Другата седмица ще ходя да си купувам преси, Ретро Преса и Преса за Изправяне. Може ли да ми препоръчате нещо, че съм отчаяна вече Ретро-то да е най много 40 лева а тази за изправяне 30-35 - Благодаря, предварително![]()
[/b]
никога не е късно да направиш на мръсника, мръсно .. колкото по-късно толкова по-мръсно ..![]()
не ми пука брат, казвам го широко и отворено сърцето ми за боклуци вече е затворено !! ..
И В ЕДНО СЪМ СИГУРНА, АЗ ЩЕ СЪМ ЕДИНСТВЕНА В СЪРЦЕТО ТИ ..
не ти ли писна пускаш тая тема за трети път![]()
Нещата не стават като по филмите. Няма щастлив край, няма вечна любов, няма нищо на готово. Всичко трябва да си го направиш САМ !
Стига поства една и съща тема ! Нали ти отговорихме вече...![]()
Момиче ^^
За маша не мога да ти препоръчам, но за преса - да. Ето линк към моята - http://www.sapirhome.com/bulgaria/pr...%81%D0%B8&ch=1 Аз си я купих за 31 лв., но сега видях, че в сайта е 21 лв.. Аз съм много доволна. Ако искаш я поръчай от сайта, за да ти е по-изгодно. Няма грешка!
![]()
Точно това щях да кажа .. по-добре ,ако нямаш възможност събери си още пари и така .. : )Първоначално написано от xxxbrokenhearthxxx
theo <333
Цената не гарантира качеството! Имам къдрава и хвърчаща коса, както и преса от 27 лв- резултатът е повече от задоволителен, да не кажа голяма дума, но е перфектен![]()
...но във тебе като рана
ще пари мисълта, че две неща
не можеш никога да си възвърнеш:
Живота да избавиш от смъртта
и времето назад да върнеш!
"Защо те нямаше толкова дълго време?"- попитал Питър Пан.
"Ти никога не ми даде причина да се върна. Винаги бях там, когато имаше нужда от мен, но никога не показа колко важна съм за теб. Сега е различно. Ние сме различни. Но аз все още се усмихвам."- отвърнала Тинкърбел.
"Защо?"
"Просто защото.. сега е твой ред да ти липсвам."
Каква ти е пресата?Първоначално написано от FuckingFreak