- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Skype гаджета...
Така... имали ли сте "такива" връзки...като цяло какво мислите по темата?aз лично съм против..ии съжалявам ако вече има такава тема
![]()
Няма такова нещо като скайп гадже. Това не са гаджета. Това е лигавщина и пращане на мечки през чат.
Lasiodora striatipes
Grammostola rosea
Cyclosternum fasciatum
Brachypelma emilia
Acanthoscurria geniculata![]()
Радослав![]()
Преди година - две имаше нещо такова. Но никога не съм хранела надежди,че нещо може да се получи. Нямаше чувства,което си е напълно нормално,щом не съм го виждала никога този човек... А си беше просто ,заради губене на времето.
Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
но само ти избираш кой да остане ♥
да се запознаете там и после да се видите и да тръгнат нещата - ок. ама иначе - безсмислици...
"Ако можех да изляза оттук, щях да си позволя да бъда луда,защото всички са луди, а най-лошите луди са онези, които не знаят, че са такива,защото само изпълняват нарежданията на другите."
Първоначално написано от SisiStrange
Пълна истина
![]()
НЕ НА СЕКСА В РАННА ВЪЗРАСТ!!!!!!!!
ИЗЖИВЕЙ ДЕТСТВОТО СИ ПО НОРМАЛЕН НАЧИН!
{ако смяташ, че не е нормално децата да правят секс, сложи това на профила си}
▂ ▃ ▉ ▆ ▂ ▅ ▉ ▆ ▃ ▇ ▉ ▆ ▅ ▉ ▃ ▂
мнението ми напълно съвпада с вашите..няма смисъл...в много сайтове съм намирала неща от сорта на "търся си гадже - skype-...."просто исках да разбера какви са ви мненията по въпроса
![]()
Според мен имат в предвид, че искат да се запознаят с някого там и после да излязат и да го пренесат в реалния живот - така по-разбирам (макар че аз съм против сайтовете за запознанства). Но да са голяма лИбоф само през компа без да се познават реално... мне.Първоначално написано от martina22961
Lasiodora striatipes
Grammostola rosea
Cyclosternum fasciatum
Brachypelma emilia
Acanthoscurria geniculata![]()
Радослав![]()
Първоначално написано от martina22961
Виждал съм и по страшни работи писани от 9-10 годишни момченца момиченцата не съм ги виждал толкова
![]()
НЕ НА СЕКСА В РАННА ВЪЗРАСТ!!!!!!!!
ИЗЖИВЕЙ ДЕТСТВОТО СИ ПО НОРМАЛЕН НАЧИН!
{ако смяташ, че не е нормално децата да правят секс, сложи това на профила си}
▂ ▃ ▉ ▆ ▂ ▅ ▉ ▆ ▃ ▇ ▉ ▆ ▅ ▉ ▃ ▂
Преди 4-5 години имаш такава връзка по скайпходихме един ден и скъсах ме беше някаква простотия,както казаха по-горе няма такова нещо скайп гадже.
Нещата не стават като по филмите. Няма щастлив край, няма вечна любов, няма нищо на готово. Всичко трябва да си го направиш САМ !
помисли си хубаво какъв човек пише в сайт (за запознанства най-често с "мускулеста" или "разголена" профилна снимчица на размазано огледало) "търся си гадже" и си остава скайпа там..Първоначално написано от martina22961
![]()
"Ако можех да изляза оттук, щях да си позволя да бъда луда,защото всички са луди, а най-лошите луди са онези, които не знаят, че са такива,защото само изпълняват нарежданията на другите."
Съгласна.Първоначално написано от SisiStrange
Ако след чатовете в скайп се видиш с въпросния човек оже би съм за, но само през скайп.. не е истинско.
че защо??? просто питам за мненията ви по този въпрос...виж.. тва какво разбираш под "интересни теми" си е твой проблемПървоначално написано от elysunny
не беше нищо лично към теб, не се впрягайПървоначално написано от martina22961
Само с чат ботове.
Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.
тва толко ли ви е скучно, толко ли седите без работа, че се чудите каква тъпа тема да пуснете?![]()
WindScar <3333
obesendomat (superman) <3
Веднъж по няква глупава случайност. Против съм тези тъпотии. Не знам колко западнал чекиджия треа да си![]()
"Не е важно другите да те мислят за идиот, важното е ти да се мислиш за идиот."
голЕмПървоначално написано от ccdesigns
![]()
![]()
![]()
![]()
Всеки е имал,но е супер тъпнята.Тва не може да се нарече връзка.
Всеки е ималАз съм нямал ... да не съм робот.Това са лапешки работи бе...Сега е модерно да си показваш чувствата в Skype и т.н!Когато бях 2-3 клас никой нямаше компютри,не можеше да обикаляш кафетата с момичетата...Единствената вероятност да стане нещо беше в училище...Какво ли сме знаели тогава за любовта но беше яко да стойте на 1 чин да се прегръщате и да прекарвате почти цялото време заедно...А не като сега...таз ми харесва..Дай си Facebook-a (всяка година е нещо различно,някой може би още помнят Impulse
) Пишеш и едно ЛС дай си skype и се започва целувки прегръдки айде да излезем на кафе а после стоят и се гледат като телета в железница!Прибират се и пак в skype няколко часа чат...Това даже незнам как може да се нарече ВРЪЗКА >?
Колкото по-голяма е една лъжа, толкова по-лесно ще и повярват. ~ "Адолф ХИТЛЕР"
То и аз съм нямал скайп връзка, но една приятелка имаше гадже, с което комуникираха само по скайпПървоначално написано от FantaMen
Това според мен е пълна глупост и не мисля, че един здраво мислещ човек би имал връзка по скайп. Въпреки, че техниката е доста напреднала едно да си пишете в скайп, и съвсем друго е да прегръщаш и целуваш човека който обичаш
![]()