Другата седмица ще ходя да си търся преси - Ретро Преса и Преса за изправяне я ми препоръчайте някоя, ретро пресата да е до 35-40 лева а другата 20-35
Благодаря, предварително![]()
никога не е късно да направиш на мръсника, мръсно .. колкото по-късно толкова по-мръсно ..![]()
не ми пука брат, казвам го широко и отворено сърцето ми за боклуци вече е затворено !! ..
И В ЕДНО СЪМ СИГУРНА, АЗ ЩЕ СЪМ ЕДИНСТВЕНА В СЪРЦЕТО ТИ ..
http://vitrinabg.com/product/86/retr...om-ek-470.html - Имам същата и съм много доволна![]()
Хора като мен къде се срещат?! Не знаеш ли?! Живея на ръба.Там, където ти трепериш,точно там... аз идвам да летя!!
тази ретро преса не е ли желязна или така ми се струва ? .. а иначе на Елеком има тънки преси само за изправяне![]()
За ретро ти препоръчвам Елеком,а за изправяне Philips HP8310.![]()
благодаря ви много![]()
никога не е късно да направиш на мръсника, мръсно .. колкото по-късно толкова по-мръсно ..![]()
не ми пука брат, казвам го широко и отворено сърцето ми за боклуци вече е затворено !! ..
Не искам да ти се бъркам, но по-добре си събери повечко парички и си вземи някоя по-скъпа преса. Особено, ако държиш да имаш здрава коса. Ретро преса..
ЦЪК
5лв. не мисля, че са проблем.
ЕДИТ: Гледам, че в този сайт има някакви намаления, глупости.. та да кажа, че моята я взех за точно 45.00лв. но не от интернет :Д
ау благодаря ти !