- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- цистит ???
така от известно време имам проблем с цистита.. ходих на генеколог.. първо имах постоянно хронична гъбична инфекция.. след това генеколожката ме изпрати при нефролог/бъбреците/ каза че може би имам някаква бактерия няправих си езследване и нямам нищо.. пия цито стоп.. но проблема е че когато правя секс.. ме пари отвратително.. то по-скоро ме пари на клитора.. и на върха на дупкататака ако може да се изразя.. дали някои се е срещал с моя проблем.. и как се е излекувал
[/b]
Честно казано - да. И аз имах някви проблеми с цистита... при мен се беше получило при адски нелеп начин (с едно и също пръстче в ануса и след това във влагалището - много е глупаво, знам... ама за съжаление, тогава не знаех.) Аз пия Цистон, също чувам, че в такъв случай е полезен и чаят от мечо грозде. Трябва да пиеш и много вода. Усещането е доста неприятно, постоянно те боли имаш нужда да пишкаш, но минава. Просто внимавайте с бактериите по време на секс, пий си лекарствата и повечко вода, ще се оправиш, предполагам.![]()
Аз имах проблем такъв след море. Предписаха ми едно лекарство(забравих как се казва) и чай от мечо грозде!
Приятелка пи уринал, при нея се появи след изстиване и каза,че и помогнало.
maDamn
даааа и постоянно ми се пишка.. а не мога.. това за гроздедо не съм го чувала.. мисля да го пробвам.. мерси
ЧУвала съм, че боровинките помагат. Ноо се консултирай с лекар.![]()
лекар ! .. майка ми има цистит и от години не може да се оправи за съжаление.. отивай на доктор докато нещата не са станали по-лоши..![]()
И аз редовно имам цистит,по принцип съм забелязала,че ми се получава ако кръста ми е гол (добре ми казва баба ама..) но в последно време взех да го получавам и след секс...ужасно много ми се пишка,не мога,но минава за около час - два.Естествено съм имала цистит и със седмици,но да чукам на дърво скоро не съм имала от него.
И аз пих чай от мечо грозде (много ми е гаден) и уринал и ми минава,но временно...явно вече е хроничен ли не знам...
![]()
Моля те шофирай внимателно.Пази живота на близките ни,любимите ни,нашия и своя !
на лекар ходих и то неведнъж и ви казах че ми даде цито стоп и ме прати наа нефролог... .. когато често си пия лекарството не ме боли.. но като правя секс...ужасссс. и с лекарства и без.. нз кво да правя.. освен да се откажа от секса хахаах
![]()
Момиче,няма нужда да се отказваш от нищо , имаше едно лекарство,което си правиш промивки с него,не помня как се казва, мечото грозде също така се ползва! Опитай!
maDamn
Хмм и аз имах хроничен цистит, заради задържане на урина или нещо такова. Абе ходех да пикам по веднъж-2 пъти на 2 дена. Не съм ходила на гинеколог заради това. Отидох при личния ми лекар той си ми изписа лекарствата и за 1 седмица се оправих.. За жалост сега всеки месец ми се появява за по няколко дена, ама после си отшумява и всичко си е наред.![]()
За тези, които получавате парене след секс, накарайте и гаджетата ви да се изследват и си пуснете микробиологични изследвания.
Чудиш се дали си бременна? Кажи:
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
Шофирай разумно- стигни жив!
Ужас! Как го мразя този цистит и да чукна на дърво, от почти 1 година не съм го хващала. При мен се получаваше при по-груб секс, но лекар ми изписа антибиотик в съчетание с още някакви лекарства и нещата се оправиха. Успех!
А бе отдавна, беше тъжна вечер.
Поредната... Да знаех само аз,
че в утрото не ще те видя вече,
че ще бъдеш мъничка звезда...
И аз го имам,при мен си е хроничен вече,малко да настина и съм готова.Също и преди цикъл,нямам представа защо,ме наболява.Пия Уринал и Цистон,отвреме на време и мечо грозде,и помага.
Believe in yourself.
С калиев перманганат се правят промивки.Първоначално написано от granger
Sometimes I feel
Like I don't have a partner
Sometimes I feel
Like my only friend
Is the city I live in
The city of angels
Lonely as I am
Together we cry ..