- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- нараних го ..по най - ужасния начин :(
Всеки допуска грешки, къде - къде по-ужасни, стига сте я съдили.![]()
Поискай да се видите и му обясни всичко. Ако ти прости - ще сте заедно, ако не - забравяш за него.![]()
Be my wicked lover, but don't be my friend.
+1Първоначално написано от PricelessG
![]()
Да, хората казват, че любовта е скъпо удоволствие.
Да, пристрастяването към нея често води до горчива болка.
Да, аз имам вредния навик да обичам!
Съдете ме, ако можете. )))
много сте крайни , бе хора ..... нямало да се съгласи на среща,ама моля ти се ... по темата -щом и двамата сте правили грешки ... опитайте се да поправите нещата.
Как може да обичаш човек, когото дори не уважаваш?Първоначално написано от Luidgie
За мен именно това писане по скайп е равностойно на неуважение. Дори не си имала смелостта да го погледнеш в очите и да му кажеш каквото чувстваш...
Аз ако съм мъж, не само че няма да ти простя, но и ще те игнорирам съвсем съзнателно от живота си.
Остави го да намери жена, която ще го обича и уважава!
И тук на Дунав и на Волга, край Вардар и при Кавказ, с кръвта си българска сме горди, светлик тъй древен грее в нас!
Ти не заслужаваш да те погледне повече... и ми скъсала с него по скайп... за тези две години, заради всичко, което е направил за теб не е ли заслужил поне да го направиш лично, да му дадеш обяснение? Не го ли уважаваш поне малко, че си постъпила толкова гадно с него?
Случва се чувствата да изчезнат, но след всичко преживяно може би си му дължала поне човешка раздаля..
WindScar <3333
obesendomat (superman) <3
Виж имало е случаи , в които и той не е заслужавал да го погледна . Късал ме е със смс . И аз съм си затваряла очите за много неща . Работат е там , че аз прекалих. Много отдавна загубих и всякакво самоуважение .. не мисля , че има смисъл да продължавам темата. Няма да ви губя времето ,за да ви обеснявам колко много неща са се случили през тези 2 години и колко пъти ме е карал да се чуствам ужасно , както и аз него . Уважавам мнението на всеки и мерси , но както казах трябва сама да си реша проблема . Аз съм си виновна .Първоначално написано от xPafx
Малко си противоречиш щото каза в първия си пост ,че едва ли не те е глезил като принцеса.. е не с тези думи.. но все пак.
опресни си версиите![]()
WindScar <3333
obesendomat (superman) <3
++++Първоначално написано от Luidgie
Ако някой ме зареже по скайп може буквално след това да забрави за мен.Постъпила си детински и неразумно.Сега ще си търпиш последствията!!!
+1Първоначално написано от Luidgie
"Две неща са безкрайни-Вселената и човешката глупост,но за първото не съм сигурен"-Алберт Айнщайн
Той винаги се е държал мило , особено първата година. Т'ва беше най-хубавата година в живота ми и никога няма да я забравя , но това незначи, че не ме е и наранявал . Точно затова казах , че няма смисъл да продължаваме темата , просто няма как да кажа всичко ,което се е случило м/у нас и няма как да опиша как съм се чувствала във всеки един момент .Първоначално написано от xPafx
Нещо подобно направи приятелят ми с мен. Дали ще ти прости, зависи само от него. Всички правят грешки понякога, дори хората, в които сме влюбени. Който обича - прощава. (:
Кakво стана с вас , ако не е тайна ? Заедно ли сте вмомента ?Първоначално написано от XTREMEFREERIDE
Според мен ти не обичаш този човек. Две години са много и ти малко или много си свикнала с него, и това че ти липсва е точно заради това, а не защото го обичаш. Ако го обичаше, нямаше да се оглеждаш за друг, нямаше да късаш с него по този ужасен начин и нямаше да тръгваш моментално с друг след толкова дълга връзка! Това, че ти е писнало означава, че връзката ви няма смисъл вече. Извини се както казаха другите помоли го да ти прости и си останете приятели. А с другото момче скъсай за да няма повече наранени (естествено ако нямаш чувства към него, въпреки, че от прочетеното мисля, че нямаш)!
In a mad world , only the mad are sane...
ей.. не съм казала, че момчетата стават курвари заради момичета като теб... просто стават курвари от момичета, които ги нараняват.. за това се постарай да му обясниш и да не е много наранен, за да не идеш ти към тази ''група'' момичета..Първоначално написано от andjiandjiandji
![]()
А да и това е много важно...Първоначално написано от NoMore
Защото ако продължаваш да го мотаеш, без никакви чувства, накрая ще има още един наранен от твоята "невинност във всеки случай"....
И тук на Дунав и на Волга, край Вардар и при Кавказ, с кръвта си българска сме горди, светлик тъй древен грее в нас!
Аз на негово място нямаше да ти простя,но все пак пробвай,той може и да ти прости.Според мен най-доброто в случая е да ги оставиш и двамата,да си останеш малко сама,да преосмислиш добре нещата.
Сори,че така се получи. Не исках да цитирам теб , пост-а ми беше отправен към umri и всичките глупости , които наговори . И пак повтарямПървоначално написано от FuCKkK13
,вече става банално ... още първият ми пост беше ..ддз непълен ,така че е нормално да има такива мнения.
Как след всичко , което написах остана с впечатление , че държа да съм невинна на всяка цена ? .. А по темата-днес говорих с Крис (момчето с,което ходя от няколко дена) обясних му г/д всичко надявам се да ме е разбрал и дано найстина си останем приятели... Мислих много и реших,че ще е най-добре да съм сама за момента и все пак дължа още едно извинение.Първоначално написано от Shturrrche88
Ти не знаеш какво си направила,но аз знам-прецакала си нещата,вероятно завинаги.Не знам защо сте продължавали да се разделяте и събирате.Едно нещо веднъж разпадне ли се,трудно можеш да го съединиш отново.А доколкото разбирам не сте полагали усилие да съхрните връзката си за по-дълго време.Напротив продължавали сте да се карате.Може би това положение ти е дотегнало,не знам.Но пак ти казвам,още и сто пъти да се съберете нищо няма да излезе.
+1 мисля,че си постъпила правилно . остави ги и двамата и си помисли хубаво какво искаш ... по-добре да сте разделени , отколкото да се самозълъгвате.Първоначално написано от sasha_90
ти ми отказа за кафе и станах срамежливПървоначално написано от annonimnna
Локо Пловдив и тесни пичkи майна.