Досега всичките ми гаджета са си го дигали супер лесно и бързо, но сегашното ми гадже го е правил толкова много, че вече даже трудно свършва, какво остава за надървяне. Една нощ бяхме на по бира с баща му и стана дума за това и баща му му обясни какви може да са причините. На това момче аз съм му първото влюбване. Трудно му е да се отпусне. Даже целувка с език дълго време не беше готов да ми даде, понеже се притесняваше какво ще си помисля. За другите не му пукаше какво е си кажат, но за мен му пука. В сексът също се притеснява-просто иска всичко да е идеално. Баща му му каза, че трябва да е луд да не може да го надърви в мое присъствие. И все пак, ако се притеснява нещо това може да повлиае. Седнете, поговорете няма нищо срамно. Изяснете си каква може да е причината и как да решите този проблем . Аз с моя разговарях, накарах го да ми има доверие, проявих разбиране(това е ного важно) и той се отпусна и вече нямаме проблеми. Досега винаги докато е правил секс му се е налагало да свършва на ръчна, а с мен се отпусна и може и по време на секс. Психиката играе голяма роля.