.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 44 от общо 44
    Мега фен
    Град
    beyond The Wall
    Цитирай Първоначално написано от Kurdokolenko
    Е*и му майката, аз си ходя удървен по улиците от най-малкото нещо, на он не му става от натискане....не е на добре работата.

ТРИБЕСТАН!
    пичага

Хвани го за члена и ако и тогава не стане, значи е сериозен проблема... А и както казаха другите, може в него да е проблема, а не в теб.

Супер фен Аватара на GreenFairy
    Град
    В сърцето на слънцето
    А хрумвало ли ти е, че може да не е вечно разгонен хлапак и да не мисли постоянно за секс? Мислила ли си, че това момче иска да те опознае преди да те вкара в леглото? Няма оправия! Ако не му става питате защо не му става, във вас ли е проблема, ако му става си казвате, че е несериозен и само секс му е в главата и не държи на вас. Секса не е най-важното нещо, хора. Не мислете само за това!

Мега фен Аватара на fenkaaa
    Прочетох всички мнения,съгласна съм с FuCKkK13

Да,наистина може да се притеснява и както тя каза ако се стигне вече до секс и не му се надърви.. тогава вече се притеснявай,че е от теб.

А какво толкова срамно има да го питаш "не те ли възбуждам" или " не ти ли е хубаво с мен" и като те пита защо му обесни,не да питаш нас,за бога това е ТВОЕТО гадже,с което искаш да правиш секс,а те е срам да го питаш такива неща.. е верно ако много те е срам и ти е неудобно му го метни ЛЕКО на шега ..

Ами мисля ,че мога да ти помогна .... аз си имах една философия , която гласеше "Удари една злобарка преди среща с момиче и няма да имаш проблем" ... може момчето да използва техниката ми

При мен работи само 10 -15 минути след "освобождението" ..., но след като мине този период .... ами какво да кажа змея си е змей

Мега фен Аватара на sapphire5
    Град
    някъде там...
    Цитирай Първоначално написано от GreenFairy
    Секса не е най-важното нещо, хора. Не мислете само за това!

+
    евала
    awerw

Някои мъже сме майстори в изкуството да си прикрием ерекцията

Цитирай Първоначално написано от Guio92

какво изкуство, бе - да се криеш от приятелката си - това ли е изкуство?
    Престъпникът с пари е възприеман от съвременния свят като честен човек.

Супер фен Аватара на Me4encety
    ^Може и това да е изкуство,кой знае? По темата.Разговаряй с него по въпроса и си решете проблема.Божичко тая уста не ви е дадена само за целуване и орална.

Цитирай Първоначално написано от mitkooo0
    Ако започна да водя полов живот ще ми спре ли разтежа , като цяло (пенис , вискочина ..) ?? на 14 съм
    Цитирай Първоначално написано от theeye770
    ще ти спре на тебе..мозъчната дейност... кви са тия глупости?!

Цитирай Първоначално написано от prostobog
    Цитирай Първоначално написано от Guio92

какво изкуство, бе - да се криеш от приятелката си - това ли е изкуство?
    Това е изкуството , което се използва да покажеш на приятелката си ,че не си поредния загорял селяндур , а че държиш на нея

Смятам да ти кажа сериозното ми мнение : Вместо да си мислиш ,че момчето има проблеми с пениса ... разбери ,че той разчита на теб и не иска да те "нанене" и остави

Мега фен Аватара на SisiStrange
    Град
    София
    ^^ Понякога ме убивате. И кво? Ако я желае и не може да се контролира понеже силно я иска, значи ще я на*бе и зареже? Я се стегнете малко. Значи моя приятел трябва да ме е зарязал не знам колко пъти вече. Това дали държиш на някого и го обичаш не се определя от това дали искаш да правиш секс с него. Двете неща не са толкова отделни, колкото си мислите. Когато искрено обичаш някого, неминуемо те привлича и сексуално. Ако си наистина луд по него, няма контрол над тия неща.
    Според мен момчето си има някакъв проблем. Било то със срамежливост, комплекси или нещо друго.
    Твърде много я бил уважавал и затова не му ставало... просто...не знам на кой свят живеете или на колко сте години, за да плещите такива глупости.
    Lasiodora striatipes
    Grammostola rosea
    Cyclosternum fasciatum
    Brachypelma emilia
    Acanthoscurria geniculata
    Радослав

ба си работата и аз постоянно се ударвям от наи малкото ама аи един пат да не му стане да ама за един месец един пат да не се ударви на4и му има не6то сменяи го и тва е

С напредване на годините ,и колкото повече секс правим толкова по трудно ни става ,а и по трудно свършваме.Природа кво да я правиш.А според мен в конкретния случай всичко е до притеснение.После като вземете да го правите най-вероятно ще се отпусне и свичко ще е ок

Мега фен Аватара на sapphire5
    Град
    някъде там...
    Цитирай Първоначално написано от ToOoNiCe
    Смятам да ти кажа сериозното ми мнение : Вместо да си мислиш ,че момчето има проблеми с пениса ... разбери ,че той разчита на теб и не иска да те "нанене" и остави
    awerw

Голям фен Аватара на Snik4er
    Ем сигурно е гей или не знам--- понатискай се с някой друг и ако на него не му стане, проблема е в теб.

Last.fmFacebookBLOG

Цитирай Първоначално написано от Snik4er
    Ем сигурно е гей или не знам--- понатискай се с някой друг и ако на него не му стане, проблема е в теб.

Наистина ли ? Така ли смяташ? Гейовете .... си търсят за гаджета момичета ? .... Щом така казваш

Виж "GreenFairy" ... остави какво сме писали тук ... ако наистина искаш да разбереш защо приятеля ти не е бил във "форма" просто го попитай .... пробвай да го кажеш на шега ако си толкова срамежлива ....

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си