Малко тъпо е всичкото което ще напиша, но за първи път ми е такова чуството. Харесвам съседката от известно време ( някой друг месец) , но има 100 причини поради които не мога да й го кажа, първо не съм сигурен за реакцията й , второ мисля че си има гадже, трето някак странно е да ходиш с някой който живее на 1 врата от тебе
, разликата ни е около 3 год. , като цяло не мога да й кажа не защото толкова ме е страх от отговора й, просто за първи път сякаш нямам смелост да кажа нещо на момиче както го мисля. Има 2 варианта.. първия е много лесен да се откажа да си кажа има още милиони, милярди момичета по света, но от друга страна няма значение колко има щом харесвам само една, нямам си и на идея защо не мога да се престраша да й го кажа, иначе за сега сме само на здрасти, кво прайш.. обикновените лафове и нищо повече. Писах това всичкото защото искам да видя мненията и на други, които не знам колко ще са добри и в полза за мен, но така ще ми е по-лесно.
и аз така мисля - ако не й кажеш само ще се чудиш дали и тя те харесва, но ако й кажеш дори да е отрицателен отговора поне ще знаеш че си опитал и тогава вече можеш да си кажеш че "има милиони други момичета"![]()
Знам че ако опитам няма да ме изяде, но просто не мога да го обясня с думи, до сега с колкото и момичета да съм бил, с никоя не ми е било толкова трудно в началото, в смисъл ние с нея говорим обикновени лафове, но сякаш нямам смелост да продължа нататък, не е страх, не е срам, просто не мога да го обясня, иначе мерси за мненията , но не е проблема в смелоста или това че може да ме ''изяде'' ако питам
, не казвам че съм комплексар обаче ми е някакво странно, единия вариант да ми каже не, и някак да се гледаме странно (виждаме се почти всеки ден ) другия вариант е да каже да, и не само целия блок да разбере ми целия квартал ( толкова мн клюкарки има тук) но от това последното не ми пука много.
Щом ти е толкова трудно точно в тоя конкретен случай и не можеш да се решиш, значи може би не я харесваш достатъчно![]()
Аз си мисля че проблема е може би друг, но накратко защото не искам да описвам форума от горе до долу с мои мненияПървоначално написано от themoonslullaby
, дали пък не е страх да не се случи нещо което преди да се случи, да се привържа към нея.. и накрая да стане както с предишната .. 2 години връзка на вятъра
![]()
Ами...покани я да излезете,а ако и това те е срам,намирай поводи да я заговориш /например досадната бабичка от горния етаж/ или пък й звънни на вратата и я питай дали имат ток щото при вас е спрял
и постепенно да се сближите ...
Сълзи не ми отиват, ще се усмихна пак.. Така съм го решила!
С това май трябваше да започнеш.Значи проблема сигурно не е в момичето и в това до колко я харесваш. Ако наистина имаш такъв страх, то за всяко момиче, което харесаш от тук нататък, ще си намериш милион оправдания. Защото лично на мен причините в първия ти пост ми звучат точно като оправдания
![]()
Еее оправдания.. ако бяха оправдания до сега нямаше да съм ходил с никоя, да не би да ми е първата че да се оправдавам.Първоначално написано от themoonslullaby
Тва "92" на ника ти предполагам е наборът, който си.
На 19 години и ще и признаваш, че я харесваш... брате, не знам кво да ти кажем.
Излезте един-два пъти, вземи и телефонния номер и след това направо я викай у вас. Нали ти е съседка?
Ако ти мине номерът е много удобно, щото като те пресърби мъдото ше има кой да ти го почеше на минутата.
Temet Nosce
벨야카
Първо разбери дали има гадже. Ако има, не я притеснявай, останете си приятели. Ако няма, се опитай да се сближиш с нея. Но го карай бавно и... Ако не пробваш, няма да разбереш. А колкото до блока и квартала, едва ли такова нещо би било като атомна бомба в ежедневието им.![]()
Да, хората казват, че любовта е скъпо удоволствие.
Да, пристрастяването към нея често води до горчива болка.
Да, аз имам вредния навик да обичам!
Съдете ме, ако можете. )))
съгласнаПървоначално написано от elysunny
"Ако можех да изляза оттук, щях да си позволя да бъда луда,защото всички са луди, а най-лошите луди са онези, които не знаят, че са такива,защото само изпълняват нарежданията на другите."
+1Първоначално написано от umri
I remember your name crying in a rain
When you left and close my door
I remember myself in my emptiness
Waiting for a special call…
Eric <3 Pam <3 Jessica <3 True Blood <3
кво по хубаво от тва да ти е на една врата разтояние
Локо Пловдив и тесни пичkи майна.
Кажи и, нищо не губиш да пробваш.. НО, първо я заговори, проведете някакъв разговор, после пак, накрая я покани на кафе и така вече повдигни въпроса, защото според мен ще е изключително тъпо да я спреш на стълбището и да и кажеш " ей здрасти, кво правиш, еми аз те харесвам.." най-малкото ще си каже тоя откъде е хванат и т.н. Пък и кой знае може да не си паснете като характери, външния вид понякога лъже, а ако излезете ще я опознаеш д/г и ще решиш дали да предприемаш бъдещи действия или не..![]()
Тва да и казваш,че я харесваш ми се струва толкова тъпо. Просто се сближете,разбери има ли си приятел и действай. А не : Ааа,ами здрасти аз да ти кажа,че те харесвамтака правят лапетата в 2/3 клас
![]()
стегни се бе, не като че ще умреш, нали? карай го по-мъжки.. или ще се получи или не.. кво губиш... а и недей с това "харесвам те, искаш ли да сме гаджета", сеш се..![]()
WindScar <3333
obesendomat (superman) <3
Някои неща не се казват, а се вършат. Бъди по-настоятелен и не се притеснявай да й покажеш, че те привлича. Пробвай 2-3 пъти да направиш крачка в удобен момент, ако те отреже, next.
Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.
Покани я да излезнете някъде,на по кафе или просто някъде на разходка. Намекни й,че я харесваш и виж как ще реагира.
И не се притеснявай от отговора. Както ти сам каза: "Има милиони-милиарди момичета". Хайде,успех !!!
Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
но само ти избираш кой да остане ♥
Не мисли много каква ще бъде реакцията й.Просто го направи.Не е необходимо да й звъннеш на вратата и да изтърсиш ''Така и така,харесвам те'' и подобни глупости.Следващият път като се засечете я покани на кафе,вземи и номера(ако го нямаш) и ако и тя изпитва чувства към теб нещата ще потръгнат![]()