- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Не мога да си обясня
Здравейте . От известно време слушам една група,проблема е, че започвам да се вманячавам [ ако може да се изразя с тази дума ] в един член от групата. НЕ съм влюбена в него, харесвам [ / не знам дали бих могла да кажа обичам ] ДРУГО момче . Просто и аз не знам, не съм на 12 и съм напълно наясно,че дори сиг. концерт няма да има в бг и тем подобни . Не искам нещата да се задълбочават 'щот
. Исках да споделя, ако някой има мнение,съвет нека го сподели,моля без обиди,спам и злобни коментари [ все пак сме тук да се изслушваме и помагаме не да се обиждаме и караме ]
![]()
to feel your pain, you feel mine
go inside eachothers minds
just to see what we'd find .. ♥
soulless![]()
коя е групата?
аз пък точа лиги по един от един филм :Д
Ми спри да ги слушаш за известно време и да обръщаш внимание аз така бях с Дйъстин Бийбър като си бях вманячила че го обичам ама спрях да се интересувам и ми мина после пък в нина добрева после в иън съмърхолдър и много други ама като се спреш малко и ги оставиш на страна всичко мина повярвай ми ...![]()
![]()
Мисля да не казвам групата,защото сиг. ще има някои,които не ги харесват и т.н. и ще стане мазалоПървоначално написано от elysunny
иначе от филми и аз харесвам ама не чак така
.
soulless![]()
+1Първоначално написано от djipsito
Кой по - точно е необеснимият феномен, благодарение на който парадира заглавието? Обичайна фаза, свързана косвено със съзряването. Ще те държи месец, три, пет и... толкоз.
Дълго време точех лиги по Виго Мортенсен , накрая реших, че съм много по-готина от всички и никог не ми трябва.
Девет кули дзидини,
девет враке железни.
Никой немой да отоври
да прерила, ей ей...
Зад високи дзидини
девет темни одаи
едно сърце те люби
заплетено, ей, ей...
Вените как са ?Първоначално написано от scandalousLady
![]()
Да не би групата да е Tokio Hotel? Не знам защо толкова много хора не ги харесват, но честно казано, за мен са доста яки. А за проблемчето... Споко, и аз се бях вманиачел по една аниме героиня, както и по една актриса... След известно време дори няма да си спомняш случая.
Да, хората казват, че любовта е скъпо удоволствие.
Да, пристрастяването към нея често води до горчива болка.
Да, аз имам вредния навик да обичам!
Съдете ме, ако можете. )))
Да живее кака Erza ScarletПървоначално написано от blaaablaaablaaa
![]()
Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.
няма да е зле да кажеш групата ;дд иначе и аз съм се вманиачавала по някви такива ама минава споко![]()
Не е Токио Хотел,благодаря за мнениетоПървоначално написано от blaaablaaablaaa
FrostHammer вените са си много добре
![]()
Мерси на всички
soulless![]()