- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- допитване
Преди няколко месеца се запознах с едно момиче, и двамата сме от различни градове, но ще учим една и съща специалност в София- Софийския. Почнахме да си пишем всеки ден, покрай изпитите се видяхме 3-4 пъти и всичко мина супер. До целувка не се стигна, защото все нещо прекъсваше момента. Логично момичето ми хареса, а както и после разбрах и тя ме е харесала. Проблемът е че тя е имала дълга връзка( 2-3 години) с едно момче и ми каза преди няколко дена, че не иска да се обвързва с никой. И аз сега се чудя какво да правя, да я оставя ли или да се опитам да я убедя ?![]()
проблемът е че наистина ми пука за нея и държа много на нея
![]()
не я притискай, сигурно не и е лесно, пък и с времето, ако се чувства сигурна с теб всичко ще се нареди и ще сте си заедно.![]()
"Ако можех да изляза оттук, щях да си позволя да бъда луда,защото всички са луди, а най-лошите луди са онези, които не знаят, че са такива,защото само изпълняват нарежданията на другите."
прав си, но все пак тази тръпка може да не продължава вечноне съм единственото момче в България, за съжаление
![]()
Дай й време,не я насилвай. Нормално е след дълга връзка да не иска да се обвърже с някой веднага. Бъди до нея. Излизайте си.
Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
но само ти избираш кой да остане ♥
права ^^ и все пак от опит ти го казвам - наистина не е лесно.Първоначално написано от buba_strelec
"Ако можех да изляза оттук, щях да си позволя да бъда луда,защото всички са луди, а най-лошите луди са онези, които не знаят, че са такива,защото само изпълняват нарежданията на другите."
извинявай![]()
благодаря и на двамата![]()
Малко не съм съгласна. Аз примерно също бях приключила много дълга трудна връзка. Дълго време не исках и да чуя за мъж исках да съм си сама. Но един ден се запознах със сегашния ми приятел и много ми хареса. Въпреки това пак исках да съм си сама и ако той не беше по - настоятелен сега нямаше да сме заедно.Първоначално написано от LeprikonA
Иначе до автора на темата. Имаш възможност да прекараш повече време с момичето. Възползвай се. Излизайте нека види, че може да ти се довери, че може да е спокойна с теб и без да усетиш ще сте двойка![]()
Търпение... започнете неангажиращо и това ще прерасне, ако си допаднете!![]()
Жената цъфти, ако някой вехне по нея!
А как да се държа с нея ? Приятелски или да покажа, че не искам да сме само приятели ?
показвай и, че не ти е безразлична и че имаш чувстваПървоначално написано от buba_strelec
Излизайте често заедно и ако си допаднете, нещата ще станат от само себе си. Показвай й от време на време, че искаш да сте повече от приятели, но не я притискай.
Радвай се на този миг. Този миг е твоят живот.
и браво за избора на университет ! какво ще учите :P?Първоначално написано от LeprikonA
според мен първо го давай приятелски и лека полека (ама наистина лекичко) си променяй държанието. в един момент ще разбереш далк можеш да продължаваш. момичето ще разбере че имаш чувства и ако тя няма такива каквито ти имаш към нея, тя ще ти го покаже чрез може би нкакви намеци или нещо такова. но най всжното според мен е да играеш плавно и леко .
Честито за приемането! Щом ти го е казала, значи вероятно наистина не и се занимава с гаджета точно на този етап. Както вече казаха, не я притискай, бъдете приятели, близки приятели. С времето тя ще премине и през този период и ще дойде твоят ред. Тогава и покажи чувствата си.
Да, хората казват, че любовта е скъпо удоволствие.
Да, пристрастяването към нея често води до горчива болка.
Да, аз имам вредния навик да обичам!
Съдете ме, ако можете. )))
според мен първо го давай приятелски и лека полека (ама наистина лекичко) си променяй държанието. в един момент ще разбереш далк можеш да продължаваш. момичето ще разбере че имаш чувства и ако тя няма такива каквито ти имаш към нея, тя ще ти го покаже чрез може би нкакви намеци или нещо такова. но най всжното според мен е да играеш плавно и леко .
е ако го карам по-полека няма ли да се изгуби тръпката й към мен, а после едва ли ще се върне отново![]()
виж , пак ти казвам- според мен, цялара му работа е да не избързваш. ти да не мслиш че и аз съм нямал същите проблеми. имал съм ги. но мисля когато играя- и ти трябва да мислиш как да играеш с картите си. представи си че всичко това е една игра- загубиш ли имаш толкоова мнооого други възможности , спечелиш ли , пак ще загубишмай не ме разбра. но пак ти казвам- внимавай как играеш и преценявай всяка едн стъпка.
Пич, карай постепенно. Не и се нахвърляй като на пържола, след известно време ще се поотпусне. Но важното е да бъдеш до нея и да и загатваш чувствата си.
Да, хората казват, че любовта е скъпо удоволствие.
Да, пристрастяването към нея често води до горчива болка.
Да, аз имам вредния навик да обичам!
Съдете ме, ако можете. )))
благодаря на всички![]()
преди имах подобна ситуация, ама тогава прибързах, но продължих да се виждам с момичето, накрая тя ме захареса, но беше късно![]()
благодаря още веднъж![]()
приемам и други предложения все пак![]()
Не бързай, изчакай я да се отърси. Бъди и приятел, като се съвземе, ще разбереш.
Дръж се с нея приятелски,но й показвай и че имаш чувства,защото ако започне да те приема само като приятел после трудно ще промениш това![]()