С приятеля ми сме заедно от близо 2 години , аз съм на 16 , той на 19 . Карали сме се милъони пъти,разделяли сме се , но напоследак нещата м/у нас коренно се промениха ,за няма и седмица чувствата ми към него буквално изчезнаха . Не знам дали ме разбирате, но преди винаги когато сме се карали съм се чувстала ужасно , скъсвала съм се от рев и в един момент сме се събирали . След последния ни скандал изобщо не беше така , той изобщо не ми липсваше и след като се сдобрихме я нямаше тръпката .. незнаех защо сме заедно и неможех да си обесня защо се събрахме отново .. много мислих и преди 9 дни му писах по скаип, сутринта и му казах , че трябва да се разделим. След няколко дни тръгнах с едно момче ,защото не исках пак да се съберем , не искам да продължавам да се измъчвам , нещатат м/у нас не вървят добре от 2 месеца насам . Но вмомента се чуствам като боклук , меко казано .Незнам какво направих и защо . Използвам момчето , с което съм и наранявам момчето , което осъзнах , че обичам страшно много , той винаги се е държал страхотно ,никога не ми е изневерявал , сякаш имах нужда от нещо ново , нещо което да ме накара да разбера колко мн го обичам .Дали той ще ми прости ? Да се опитам ли да оправя нещата м/у нас или няма смисъл ? найстина имам нужда от съвет , който да не е от приятелките ми ,който се опитват да кажат нещо ,за да се почуствам по-добре и да не се чуствам като такъв боклук .