Тенис на маса ...
Защо ми харесва ? пфф изключителна пъргавина създаде в мен, някви рефлекси на които още и още се чудя !
Изтървам шампо-то в банята и веднага клякам и с дясната ръка го хващам, пада чиния веднага с крака умекотявам удъра и всичко остава здраво.
Бях 120 кила, а нормативите ги правех катоо за 70/80 кила човек .. даскала по физическо ръка ми стисна като ме видя за пръв път да правя "пъргавина" и "ловкост" в училище ..
Просто някак си предвиждаш всичко което идва към теб, виждаш как имаш реалните възможности, достатъчното време и правилния подход, за да го предотвратиш -> пак зависи какво и с каква скорост, но някък си го виждаш по-забавено.
Тренирах го 6 години, а играя от около 10 години
Иначе сега - основно фитнес

Между другото твърдото ми мнение е, че всеки спорт доразвива в човек определени сетива ! Не те прави перфектен, но със сигурност
се надграждаш, което е едно уникално чувство
С дясната си ръка мога да замахна със всичка сила върху нечия глава точно толкова, колкото да докосна ... за жалост единствените хора, които ми се доверяват са тенисисти :Д понеже си експериментираме един в/у друг :Д >> има сакатлъци, но са рядкост