ние нямаме как да ти помогнем!.......от друга страна , малко самочувствие ще ти дойде добре!...
...ако се мислиш за толкова грозен и нон-стоп се убеждаваш в това , то много ясно, че другите ще странят от теб!...
...какво толкова - направи нещо !...без да рискуваш няма как да спечелиш !...
![]()
![]()
...
romans.bg
отказвам се от живота
Ти верно се бъзикаш май... Я се вземи в ръце бе.
I had hoped you'd see my face, and that you'd be reminded
That for me it isn't over yet.
Грозен ? Ти добре ли си ? Напълно нормално симпатично момче,с много яки очи. Ако вземеш да се усмихнеш ,по дяволите, ще си златен просто. Нищо ти няма. Проблемът е в самочувствието. А ние ,момичетата ,не харесваме момчета ,които не вярват в себе си.
Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
но само ти избираш кой да остане ♥
много ясно че се майтапя няма да се хвърлям от блока. Въпроса ми беше че до сега не съм имал приятелка и съм претиснен
Трололололо...![]()
"Не е важно другите да те мислят за идиот, важното е ти да се мислиш за идиот."
http://upload.wikimedia.org/wikipedi.../Trollface.pngПървоначално написано от ccdesigns
![]()
запиши се в комично шоу...
![]()
Тъкмо щях да напиша - стани педал или умри.
Споко, в университета всички си намират.
Девет кули дзидини,
девет враке железни.
Никой немой да отоври
да прерила, ей ей...
Зад високи дзидини
девет темни одаи
едно сърце те люби
заплетено, ей, ей...
Да се шегуваш с живота е много яко, нищо чудно, че си сам. Смятай колко оценяваш другите неща...![]()
„Зрелост, това е способността да осъзнаваш предела на своите възможности."
Стани педал или умри.Първоначално написано от JagAlskarDig
Девет кули дзидини,
девет враке железни.
Никой немой да отоври
да прерила, ей ей...
Зад високи дзидини
девет темни одаи
едно сърце те люби
заплетено, ей, ей...
Не се притеснявай, ще умреш. Пожелавам ти да е след бая години.Първоначално написано от AggravatioN
Вместо да си губиш времето,се научи как да се справяш с проблемите си.Първоначално написано от AggravatioN
Най-лесно е да бягаш от тях,въпреки че не вярвам да се самоубиеш чак![]()
Искаш да ти кажем, че си много красив или "НЕ, НЕЕ не се самоубивай, моля ти се!" .. пълен тъпак.
![]()
Някой ден сърцето ми ще се превърне в камък. Откъснат от света ще тлея в своя замък и няма да крещя да вия до забрава, когато разбера че някой ме предава. Ще бъда властелин на самотата своя и може би дори ще избера покоя пред хаоса на любовта. Някой ден, но не сега..
Хахахахах, кой те излъга, че всички проблеми са решими? омфгПървоначално написано от cigarettekisses
![]()
![]()
![]()
![]()