyHuKa/\HaAa
Има само един изход
..и гледай да се уцелиш.
Може да стане доста голям проблем, отиди на лекар!
И тук на Дунав и на Волга, край Вардар и при Кавказ, с кръвта си българска сме горди, светлик тъй древен грее в нас!
Момиче ти достойнство имаш ли??? От това което си написала моят извод е НЕ. Безумно глупаво си постъпила като си му позволила, на тоя извратеняк да се гаври с теб по този начин. Не сме лекари и няма как да ти кажем какво да правиш. Като не те е било срам да му позволиш такова нещо, не би трябвало да те е срам да отидеш и при личният си лекар. Най-вероятно си направила някаква инфекция, поне реакцията на организма ти - зачервяването това показва. Все пак дезодоранта е под голямо налагане, следователно и струята излизаща от него също.
Следващият път мисли малко с тая глава и се вслушвай в съветите на хората.
Мацка не трябваше да го сушаш как ще си ги ръгнеш отзад - не, не! Иди на лекар!![]()
Е погледни го и от хубавата страна : Като пръднеш ще мирише на дезодорант .
Това ,което не ни убива , ни ебава майката .
Авторке, болка при ходене по голяма нужда има ли ?
Срам те е, не те е срам - заминавай на лекар. Като нямаш акъл в главата си понеси последствията.
Трагедията е пълна...
Само аз ли го приемам като ебавка ве,мааму стара?!![]()
♫ Time is a valuable thing,watch it fly by as the pendulum swings!
Watch it count down to the end of the day,the clock ticks life away...It's so unreal! ♪
- http://www.youtube.com/watch?v=n_dBtJme_j4 - 13 August 2010 <3
Дааа и какво ще прочера някой друг ден...
- Моля ви,авера иска да си пъхне главата в гъза ми,ама каза да му дам,докато ми се ходи по голяма...видял го в нета...какво да правя?!
Тоя раздел къса!
Peace!![]()
♫ Time is a valuable thing,watch it fly by as the pendulum swings!
Watch it count down to the end of the day,the clock ticks life away...It's so unreal! ♪
- http://www.youtube.com/watch?v=n_dBtJme_j4 - 13 August 2010 <3
![]()
Измий си хубава дупката и лягай да почиваш, няма какво да ти се случи!
Но я измий хубаво !
Престъпникът с пари е възприеман от съвременния свят като честен човек.
Здравейте!
Прочетох и приех всеки коментар напълно сериозно,осъзнах какво съм направила и как ме е използвал и реших да прекратя всичко.
Освен това,за да предодвратя друг да влезе в мрежата му реших да разкрия и името му : Величко.Той се преструва на объркан и заблуден,но веднъж започне ли да ви манипулира не може да се измъкнете.ПАЗЕТЕ СЕ!
yYyHuKa/\HaAa
Браво, че си разкарала боклука, но малко късно се сети мацка! След като ти е навлякъл проблема с ануса, който имаш в момента.
Първоначално написано от annonimnna
![]()
Passion is Fashion ;]
защо имам чувството че това е някаква гадна гавра с това момче? щом дори му споменаваш името...Първоначално написано от AlexLove
Шприц по рождение!
хм, добре е че си го оставила!
Колко годишен е този "човек" ?
15-годишно келеме
yYyHuKa/\HaAa
абе я го дай, кажи му, че съм ти брат и го дай насам!
Сериозно !