.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 12 от общо 12
    Голям фен Аватара на scandalousLady
    Град
    Covington, Georgia.

Не мога да си обясня

Здравейте . От известно време слушам една група,проблема е, че започвам да се вманячавам [ ако може да се изразя с тази дума ] в един член от групата . НЕ съм влюбена в него, харесвам [ / не знам дали бих могла да кажа обичам ] ДРУГО момче . Просто и аз не знам, не съм на 12 и съм напълно наясно,че дори сиг. концерт няма да има в бг и тем подобни . Не искам нещата да се задълбочават 'щот . Исках да споделя, ако някой има мнение,съвет нека го сподели,моля без обиди,спам и злобни коментари [ все пак сме тук да се изслушваме и помагаме не да се обиждаме и караме ]
    to feel your pain, you feel mine
    go inside eachothers minds
    just to see what we'd find .. ♥

soulless

Супер фен Аватара на djipsito
    Хормони...
    Цитирай Първоначално написано от antifashionshit
    всеки може да придаде какъвто смисъл желае на живота си, за да направи по-поносимо това, че колкото повече мислиш, толкова по-малко смисъл и посока намираш.

Супер фен Аватара на elysunny
    коя е групата?

аз пък точа лиги по един от един филм :Д

Град
    CrazyVille

..

Ми спри да ги слушаш за известно време и да обръщаш внимание аз така бях с Дйъстин Бийбър като си бях вманячила че го обичам ама спрях да се интересувам и ми мина после пък в нина добрева после в иън съмърхолдър и много други ама като се спреш малко и ги оставиш на страна всичко мина повярвай ми ...

Град
    Covington, Georgia.
    Цитирай Първоначално написано от elysunny
    коя е групата?

аз пък точа лиги по един от един филм :Д
    Мисля да не казвам групата,защото сиг. ще има някои,които не ги харесват и т.н. и ще стане мазало иначе от филми и аз харесвам ама не чак така .

soulless

Цитирай Първоначално написано от djipsito
    Хормони...
    +1

Кой по - точно е необеснимият феномен, благодарение на който парадира заглавието? Обичайна фаза, свързана косвено със съзряването. Ще те държи месец, три, пет и... толкоз.

Мега фен Аватара на NomNomNom
    Дълго време точех лиги по Виго Мортенсен , накрая реших, че съм много по-готина от всички и никог не ми трябва.
    Девет кули дзидини,
    девет враке железни.
    Никой немой да отоври
    да прерила, ей ей...

Зад високи дзидини
    девет темни одаи
    едно сърце те люби
    заплетено, ей, ей...

Re: Не мога да си обясня

Цитирай Първоначално написано от scandalousLady
    Здравейте . От известно време слушам една група,проблема е, че започвам да се вманячавам [ ако може да се изразя с тази дума ] в един член от групата . НЕ съм влюбена в него, харесвам [ / не знам дали бих могла да кажа обичам ] ДРУГО момче . Просто и аз не знам, не съм на 12 и съм напълно наясно,че дори сиг. концерт няма да има в бг и тем подобни . Не искам нещата да се задълбочават 'щот . Исках да споделя, ако някой има мнение,съвет нека го сподели,моля без обиди,спам и злобни коментари [ все пак сме тук да се изслушваме и помагаме не да се обиждаме и караме ]
    Вените как са ?

Повече от фен Аватара на blaaablaaablaaa
    Да не би групата да е Tokio Hotel? Не знам защо толкова много хора не ги харесват, но честно казано, за мен са доста яки. А за проблемчето... Споко, и аз се бях вманиачел по една аниме героиня, както и по една актриса... След известно време дори няма да си спомняш случая.
    Да, хората казват, че любовта е скъпо удоволствие.
    Да, пристрастяването към нея често води до горчива болка.
    Да, аз имам вредния навик да обичам!
    Съдете ме, ако можете. )))

Мега фен Аватара на Chacho
    Цитирай Първоначално написано от blaaablaaablaaa
    Споко, и аз се бях вманиачел по една аниме героиня
    Да живее кака Erza Scarlet
    Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.

няма да е зле да кажеш групата ;дд иначе и аз съм се вманиачавала по някви такива ама минава споко

Град
    Covington, Georgia.
    Цитирай Първоначално написано от blaaablaaablaaa
    Да не би групата да е Tokio Hotel? Не знам защо толкова много хора не ги харесват, но честно казано, за мен са доста яки. А за проблемчето... Споко, и аз се бях вманиачел по една аниме героиня, както и по една актриса... След известно време дори няма да си спомняш случая.
    Не е Токио Хотел,благодаря за мнението FrostHammer вените са си много добре

Мерси на всички

soulless

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си