.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 12 от общо 12

Тема: Доверие..

Град
    Ахтопол

Доверие..

Не знам какво да правя,но просто нямам доверие на приятелката си.Веднъж вече я видях с друг,простих и,но постоянно ходи излиза с някакви момчета момичета уж ми казва къде ходи и с кой,но не мога да и повярвам.И секса не върви от месец мисля,че ми изневерява,говорили сме по този въпрос убеждава ме,че не е така и до там.Какво бихте направили вие на мое място ?

Голям фен Аватара на scandalousLady
    Град
    Covington, Georgia.
    Поговорете сериозно,може да не ти изневерява а просто да си ревнив
    to feel your pain, you feel mine
    go inside eachothers minds
    just to see what we'd find .. ♥

soulless

Мега фен Аватара на SisiStrange
    Град
    София
    Ако след като си я видял с друг, не можеш да си върнеш доверието в нея, по-добре не се насилвай. Да простиш изневяра, не значи задължително да я забравиш.
    Lasiodora striatipes
    Grammostola rosea
    Cyclosternum fasciatum
    Brachypelma emilia
    Acanthoscurria geniculata
    Радослав

Супер фен Аватара на elysunny
    един секс за последно и после и кажи чао чао

Ммм... само не я задушавай. Моя приятелка се раздели с бившия си точно защото не й вярваше и постоянно я обвиняваше че му изневерява. Накрая и писна и си замина.
    А това момиче ако толкова държи на теб ще се съобрази малко или много с твоето мнение. Разбира се не очаквай да си изостави живота заради теб (:

Мега фен Аватара на bubkaa93
    Град
    Варна
    Поговори с нея по сериозно и излизай с нея.
    Нещата не стават като по филмите. Няма щастлив край, няма вечна любов, няма нищо на готово. Всичко трябва да си го направиш САМ !

Супер фен Аватара на LeprikonA
    ако доверието го няма не мисля че върви на добре - то се печели трудно, но губи прекалено лесно.по-добре си помисли за "чао чао" наистина.
    "Ако можех да изляза оттук, щях да си позволя да бъда луда,защото всички са луди, а най-лошите луди са онези, които не знаят, че са такива,защото само изпълняват нарежданията на другите."

Супер фен Аватара на djipsito
    Къвто секса такава и връзката, мойто момче...
    Цитирай Първоначално написано от antifashionshit
    всеки може да придаде какъвто смисъл желае на живота си, за да направи по-поносимо това, че колкото повече мислиш, толкова по-малко смисъл и посока намираш.

Мега фен Аватара на SmilezZz
    Град
    Русе
    Не се насилвай. Щом веднъж си изгубил доверието към нея - трудно ще го възвърнеш. Според мен просто продължи напред - без нея.
    Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
    но само ти избираш кой да остане ♥

Мега фен
    Град
    Sea of Sins..
    Цитирай Първоначално написано от Dream0n
    Моя приятелка се раздели с бившия си точно защото не й вярваше и постоянно я обвиняваше че му изневерява. Накрая и писна и си замина.
    В случая обаче той си е напълно прав да й няма доверие.

На думи няма какво да вярваш, всеки може да говори каквото му падне. Щом веднъж ти е изневерила, грешката ти е, че си й простил.
    "Come and take a walk on the wild side,
    let me kiss you hard in the pouring rain
    you like your girls insane..."

Това че секса не върви, значи че имаш проблем във връзката. По принцип, ако приятелката ти се държи хладно, раздразнителна е когато е с теб и не иска да се виждате често както преди, значи има друг. Щом си я питал и тя отрича, или нещо друго я мъчи и затова държанието и е такова, или много долно те лъже. Говори пак с нея, без караници спокойно. Опитай да я накараш да се постави на твое място, да ви твоята гледна точка, ако е свястно момиче в крайна сметка, ако има друг ще си признае. Ако пак ти каже че няма, тогова я питай на какво се държи промяната и че ще бъдеш до нея и ще преодолеете проблема. Ако след този разговор разбреш, че те е излъгала просто трябва да преосмилиш що за човек и да ли щом те лъже така, заслужава да бъде с теб.

Мега фен Аватара на 3oPuTy
    Град
    в сърцето на едно момче ... (sun)
    1.И к'во като излиза и с други хора?!Да не е длъжна да излиза само с теб?!
    2.Били говорили,казала му,че няма такова нещо и до там (?!) Е ти к'во още искаш да направи момичето?!Да спре да излиза само за да ти докаже,че не ти изневерява ли?!
    3.И к'во по-точно означава "Видях я с друг"?!Видял си,че е излязла с друго момче или си видял да се прегръщат/целуват/...?!
    http://vbox7.com/play:f64c99f309
    Шофирай разумно - стигни жив!!!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си