- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Доверие..
Не знам какво да правя,но просто нямам доверие на приятелката си.Веднъж вече я видях с друг,простих и,но постоянно ходи излиза с някакви момчета момичета уж ми казва къде ходи и с кой,но не мога да и повярвам.И секса не върви от месец мисля,че ми изневерява,говорили сме по този въпрос убеждава ме,че не е така и до там.Какво бихте направили вие на мое място ?
Поговорете сериозно,може да не ти изневерява а просто да си ревнив
to feel your pain, you feel mine
go inside eachothers minds
just to see what we'd find .. ♥
soulless![]()
Ако след като си я видял с друг, не можеш да си върнеш доверието в нея, по-добре не се насилвай. Да простиш изневяра, не значи задължително да я забравиш.
Lasiodora striatipes
Grammostola rosea
Cyclosternum fasciatum
Brachypelma emilia
Acanthoscurria geniculata![]()
Радослав![]()
Ммм... само не я задушавай. Моя приятелка се раздели с бившия си точно защото не й вярваше и постоянно я обвиняваше че му изневерява. Накрая и писна и си замина.
А това момиче ако толкова държи на теб ще се съобрази малко или много с твоето мнение. Разбира се не очаквай да си изостави живота заради теб (:
Поговори с нея по сериозно и излизай с нея.
Нещата не стават като по филмите. Няма щастлив край, няма вечна любов, няма нищо на готово. Всичко трябва да си го направиш САМ !
ако доверието го няма не мисля че върви на добре - то се печели трудно, но губи прекалено лесно.по-добре си помисли за "чао чао" наистина.
"Ако можех да изляза оттук, щях да си позволя да бъда луда,защото всички са луди, а най-лошите луди са онези, които не знаят, че са такива,защото само изпълняват нарежданията на другите."
Къвто секса такава и връзката, мойто момче...![]()
Първоначално написано от antifashionshit
Не се насилвай. Щом веднъж си изгубил доверието към нея - трудно ще го възвърнеш. Според мен просто продължи напред - без нея.
Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
но само ти избираш кой да остане ♥
В случая обаче той си е напълно прав да й няма доверие.Първоначално написано от Dream0n
На думи няма какво да вярваш, всеки може да говори каквото му падне. Щом веднъж ти е изневерила, грешката ти е, че си й простил.
"Come and take a walk on the wild side,
let me kiss you hard in the pouring rain
you like your girls insane..."
Това че секса не върви, значи че имаш проблем във връзката. По принцип, ако приятелката ти се държи хладно, раздразнителна е когато е с теб и не иска да се виждате често както преди, значи има друг. Щом си я питал и тя отрича, или нещо друго я мъчи и затова държанието и е такова, или много долно те лъже. Говори пак с нея, без караници спокойно. Опитай да я накараш да се постави на твое място, да ви твоята гледна точка, ако е свястно момиче в крайна сметка, ако има друг ще си признае. Ако пак ти каже че няма, тогова я питай на какво се държи промяната и че ще бъдеш до нея и ще преодолеете проблема. Ако след този разговор разбреш, че те е излъгала просто трябва да преосмилиш що за човек и да ли щом те лъже така, заслужава да бъде с теб.![]()
1.И к'во като излиза и с други хора?!Да не е длъжна да излиза само с теб?!
2.Били говорили,казала му,че няма такова нещо и до там (?!) Е ти к'во още искаш да направи момичето?!Да спре да излиза само за да ти докаже,че не ти изневерява ли?!
3.И к'во по-точно означава "Видях я с друг"?!Видял си,че е излязла с друго момче или си видял да се прегръщат/целуват/...?!
http://vbox7.com/play:f64c99f309
Шофирай разумно - стигни жив!!!