.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 15 от общо 15

Тема: цистит ???

цистит ???

така от известно време имам проблем с цистита.. ходих на генеколог.. първо имах постоянно хронична гъбична инфекция.. след това генеколожката ме изпрати при нефролог/бъбреците/ каза че може би имам някаква бактерия няправих си езследване и нямам нищо.. пия цито стоп.. но проблема е че когато правя секс.. ме пари отвратително.. то по-скоро ме пари на клитора.. и на върха на дупката така ако може да се изразя.. дали някои се е срещал с моя проблем.. и как се е излекувал [/b]

Повече от фен Аватара на Anja
    Град
    Ruse, Bulgaria
    Честно казано - да. И аз имах някви проблеми с цистита... при мен се беше получило при адски нелеп начин (с едно и също пръстче в ануса и след това във влагалището - много е глупаво, знам... ама за съжаление, тогава не знаех.) Аз пия Цистон, също чувам, че в такъв случай е полезен и чаят от мечо грозде. Трябва да пиеш и много вода. Усещането е доста неприятно, постоянно те боли имаш нужда да пишкаш, но минава. Просто внимавайте с бактериите по време на секс, пий си лекарствата и повечко вода, ще се оправиш, предполагам.

Ducky wenii Maimunchoo

Мега фен Аватара на granger
    Град
    Beyond reality
    Аз имах проблем такъв след море. Предписаха ми едно лекарство(забравих как се казва) и чай от мечо грозде!
    Приятелка пи уринал, при нея се появи след изстиване и каза,че и помогнало.
    maDamn

даааа и постоянно ми се пишка.. а не мога.. това за гроздедо не съм го чувала.. мисля да го пробвам.. мерси

Супер фен Аватара на Sintya
    Град
    Is 'ur choise
    ЧУвала съм, че боровинките помагат. Ноо се консултирай с лекар.

Banned Мега фен
    лекар ! .. майка ми има цистит и от години не може да се оправи за съжаление.. отивай на доктор докато нещата не са станали по-лоши..

Супер фен Аватара на SlowDownBaby
    Град
    Бургас
    И аз редовно имам цистит,по принцип съм забелязала,че ми се получава ако кръста ми е гол (добре ми казва баба ама.. ) но в последно време взех да го получавам и след секс...ужасно много ми се пишка,не мога,но минава за около час - два.Естествено съм имала цистит и със седмици,но да чукам на дърво скоро не съм имала от него.
    И аз пих чай от мечо грозде (много ми е гаден ) и уринал и ми минава,но временно...явно вече е хроничен ли не знам...
    Моля те шофирай внимателно.Пази живота на близките ни,любимите ни,нашия и своя !

на лекар ходих и то неведнъж и ви казах че ми даде цито стоп и ме прати наа нефролог... .. когато често си пия лекарството не ме боли.. но като правя секс... ужасссс. и с лекарства и без.. нз кво да правя.. освен да се откажа от секса хахаах

Мега фен Аватара на granger
    Град
    Beyond reality
    Момиче,няма нужда да се отказваш от нищо , имаше едно лекарство,което си правиш промивки с него,не помня как се казва, мечото грозде също така се ползва! Опитай!
    maDamn

Guest
    Хмм и аз имах хроничен цистит, заради задържане на урина или нещо такова. Абе ходех да пикам по веднъж-2 пъти на 2 дена. Не съм ходила на гинеколог заради това. Отидох при личния ми лекар той си ми изписа лекарствата и за 1 седмица се оправих.. За жалост сега всеки месец ми се появява за по няколко дена, ама после си отшумява и всичко си е наред.

хм имаше едно прах4е беше около 10-15 лв но ми мина след 10-тина мин след като го изпих но не мога да се сетя как се казваше : ( при мен цистита е ужасяваш .. боли пари пишка ти се а не можеш

Мега фен Аватара на kalpazanka
    Град
    пространството на Дисе
    За тези, които получавате парене след секс, накарайте и гаджетата ви да се изследват и си пуснете микробиологични изследвания.

Чудиш се дали си бременна? Кажи:
    1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
    Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!

Шофирай разумно- стигни жив!

Мега фен Аватара на mechtaq_za_teb
    Град
    ~in the eternal summer~
    Ужас! Как го мразя този цистит и да чукна на дърво, от почти 1 година не съм го хващала. При мен се получаваше при по-груб секс, но лекар ми изписа антибиотик в съчетание с още някакви лекарства и нещата се оправиха. Успех!
    А бе отдавна, беше тъжна вечер.
    Поредната... Да знаех само аз,
    че в утрото не ще те видя вече,
    че ще бъдеш мъничка звезда...

Голям фен Аватара на dami666
    И аз го имам,при мен си е хроничен вече,малко да настина и съм готова.Също и преди цикъл,нямам представа защо,ме наболява.Пия Уринал и Цистон,отвреме на време и мечо грозде,и помага.
    Believe in yourself.

Повече от фен Аватара на GunSnSteelflowers
    Град
    София/Русе
    Цитирай Първоначално написано от granger
    Момиче,няма нужда да се отказваш от нищо , имаше едно лекарство,което си правиш промивки с него,не помня как се казва, мечото грозде също така се ползва! Опитай!
    С калиев перманганат се правят промивки.
    Sometimes I feel
    Like I don't have a partner
    Sometimes I feel
    Like my only friend
    Is the city I live in
    The city of angels
    Lonely as I am
    Together we cry ..

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове