.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 34

Тема: --

Супер фен Аватара на elysunny
    просто не казвай на вашите като се виждате

на колко сте години ?

това е чудесно

не лъжи родителите си, просто им спестявай истината, няма как да се оправиш с родители, които те държат изкъсо иначе
    разстоянието също е огромен проблем

Супер фен Аватара на Luidgie
    Град
    На този глупав свят, заспал.
    Защо каза на родителите си?! ЗАЩОО?!!!
    "Слънце грее, птички пеят
    Пръски мозък се сивеят
    В полето сред житата някому стърчат краката
    Спи детенце, спи си сладко
    взрив побърка твоя татко... "

Голям фен Аватара на scandalousLady
    Град
    Covington, Georgia.
    Поговори с майка си сериозно, покажи й как се чувстваш . Дано те разбере Успех
    to feel your pain, you feel mine
    go inside eachothers minds
    just to see what we'd find .. ♥

soulless

не искам да те отчаивам, но едва ли ще те раберат
    щом за толкова време не са те разбрали

Град
    Цитирай Първоначално написано от teen4e55
    Цитирай Първоначално написано от Luidgie
    Защо каза на родителите си?! ЗАЩОО?!!!
    Защото не разбирах много от родители... До тогава никога не бях се карала толкова сериозно с тях за нещо...
    Ми освен да поговориш с тях сериозно и да настояваш твърдо на своето, а като не стане, рев тръшкане, неядене. Ще се вкиснат, ще им стане гадно, че ти причиняват такова страдание и ще се примирят с фактите. (Не казвам, че е идеална защита ама пак е нещо.)
    Пръски мозък се сивеят

Град
    Ми освен да поговориш с тях сериозно и да настояваш твърдо на своето, а като не стане, рев тръшкане, неядене. Ще се вкиснат, ще им стане гадно, че ти причиняват такова страдание и ще се примирят с фактите. (Не казвам, че е идеална защита ама пак е нещо.)
    Това вече го направих Никакъв ефект. Чуят ли за него... просто стой далеч от тях.
    Аз никога не съм споделяла подобни неща с тях. Винаги съм мислила, че живота си е мой и грешките също. Тъпо е, че не те оставят да го изживееш...
    Пръски мозък се сивеят

не глупости чак да бягаш от вас
    вземи заведи ваще на психолог
    една приятелка така направи

Голям фен Аватара на scandalousLady
    Град
    Covington, Georgia.
    Цитирай Първоначално написано от elysunny
    не искам да те отчаивам, но едва ли ще те раберат
    щом за толкова време не са те разбрали
    Именно... вече цяла година мина... За това мислех дори вариант като стана на 18 да избягам от вкъщи, но така няма кой да ми плаща обучението, а сама едва ли ще изкарам особено много пари за колежа, в който смятам за сега да уча...
    На колко км сте един от друг ? Може да вземеш приятелката ти и да излезнете заедно така може да те пуснат, поне да се видите ?
    to feel your pain, you feel mine
    go inside eachothers minds
    just to see what we'd find .. ♥

soulless

еми една приятелка им каза, че ако не отидат повече никога няма да я видят и така се получи, щяла да се изнесе при баба и

заплаши ги с нещо

Това вече го направих Никакъв ефект. Чуят ли за него... просто стой далеч от тях.
    Аз никога не съм споделяла подобни неща с тях. Винаги съм мислила, че живота си е мой и грешките също. Тъпо е, че не те оставят да го изживееш...
    Напълно вярно.

добре от цялата работа аз не разбрах защо вашите толкова го ненавиждат т'ва момче. ти сама каза че си ходила и с други, за тях направиха ли ти проблем ? защото както го разбирам аз, единствената пречка са те. да не им прилича на наркоман или някакъв криминален тип или просто са си такива. ако е второто сядаш и почваш да им обесняваш че сме 21 век ;д

Супер фен Аватара на djipsito
    Извърти нещата просто..и ПИТАЙ защо за никой друг не са ти правили проблем, а за него да... Трябва да им всееш лека вина, за да те разберат, примерно аз бих казала нещо от сорта на "Мислех, че мога да споделя всичко с вас и да ме подкрепите, все пак не правя нищо лошо.. И не стига, че ви споделям ами пак сте недоволни. Радвайте се, че не съм като някои, които бягат и се крият и правят всичко зад гърба на родителите си..." бла, бла, бла... мога да пиша до утре някви такива манипулативни. Казваш им нещо такова сърдита и леко тросната или с миловидно личице и си отиваш в стаята...

Ама преди тва им обясни, че наистина го харесваш и т.н и, че дори да сбъркаш искаш сама да се научиш от грешките си...

Не е трудно
    Цитирай Първоначално написано от antifashionshit
    всеки може да придаде какъвто смисъл желае на живота си, за да направи по-поносимо това, че колкото повече мислиш, толкова по-малко смисъл и посока намираш.

Супер фен Аватара на umri
    Град
    Студентски град
    Всеки се опитва да ти каже как трябва да живееш своя собствен живот, макар че и аз точно това ще направя в момента, а ти прецени дали е правилно или не.

Ако бях на теб щях да се изнеса от вкъщи, да отида да живея временно при приятел и да се обадя на "Закрила на детето" както и да се консултирам с адвокат и психолог за това, че не те пускат да излизаш. И не да го направиш заради момчето, въпросът е принципен. Имат право на мнение, но не и на забрани за такова нещо. Бягай от вкъщи, направи някоя мизерия, покажи, че трябва да стане така, както ти го искаш.

И щи кажа, че това няма да е така само с това момче, ами с всички. Където е 16, там е и 18. Като станеш на 18 пак ли няма да те пускат? Дебилна история. Направи нещо по въпроса.
    Temet Nosce

벨야카

Супер фен Аватара на balu4ka
    Град
    V.T
    Не знам ,но това с вашите ..хич не ми харесва.Ако мислят да те държат толкова изкъсо,то след време ще направиш такива магарии,че ще се чудят от къде им е дошло.Според мен ,поговори с баба си,с някой от близките си за да потърсиш подкрепа в негово лице. Не споделяй нищо с вашите ,това е решението за момента.
    Защото когато затворя очи, виждам само теб...

http://www.youtube.com/watch?v=5VtsT...eature=related (music)

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си